Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Dohányzóasztalok puff ülőhelyekkel

Mulatságosnak tűnik a cím, de találó: akár mini ülőgarnitúrának is tekinthetjük a puffokkal körülvett dohányzóasztalt, mely nemcsak mutatós, nagyon helytakarékos is!

Egy nappalit nehezen tudunk elképzelni dohányzóasztal és ülőgarnitúra, vagy legalább egy kanapé nélkül. A dohányzóasztal olyan bútor, amely kiváló helyet ad a családi és baráti beszélgetésekhez, az uzsonnához, a kávé, tea, rágcsálnivalók felszolgálásához, de újságokat és dekorációt is tarthatunk rajta.

Nos, nem mindenkinek van megfelelő tere méretesebb ülőgarnitúra és dohányzóasztal számára, ellenben egy olyan garnitúrát bármikor el tud helyezni, amelyről a japán teaszertartások juthatnak eszünkbe!

A puffokkal körülvett dohányzóasztalok tökéletesek kávézgatásra, csevegésre, egy kis sziesztára. Két- vagy négy puff övezi a kerek, ovális vagy négyszögletes asztalokat, melyek a nekünk tetsző stílusban és színben állnak rendelkezésre.

Aki a modern bútorok rajongója, különösen vonzónak fogja találni ezeket a garnitúrákat!

A könnyed üveg asztallapokat lekerekített vagy szögletes lábak tartják, az asztal alatt van lehetőség pakolásra is. Az S-alakú törzzsel készült, rejtett polccal rendelkező vagy a fiókos alsó résszel büszkélkedő dohányzóasztal-szett minimalista terekben is kiválóan mutat.

Hozzájuk csak két puff csatlakozik, melyeket viszont olyan jól az asztal alá lehet illeszteni, hogy kicsit sem foglalják a helyet! Az egyedi megjelenésű, S-alakot formázó dohányzóasztal puffokkal a wenge és sötétbarna árnyalat mellett miénk lehet bükk-, cseresznye és krémszínben is.

Ha a kerek formákat jobban kedveljük, válasszunk a kétféle, fekete vagy wenge színben kapható puffos dohányzóasztal típusok közül, de ha a fehér a gyengénk, a különleges, keresztet formázó lábbal készült modell lesz a nekünk való, szögletes puffokkal.

Két- vagy négyszemélyes, hangulatos beszélgetésekhez ne válasszunk másmilyet: a puffos dohányzóasztalok még vendégeinknek is a kedvencei lesznek.Kapcsolódó cikkek

Ha klasszikus ágykeret kell...

Ha klasszikus ágykeret kell...

Nem is lehetne ennél klasszikusabb!
Vendégágy kanapék

Vendégágy kanapék

Hogy a vendégnek is mindig legyen hely!
Sarokba való ülőgarnitúrák

Sarokba való ülőgarnitúrák

Sok jó ember sarokban is elfér…
Masszázs- és relaxfotelekről

Masszázs- és relaxfotelekről

Doktor a nappaliban: relax- és masszázsfotel
Nappali

Nappali

Ahol a legtöbb időt töltjük...