Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Gyerekeknek, ifjúságnak való ágykeretek

Egy tökéletes gyerekszobának a kiságy, majd később a gyermekágy is része – részesítsük előnyben a praktikus és szép darabokat!

Amikor megtervezzük a babaszobát, az első és legszükségesebb gyerekbútor, amire szükségünk lesz, a kiságy – vannak, akik nem szeretnek sok pénzt beleölni, mert a csemete hamar kinövi.

Csakhogy egy szép, kifogástalan minőségű gyerekágyat könnyű továbbadni, amíg pedig a miénk, biztonságos, kényelmes fekhelyet biztosít a babának!

Világos színeivel megnyugtató, kellemes környezetet nyújt, a műanyag rácsok pedig gondoskodnak róla, hogy a gyermek ne eshessen ki belőle.

Ha beleszerettünk egy gyerekágyba, érdemes tudnunk, hogy számos ágy elemes bútorcsalád része, így akár az egész szoba berendezhető a stílusában!

Ahogy nő a gyermek, szüksége lesz saját, 1 személyes, de méretesebb fekhelyre is. Tökéletes választás egy 3 méretben állítható fenyő ágykeret, amelynek oldalai a biztonságról is gondoskodnak – az oldaltámla egyébként is hasznos megoldás a gyerekágy esetében.

A gyerekszoba olykor igazi csatatérré változik, ezért ha ideális gyerekbútort akarunk, érdemes többfunkciósat választanunk, amelybe akár pakolhatunk is!

Az ifjúsági ágyak széles választékából válogathatunk – bútorlapos, fenyő- vagy tömör fa változatban -, melyek alul nemcsak ágyneműtartós rekeszt, hanem fiókokat is rejtenek, tágas pakolófelületet kínálva, melyek ideálisak a „dobozolás” helyett.

Azoknak a csemetéknek viszont, akik felnőttesebb megjelenésű bútorra vágynak, ajánlhatók a felnőtt ágykeretek kisebb, 1 személyes változatai - modern, rácsos végű, tömör fa ágykeret gyönyörű cseresznye árnyalatban, tölgy- és szürke színkombinációjú bútorlapos ágy vagy akár egy világos színű, meleg hangulatú fenyő ágykeret!

Remek vétel egy ifjúsági ágykeret kiegészítőkkel együtt – így már az éjjeliszekrény sem hiányzik az ágy mellől!

A gyermeki fantáziát kiválóan szolgálják az autó alakú ágyak, a tengerész kékkel vagy többféle vidám színnel kombinált ágykeret. Élénk párnákkal, szivaccsal variálva egy fehér ágykeret is sokszínű lehet! Fantáziadús, szép álmokat a gyermekeknek!Kapcsolódó cikkek

Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

A nagy kérdés!
Martindale szám

Martindale szám

Martindale szám – a tartósság mérőszáma
Előszobabútorok fenyőből

Előszobabútorok fenyőből

Előszoba, fenyő csalogatókkal
Dohányzóasztalok puff ülőhelyekkel

Dohányzóasztalok puff ülőhelyekkel

Dohányzóasztal „törpében”
Trópusi keményfából készült ágykeretek

Trópusi keményfából készült ágykeretek

Pihentető élmény egy királyi ágyban