Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Étkezőasztal választék

Az étkezőasztal a konyha igazi főszereplője – körülötte zajlanak az étkezések és beszélgetések. Számos lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy rátaláljunk az igazira!

Mit is várunk el az étkezőasztaltól? Legyen szép, stabil, a családnak megfelelő méretű, és ha szükséges, akár ki is lehessen nyitni, bővíteni. Ünnepekkor különösen szükség van erre, hogy minél többen körülülhessék az asztalt, ne kelljen két turnusban étkeztetni a családot, a vendégeket.

A konyha vagy a nappali mérete nagymértékben befolyásolja, milyen is lehet az asztalunk. Egy szép étkezőgarnitúrának érvényesülnie kell, ezért bezsúfolva semmiképp sem mutat jól!

Ha nagy a család, mindenképp egy összecsukva is 6 személyes asztal lehet számunkra kitűnő választás. Nem kell amiatt aggódnunk, hogy ilyen csak a hagyományos stílusú asztalok között található – a modernek között is akad szép számmal nagyobbítható, kinyitható darab!

Valóban csodálatos egy méretes, klasszikus étkezőasztal – négyszögletes vagy ovális formában, dió-, patinázott dió-, cseresznye-, wenge-, juhar-, éger-, calvados vagy mogyoró színben, elegáns lábakkal.

Ám ugyanekkora és bővíthető étkezőasztalok - ugyancsak elbűvölő árnyalatokban – modern és különleges, sőt szögletes, minimalista stílusban is a miénk lehetnek.

A minimál terekben különösen attraktívak a letisztult formák, az üveglapos étkezőasztalok, változatos külsejű lábakkal felszerelve.

A kis konyha tulajdonosai is válogathatnak bőven: ha már elegancia, egy kerek, antikolt cseresznye színű asztal rendkívül mutatós az étkezőhelyiségben, de remek kis kávézó asztal is.

Ha viszont szeretjük a fényes, krómozott acél lábakkal készült darabokat, üveg asztallappal, számos mutatós darab kínálkozik, hogy mellette fogyasszuk el ebédünket! Négyzet- vagy kerek asztallappal is választhatjuk, igazodva a helyiséghez, ahová kerül.

Ha igazán fiatalos, újszerű megoldásnak örülnénk, szavazzunk a visszafogott megjelenésű, ám kétszínű- vagy divatos, mintás asztallappal készült változatokra, esetleg a fekete-fehér oszlop lábaival különösen magával ragadó, minimál modellre! Jó étvágyat!Kapcsolódó cikkek

Modern stílusú ágykeretek

Modern stílusú ágykeretek

Modern és elegáns ágyat egyszerre!
Sokoldalú darab: a könyvespolc

Sokoldalú darab: a könyvespolc

Egy praktikus könyvtartó és térelválasztó!
Dekorálás fali képpel

Dekorálás fali képpel

Képpel egyszerű dekorálni!
Fából, bútorlapból készült asztalok

Fából, bútorlapból készült asztalok

Klasszikusat vagy meghökkentőt?
Elemes összhang a gyerekszobában

Elemes összhang a gyerekszobában

Így lesz meg a tökéletes harmónia!