Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Vendégágy kanapék

Jobban elengedhetjük fantáziánkat, ha kiszemelt kanapénkat nem használjuk mindennapos alvásra. Nem kell megfelelnie annyi elvárásnak, de a vendégnek egy-egy éjszakára tökéletes!

A helyszűke miatt sokan választanak mindennapos alvásra alkalmas kanapét – ha azonban van is rá módunk, hogy éjszakáinkat franciaágyban töltsük, és a kanapét csak nappal használjuk, szintén érdemes olyan modellt választanunk, amely kinyitható ágynak.

Sosem tudni, mikor lesz rá szükség! Különösen, ha gyakran fordulnak meg nálunk szülők, barátok, akiket valahol altatni kell.

Vendégágynak kiválóan alkalmasak ezek a kanapék, de mindennapos alvásra nem ajánlottak szivacsos felületük miatt – mely legfeljebb gyermekeknek való minden éjszakára.

A bonellrugós modellek alkalmasabbak mindennapos alvásra, ám ha a fekvőfelület hajlított vagy textilbőrrel bevont, inkább vendégágynak ajánlottak.

Vannak 2 személyes és egy személynek megfelelő fekhelyet nyújtó modellek, így például a hagyományos, „kattanós” kanapék vagy a karfás heverők.

Egyes darabok összecsukva is alkalmasak fekvőhelynek, kinyitva pedig valóságos franciaágy válik belőlük.

Akár gyönyörű bőr-, dísztűzéses kanapé is állhat a nappaliban, vagy lehet a vendégszoba dísze, kinyitva ez is ideális vendégágynak. Ágyneműtartósak, így biztosítják a pakolófelületet is.

Ráadásul a mutatós textilbőr bevonatúakból is nyugodtan válogathatunk, hiszen nem fogjuk mindennapos alvásra használni a kanapét: nem muszáj alkalmazkodnia ahhoz, hogy rendszeresen megágyazunk majd rajta és attól sem kell tartanunk, hogy alvásra túl hideg vagy túl meleg lesz a felülete. A modellek többsége többféle színben kérhető.

Szabad hát a vásár, akár klasszikus megjelenésű, akár kifejezetten dögös kanapé a vágyunk, válasszunk a vendégágyas kanapé típusokból, nem fogunk rosszul járni!Kapcsolódó cikkek

Csak ágyráccsal tökéletes....

Csak ágyráccsal tökéletes....

De milyen ágyráccsal?
Ha a kanapé és a heverő fix

Ha a kanapé és a heverő fix

(Főleg) egyszemélyes kényelem
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Minden apró részlet számít!
Forgószék és tárgyalószék kínálat

Forgószék és tárgyalószék kínálat

Munkára csábító ülőhelyek…
Martindale szám

Martindale szám

Martindale szám – a tartósság mérőszáma