Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Elemes összhang a gyerekszobában

Harmonikus megjelenésű, stílusos szobát nem nehéz kialakítani, csak megfelelő bútorok kellenek hozzá. Mi lenne, ha mindet egyszerre beszereznénk?

Olyan otthont szeretnénk, ahol a bútorok kiválóan illenek egymáshoz? Ez csak akkor lehetséges, ha jó érzékkel és szerencsével válogatjuk ki az egymáshoz passzoló darabokat – de ez idő- és energiaigényesebb, mint ha fogjuk magunkat, és választunk egy elemes bútorcsaládot, amellyel rögtön meglesz az összhang. A gyerekszobában is!

Az elemes bútorok jellegzetessége ugyanis, hogy minden elem egyforma stílusú és színű, ezért semmiképp sem nyúlhatunk mellé az összehangolásukban – csak kiegészítőket, szőnyeget, esetleg a falat kell színben hozzájuk igazítani (vagy fordítva).

Mire van szüksége egy gyermeknek? Ha baba, akkor egyelőre csak kiságyra, pelenkázó komódra, illetve egy szekrényre, de amint nagyobb lesz, kell neki egy saját ágy, éjjeliszekrény, gardróbszekrény, komódok, íróasztal, könyvespolc, falra szerelhető polcok, és még ki tudja mi.

A „még ki tudja, mi” alatt persze lehet, hogy további külön elemeket kell beszereznünk, például egy kis kagylófotelt az olvasáshoz, de annyi bizonyos, hogy a legfontosabb gyerekszobai bútorokat mind megtaláljuk egy választott elemes bútorcsaládban.

Nem kevés időt takarítunk meg és máris kész a praktikus, mutatós gyerekszoba!

Óvodás, kisiskolás, vagy már kamasz számára keresünk megfelelő bútorokat? Szabad a vásár, mindenkinek megtaláljuk a stílusban hozzáillőt. Sőt, válogathatunk a legkülönbözőbb uniszex elemes bútorok között, amelyek jól passzolnak fiús és lányos szobába is.

A kedves megjelenésű, vidám, zöld, narancs vagy kék frontrészű bútoroktól kezdve a dió-fehér párosításokon át a komorabb árnyalatúakig bármilyet választhatunk, csak a gyerkőc érezze jól magát a bútorai között!

Különböző külsejű szekrénysorok is rendelkezésünkre állnak, amelyek akár nappaliban és a dolgozószobában is jól mutatnak, sőt az elemes gyerekszoba bútorok között egyszerű és kifejezetten modern kivitelben is számos modellt találunk. Válasszunk!Kapcsolódó cikkek

Igazi különlegesség: design kanapé

Igazi különlegesség: design kanapé

Ha valami nagyon más kell!
Dolgozószoba

Dolgozószoba

Dolgozószoba és otthoni iroda
Tömör fenyőből készült ágykeretek

Tömör fenyőből készült ágykeretek

Csodás álom masszív fenyőben!
Lámpát az asztalra!

Lámpát az asztalra!

Klasszikustól a futurisztikusig – ha kell egy jó asztali lámpa!
Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

Adunk egy kis segítséget, hogy a legjobbat választhasd!