Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Gardróbot a ruhának!

Hogyan tudjuk esztétikusan tárolni ruháinkat, kiegészítőinket? Természetesen gardróbban. A hálószoba nélkülözhetetlen része, de a gyerekszoba és a nappali is szegény lenne nélküle.

Az ideális gardróbszekrényről mindenkinek más lehet az elképzelése, de abban talán egyetértünk, hogy a bőséges tárolókapacitás és a tükör is lényeges része!

Gardróbszekrényünket elsősorban stílus szerint választjuk ki, és persze aszerint, mennyi holmit szeretnénk belepakolni. Ilyen szempontból lényeges eltérések lehetnek a szekrények között.

Fontos, hogy a gardrób egy- vagy két személyre kell-e, hiszen utóbbi esetben minél szélesebb és mélyebb, annál jobb!

A hagyományos, letisztult formavezetésű gardróbok a nappali, hálószoba és a gyerekszoba részeként is tökéletesek, amennyiben ezt a stílust részesítjük előnyben.

Ha azonban egy kicsit izgalmasabb, modern változat lenne a kedvencünk, a választék szinte végeláthatatlan.

Lehet középen tükrös, oldalt tükrös, tolóajtós vagy simán nyitható, akasztós részekkel bőven ellátott, vagy inkább sok polccal felszerelt, fényes ajtó- és fióklapokkal izgalmasabbá tett, vagy fémes lábakon álló és hosszúkás, tiszteletet parancsoló megjelenésű, ezüstös fogantyúkkal feldobott a gardróbszekrény.

Csak ízlésünk határozza meg, melyikbe szeretünk bele! Fontos persze, hogy kialakításuk is megfeleljen nekünk, ami igencsak változatos lehet.

Az egyszínű vagy több szín kombinációjával készült bútorlap frontú gardróbok mellett újszerű, fiatalos és dinamikus szekrény az ItalyStyle, amelynek frontját tökéletes minőségű kép borítja: nézegethetjük rajta városokat, kedves állatokat, autókat, de akár nőies, virágos vagy absztrakt minta is díszítheti a gardróbot!

A klasszikus stílus kedvelői sem maradnak hoppon, hiszen ahogyan egy egész szoba berendezés, úgy gardróbszekrény is kérhető antikolt stílusban: a patinás, dió, sötét alma vagy noce como színű klasszikus szekrények egy hagyományos nappali vagy hálószoba ideális tartozékai. Nos, melyiket szeretnénk nézni a szobában?Kapcsolódó cikkek

Ha kell egy jó tv-állvány...

Ha kell egy jó tv-állvány...

A tv-állvány is öltöztetheti a szobát
Martindale szám

Martindale szám

Martindale szám – a tartósság mérőszáma
Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái
Fenyő íróasztal kínálat

Fenyő íróasztal kínálat

Hangulatot ad a munkához…!
Dohányzóasztalok puff ülőhelyekkel

Dohányzóasztalok puff ülőhelyekkel

Dohányzóasztal „törpében”