Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Dekorálás fali képpel

Nem túl költségesen, mégis változatosan szeretnénk kissé feldobni, átalakítani, hangulatosabbá tenni szobáinkat? Válasszunk képet a falra, akár többet is!

Más hangulatú szobát szeretnénk, mint amilyen eddig volt? Valami kis újítás kellene, vagy éppenséggel egy konkrét téma szerint rendeznénk be a helyiséget?

Akkor nem kell mást tennünk, mint kiválasztani egy vagy több képet, melyekkel olcsón és egyszerűen dekorálhatunk, mégis meglepően megváltoztathatják a belső tér hangulatát!

Természetesen a fali képek személyiségünkről is árulkodni fognak! Szeretjük a versenyautókat, vagy a régi kocsikat? A motorokra bukunk?

Rajongunk egy városért, egy tájért, vagy kellemes, különleges hangulatokat csempésznénk a lakásba?

Dekorálhatunk kedvelt állatokkal, kávéházi hangulatokkal, természeti képekkel, vagy akár mosolyoghat a falról valamelyik örök sztár is.

Számos repró a hatvanas évek hangulatát idézi fel és van, amelyik mutatós csendélettel szolgál.

Megtalálják kedvencüket a virágok és a Zen szerelmesei, de művészeti alkotások részleteit is kitehetjük a falra.

Gyermekek számára kiválaszthatjuk kedvenc mesehősük vagy állatuk legaranyosabb fotóját, és akár több darabbal is díszíthetjük a szobájukat.

A mutatós lakberendezési kiegészítőket kérhetjük keret nélkül, de keretezett képként is érkezhetnek hozzánk, az általunk választott keretszínnel. Ha valami egyszerű és hatékony megoldás kell…Kapcsolódó cikkek

Fenyő komódba jó pakolni

Fenyő komódba jó pakolni

Fenyőbe az apróságokkal!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Minden apró részlet számít!
Vendégágy kanapék

Vendégágy kanapék

Hogy a vendégnek is mindig legyen hely!
Bútorvásárlás előtt

Bútorvásárlás előtt

Tippek, hogy jó bútort válassz!