Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Sarokba való ülőgarnitúrák

Helytakarékos, de mutatós megoldásra van szükségünk? Válasszunk sarokülőgarnitúrát, amely szépségéből mit sem veszít azzal, hogy kisebb helyen is elfér.

Sokan szeretik a sarokban berendezni „kuckójukat”, ahol lazítanak egy fárasztó nap végén. Nem kell tovább keresgélnünk, ha a pihenést és a vendégfogadást egy kisebb, mutatós, de a sarokban is könnyedén elhelyezhető ülőalkalmatosságon képzeljük el. Számos szépséges sarokülőgarnitúra vár gazdára, bármilyen stílus is legyen a kedvencünk, megtaláljuk a nekünk valót.

Mi tudjuk a legjobban, mekkora helyre lesz szükségünk, ha nemcsak egyedül vagy másodmagunkkal szeretnénk olvasgatni, tévézni, beszélgetni kávézás, teázás közben az ülőgarnitúrán, hanem olykor néhány vendéget is leültetnénk.

A sarokülőgarnitúra ideális választás: négy vendég fogadására mindenképp alkalmasak ezek a gyönyörű, mégis praktikus bútorok, melyek ráadásul ágyneműtartósak és ággyá is alakíthatók.

Mindennapos alvásra ugyanakkor csak azok ajánlottak, amelyeknek fekvőfelülete is bonellrugós és nem szivacsos.

Fontos eldöntenünk: jobbos vagy balos ülőgarnitúra illene a szobába?

Számos sarokülőgarnitúra és sarokkanapé kérhető mindkét változatban, hogy minél ideálisabban illeszkedhessen nappalinkba.

Akár többszemélyes modellben gondolkodunk, akár egészen kicsiben, megtaláljuk az ízlésünknek megfelelő, helytakarékos megoldást!

No és milyen legyen a stílusa? Az egyszerű megjelenésű, de mutatós darabokat kedveljük? Szeretjük a modern, fiatalos, különleges modelleket?

Minimalista stílusú otthonunkba keresünk egyedi sarokkanapét? Vagy inkább a klasszikus bútorokért rajongunk, ezért lényeges, hogy a sarokülőgarnitúra se lógjon ki a sorból?

Bármelyik elképzelés megvalósítható, ráadásul ezek a bútorok nemcsak jobbos és balos változatban kaphatók, többféle szövetet kérhetünk rájuk, sőt a díszpárnák külseje is változtatható – csábító variációk, melyek segítségével az ülőgarnitúra valóban tökéletesen simulhat a szoba hangulatába! Válasszuk a pihenés királyát, amely kis helyen is nagy kényelemmel szolgál!Kapcsolódó cikkek

Falra szerelhető lámpák

Falra szerelhető lámpák

Hogy a kedvencek őrizzék a csemete álmát…
A gyermek kanapéja

A gyermek kanapéja

Kisembernek kis bútort!
Martindale szám

Martindale szám

Martindale szám – a tartósság mérőszáma
Jó bőr ez az ülőgarnitúra!

Jó bőr ez az ülőgarnitúra!

Kényelem- és látványkirály: a bőr ülőgarnitúra
Gyerek forgószék választék

Gyerek forgószék választék

Tanulni kényelmesen, forgószékben!