Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Dohányzóasztalok puff ülőhelyekkel

Mulatságosnak tűnik a cím, de találó: akár mini ülőgarnitúrának is tekinthetjük a puffokkal körülvett dohányzóasztalt, mely nemcsak mutatós, nagyon helytakarékos is!

Egy nappalit nehezen tudunk elképzelni dohányzóasztal és ülőgarnitúra, vagy legalább egy kanapé nélkül. A dohányzóasztal olyan bútor, amely kiváló helyet ad a családi és baráti beszélgetésekhez, az uzsonnához, a kávé, tea, rágcsálnivalók felszolgálásához, de újságokat és dekorációt is tarthatunk rajta.

Nos, nem mindenkinek van megfelelő tere méretesebb ülőgarnitúra és dohányzóasztal számára, ellenben egy olyan garnitúrát bármikor el tud helyezni, amelyről a japán teaszertartások juthatnak eszünkbe!

A puffokkal körülvett dohányzóasztalok tökéletesek kávézgatásra, csevegésre, egy kis sziesztára. Két- vagy négy puff övezi a kerek, ovális vagy négyszögletes asztalokat, melyek a nekünk tetsző stílusban és színben állnak rendelkezésre.

Aki a modern bútorok rajongója, különösen vonzónak fogja találni ezeket a garnitúrákat!

A könnyed üveg asztallapokat lekerekített vagy szögletes lábak tartják, az asztal alatt van lehetőség pakolásra is. Az S-alakú törzzsel készült, rejtett polccal rendelkező vagy a fiókos alsó résszel büszkélkedő dohányzóasztal-szett minimalista terekben is kiválóan mutat.

Hozzájuk csak két puff csatlakozik, melyeket viszont olyan jól az asztal alá lehet illeszteni, hogy kicsit sem foglalják a helyet! Az egyedi megjelenésű, S-alakot formázó dohányzóasztal puffokkal a wenge és sötétbarna árnyalat mellett miénk lehet bükk-, cseresznye és krémszínben is.

Ha a kerek formákat jobban kedveljük, válasszunk a kétféle, fekete vagy wenge színben kapható puffos dohányzóasztal típusok közül, de ha a fehér a gyengénk, a különleges, keresztet formázó lábbal készült modell lesz a nekünk való, szögletes puffokkal.

Két- vagy négyszemélyes, hangulatos beszélgetésekhez ne válasszunk másmilyet: a puffos dohányzóasztalok még vendégeinknek is a kedvencei lesznek.Kapcsolódó cikkek

Bútorvásárlás előtt

Bútorvásárlás előtt

Tippek, hogy jó bútort válassz!
Nappali

Nappali

Ahol a legtöbb időt töltjük...
Gyerekeknek, ifjúságnak való ágykeretek

Gyerekeknek, ifjúságnak való ágykeretek

Kényelem és praktikum gyermekeknek!
Dohányzóasztal figurákkal

Dohányzóasztal figurákkal

Ki tartja az asztalomat?
Takaróval fedett franciaágyak

Takaróval fedett franciaágyak

Egyszerű és nagyszerű, csodás színekben!