Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Gardróbot a ruhának!

Hogyan tudjuk esztétikusan tárolni ruháinkat, kiegészítőinket? Természetesen gardróbban. A hálószoba nélkülözhetetlen része, de a gyerekszoba és a nappali is szegény lenne nélküle.

Az ideális gardróbszekrényről mindenkinek más lehet az elképzelése, de abban talán egyetértünk, hogy a bőséges tárolókapacitás és a tükör is lényeges része!

Gardróbszekrényünket elsősorban stílus szerint választjuk ki, és persze aszerint, mennyi holmit szeretnénk belepakolni. Ilyen szempontból lényeges eltérések lehetnek a szekrények között.

Fontos, hogy a gardrób egy- vagy két személyre kell-e, hiszen utóbbi esetben minél szélesebb és mélyebb, annál jobb!

A hagyományos, letisztult formavezetésű gardróbok a nappali, hálószoba és a gyerekszoba részeként is tökéletesek, amennyiben ezt a stílust részesítjük előnyben.

Ha azonban egy kicsit izgalmasabb, modern változat lenne a kedvencünk, a választék szinte végeláthatatlan.

Lehet középen tükrös, oldalt tükrös, tolóajtós vagy simán nyitható, akasztós részekkel bőven ellátott, vagy inkább sok polccal felszerelt, fényes ajtó- és fióklapokkal izgalmasabbá tett, vagy fémes lábakon álló és hosszúkás, tiszteletet parancsoló megjelenésű, ezüstös fogantyúkkal feldobott a gardróbszekrény.

Csak ízlésünk határozza meg, melyikbe szeretünk bele! Fontos persze, hogy kialakításuk is megfeleljen nekünk, ami igencsak változatos lehet.

Az egyszínű vagy több szín kombinációjával készült bútorlap frontú gardróbok mellett újszerű, fiatalos és dinamikus szekrény az ItalyStyle, amelynek frontját tökéletes minőségű kép borítja: nézegethetjük rajta városokat, kedves állatokat, autókat, de akár nőies, virágos vagy absztrakt minta is díszítheti a gardróbot!

A klasszikus stílus kedvelői sem maradnak hoppon, hiszen ahogyan egy egész szoba berendezés, úgy gardróbszekrény is kérhető antikolt stílusban: a patinás, dió, sötét alma vagy noce como színű klasszikus szekrények egy hagyományos nappali vagy hálószoba ideális tartozékai. Nos, melyiket szeretnénk nézni a szobában?Kapcsolódó cikkek

Dohányzóasztal figurákkal

Dohányzóasztal figurákkal

Ki tartja az asztalomat?
Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

Adunk egy kis segítséget, hogy a legjobbat választhasd!
Jó bőr ez az ülőgarnitúra!

Jó bőr ez az ülőgarnitúra!

Kényelem- és látványkirály: a bőr ülőgarnitúra
Forgószék és tárgyalószék kínálat

Forgószék és tárgyalószék kínálat

Munkára csábító ülőhelyek…
Sarokétkező kínálat

Sarokétkező kínálat

Hangulatot a sarokba!