Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Étkezőasztal választék

Az étkezőasztal a konyha igazi főszereplője – körülötte zajlanak az étkezések és beszélgetések. Számos lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy rátaláljunk az igazira!

Mit is várunk el az étkezőasztaltól? Legyen szép, stabil, a családnak megfelelő méretű, és ha szükséges, akár ki is lehessen nyitni, bővíteni. Ünnepekkor különösen szükség van erre, hogy minél többen körülülhessék az asztalt, ne kelljen két turnusban étkeztetni a családot, a vendégeket.

A konyha vagy a nappali mérete nagymértékben befolyásolja, milyen is lehet az asztalunk. Egy szép étkezőgarnitúrának érvényesülnie kell, ezért bezsúfolva semmiképp sem mutat jól!

Ha nagy a család, mindenképp egy összecsukva is 6 személyes asztal lehet számunkra kitűnő választás. Nem kell amiatt aggódnunk, hogy ilyen csak a hagyományos stílusú asztalok között található – a modernek között is akad szép számmal nagyobbítható, kinyitható darab!

Valóban csodálatos egy méretes, klasszikus étkezőasztal – négyszögletes vagy ovális formában, dió-, patinázott dió-, cseresznye-, wenge-, juhar-, éger-, calvados vagy mogyoró színben, elegáns lábakkal.

Ám ugyanekkora és bővíthető étkezőasztalok - ugyancsak elbűvölő árnyalatokban – modern és különleges, sőt szögletes, minimalista stílusban is a miénk lehetnek.

A minimál terekben különösen attraktívak a letisztult formák, az üveglapos étkezőasztalok, változatos külsejű lábakkal felszerelve.

A kis konyha tulajdonosai is válogathatnak bőven: ha már elegancia, egy kerek, antikolt cseresznye színű asztal rendkívül mutatós az étkezőhelyiségben, de remek kis kávézó asztal is.

Ha viszont szeretjük a fényes, krómozott acél lábakkal készült darabokat, üveg asztallappal, számos mutatós darab kínálkozik, hogy mellette fogyasszuk el ebédünket! Négyzet- vagy kerek asztallappal is választhatjuk, igazodva a helyiséghez, ahová kerül.

Ha igazán fiatalos, újszerű megoldásnak örülnénk, szavazzunk a visszafogott megjelenésű, ám kétszínű- vagy divatos, mintás asztallappal készült változatokra, esetleg a fekete-fehér oszlop lábaival különösen magával ragadó, minimál modellre! Jó étvágyat!Kapcsolódó cikkek

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái
Csillár és lámpa mennyezetre

Csillár és lámpa mennyezetre

Nemcsak világít, hangulatba is hoz!
Igazi különlegesség: design kanapé

Igazi különlegesség: design kanapé

Ha valami nagyon más kell!
Gyerekeknek, ifjúságnak való ágykeretek

Gyerekeknek, ifjúságnak való ágykeretek

Kényelem és praktikum gyermekeknek!
Ha kell egy álló lámpa...

Ha kell egy álló lámpa...

Hiányzik egy kis hangulat?