Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Gyerekeknek, ifjúságnak való ágykeretek

Egy tökéletes gyerekszobának a kiságy, majd később a gyermekágy is része – részesítsük előnyben a praktikus és szép darabokat!

Amikor megtervezzük a babaszobát, az első és legszükségesebb gyerekbútor, amire szükségünk lesz, a kiságy – vannak, akik nem szeretnek sok pénzt beleölni, mert a csemete hamar kinövi.

Csakhogy egy szép, kifogástalan minőségű gyerekágyat könnyű továbbadni, amíg pedig a miénk, biztonságos, kényelmes fekhelyet biztosít a babának!

Világos színeivel megnyugtató, kellemes környezetet nyújt, a műanyag rácsok pedig gondoskodnak róla, hogy a gyermek ne eshessen ki belőle.

Ha beleszerettünk egy gyerekágyba, érdemes tudnunk, hogy számos ágy elemes bútorcsalád része, így akár az egész szoba berendezhető a stílusában!

Ahogy nő a gyermek, szüksége lesz saját, 1 személyes, de méretesebb fekhelyre is. Tökéletes választás egy 3 méretben állítható fenyő ágykeret, amelynek oldalai a biztonságról is gondoskodnak – az oldaltámla egyébként is hasznos megoldás a gyerekágy esetében.

A gyerekszoba olykor igazi csatatérré változik, ezért ha ideális gyerekbútort akarunk, érdemes többfunkciósat választanunk, amelybe akár pakolhatunk is!

Az ifjúsági ágyak széles választékából válogathatunk – bútorlapos, fenyő- vagy tömör fa változatban -, melyek alul nemcsak ágyneműtartós rekeszt, hanem fiókokat is rejtenek, tágas pakolófelületet kínálva, melyek ideálisak a „dobozolás” helyett.

Azoknak a csemetéknek viszont, akik felnőttesebb megjelenésű bútorra vágynak, ajánlhatók a felnőtt ágykeretek kisebb, 1 személyes változatai - modern, rácsos végű, tömör fa ágykeret gyönyörű cseresznye árnyalatban, tölgy- és szürke színkombinációjú bútorlapos ágy vagy akár egy világos színű, meleg hangulatú fenyő ágykeret!

Remek vétel egy ifjúsági ágykeret kiegészítőkkel együtt – így már az éjjeliszekrény sem hiányzik az ágy mellől!

A gyermeki fantáziát kiválóan szolgálják az autó alakú ágyak, a tengerész kékkel vagy többféle vidám színnel kombinált ágykeret. Élénk párnákkal, szivaccsal variálva egy fehér ágykeret is sokszínű lehet! Fantáziadús, szép álmokat a gyermekeknek!Kapcsolódó cikkek

Konyhabútor: a konyha lelke

Konyhabútor: a konyha lelke

Állandó társ a konyhában
Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái
Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Világítsunk és dekoráljunk egyben!
Tároljunk rattanban, fonottban

Tároljunk rattanban, fonottban

Ha csak egy kicsi és hangulatos kell…
Tömör fenyőből készült ágykeretek

Tömör fenyőből készült ágykeretek

Csodás álom masszív fenyőben!