Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Sarokba való ülőgarnitúrák

Helytakarékos, de mutatós megoldásra van szükségünk? Válasszunk sarokülőgarnitúrát, amely szépségéből mit sem veszít azzal, hogy kisebb helyen is elfér.

Sokan szeretik a sarokban berendezni „kuckójukat”, ahol lazítanak egy fárasztó nap végén. Nem kell tovább keresgélnünk, ha a pihenést és a vendégfogadást egy kisebb, mutatós, de a sarokban is könnyedén elhelyezhető ülőalkalmatosságon képzeljük el. Számos szépséges sarokülőgarnitúra vár gazdára, bármilyen stílus is legyen a kedvencünk, megtaláljuk a nekünk valót.

Mi tudjuk a legjobban, mekkora helyre lesz szükségünk, ha nemcsak egyedül vagy másodmagunkkal szeretnénk olvasgatni, tévézni, beszélgetni kávézás, teázás közben az ülőgarnitúrán, hanem olykor néhány vendéget is leültetnénk.

A sarokülőgarnitúra ideális választás: négy vendég fogadására mindenképp alkalmasak ezek a gyönyörű, mégis praktikus bútorok, melyek ráadásul ágyneműtartósak és ággyá is alakíthatók.

Mindennapos alvásra ugyanakkor csak azok ajánlottak, amelyeknek fekvőfelülete is bonellrugós és nem szivacsos.

Fontos eldöntenünk: jobbos vagy balos ülőgarnitúra illene a szobába?

Számos sarokülőgarnitúra és sarokkanapé kérhető mindkét változatban, hogy minél ideálisabban illeszkedhessen nappalinkba.

Akár többszemélyes modellben gondolkodunk, akár egészen kicsiben, megtaláljuk az ízlésünknek megfelelő, helytakarékos megoldást!

No és milyen legyen a stílusa? Az egyszerű megjelenésű, de mutatós darabokat kedveljük? Szeretjük a modern, fiatalos, különleges modelleket?

Minimalista stílusú otthonunkba keresünk egyedi sarokkanapét? Vagy inkább a klasszikus bútorokért rajongunk, ezért lényeges, hogy a sarokülőgarnitúra se lógjon ki a sorból?

Bármelyik elképzelés megvalósítható, ráadásul ezek a bútorok nemcsak jobbos és balos változatban kaphatók, többféle szövetet kérhetünk rájuk, sőt a díszpárnák külseje is változtatható – csábító variációk, melyek segítségével az ülőgarnitúra valóban tökéletesen simulhat a szoba hangulatába! Válasszuk a pihenés királyát, amely kis helyen is nagy kényelemmel szolgál!Kapcsolódó cikkek

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái
Dolgozószoba

Dolgozószoba

Dolgozószoba és otthoni iroda
Pakoljunk komódba, kisszekrénybe!

Pakoljunk komódba, kisszekrénybe!

Komódba a holmikkal!
Összhang elemes bútorokkal

Összhang elemes bútorokkal

Elemenként lesz izgalmas a szoba...
Kókuszmatrac változatok

Kókuszmatrac változatok

Kókuszos álmokat!