Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Elemes összhang a gyerekszobában

Harmonikus megjelenésű, stílusos szobát nem nehéz kialakítani, csak megfelelő bútorok kellenek hozzá. Mi lenne, ha mindet egyszerre beszereznénk?

Olyan otthont szeretnénk, ahol a bútorok kiválóan illenek egymáshoz? Ez csak akkor lehetséges, ha jó érzékkel és szerencsével válogatjuk ki az egymáshoz passzoló darabokat – de ez idő- és energiaigényesebb, mint ha fogjuk magunkat, és választunk egy elemes bútorcsaládot, amellyel rögtön meglesz az összhang. A gyerekszobában is!

Az elemes bútorok jellegzetessége ugyanis, hogy minden elem egyforma stílusú és színű, ezért semmiképp sem nyúlhatunk mellé az összehangolásukban – csak kiegészítőket, szőnyeget, esetleg a falat kell színben hozzájuk igazítani (vagy fordítva).

Mire van szüksége egy gyermeknek? Ha baba, akkor egyelőre csak kiságyra, pelenkázó komódra, illetve egy szekrényre, de amint nagyobb lesz, kell neki egy saját ágy, éjjeliszekrény, gardróbszekrény, komódok, íróasztal, könyvespolc, falra szerelhető polcok, és még ki tudja mi.

A „még ki tudja, mi” alatt persze lehet, hogy további külön elemeket kell beszereznünk, például egy kis kagylófotelt az olvasáshoz, de annyi bizonyos, hogy a legfontosabb gyerekszobai bútorokat mind megtaláljuk egy választott elemes bútorcsaládban.

Nem kevés időt takarítunk meg és máris kész a praktikus, mutatós gyerekszoba!

Óvodás, kisiskolás, vagy már kamasz számára keresünk megfelelő bútorokat? Szabad a vásár, mindenkinek megtaláljuk a stílusban hozzáillőt. Sőt, válogathatunk a legkülönbözőbb uniszex elemes bútorok között, amelyek jól passzolnak fiús és lányos szobába is.

A kedves megjelenésű, vidám, zöld, narancs vagy kék frontrészű bútoroktól kezdve a dió-fehér párosításokon át a komorabb árnyalatúakig bármilyet választhatunk, csak a gyerkőc érezze jól magát a bútorai között!

Különböző külsejű szekrénysorok is rendelkezésünkre állnak, amelyek akár nappaliban és a dolgozószobában is jól mutatnak, sőt az elemes gyerekszoba bútorok között egyszerű és kifejezetten modern kivitelben is számos modellt találunk. Válasszunk!Kapcsolódó cikkek

Tároljunk rattanban, fonottban

Tároljunk rattanban, fonottban

Ha csak egy kicsi és hangulatos kell…
Sarokba való ülőgarnitúrák

Sarokba való ülőgarnitúrák

Sok jó ember sarokban is elfér…
Takaróval fedett franciaágyak

Takaróval fedett franciaágyak

Egyszerű és nagyszerű, csodás színekben!
Tálalószekrény kínálat

Tálalószekrény kínálat

Így legyen a konyhánk még szebb!
Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái