Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Gyerek forgószék választék

Választottunk már megfelelő széket gyermekünk íróasztalához? Ha még nem, itt a lehetőség, hogy megtaláljuk a legjobbat!

Ha már megvan az ideális íróasztal, számítógépasztal, kényelmes szék sem ártana hozzá, álljon akár a nappali tanulósarkában, akár a gyerekszobában.

A megfelelő magasság beállításáról egy gyerek forgószék esetében is a gázliftes megoldás gondoskodik, és szinte kivétel nélkül mindegyik modell fém vagy műanyag csillaglábbal készült, mely megkönnyíti a könnyű mozgást.

De milyen legyen külsőre? Passzoljon a szoba berendezéséhez!

Kisebb és nagyobb gyermekek is örülni fognak egy, felnőttesebb megjelenésű, vidám színeinek köszönhetően azonban gyerekszobába ideális, szövet borítású, műanyag lábas modellnek – többféle mutatós változatban, sőt akár sportos kivitelben is a miénk lehet.

Ezek a kisbútorok népszerűek, hiszen praktikusságuk mellett visszafogottak és tetszetősek.

Ha különlegesebb vonalakra vágyunk, válasszunk a rétegelt lemezes, szép fa árnyalatokban vagy akár fehérben, lilában is kapható forgószékek közül: fiús vagy lányos külsővel, modern eleganciával, dekoratív háttámlával csábítanak bennünket.

Abszolút divatos széket kapunk, ha a teljes textilbőr bevonatú, narancs vagy fehér székre voksolunk, netán a mélyzöld vagy piros, műanyag, párnázott modellre: ezeken aztán élmény üldögélni!

Magas támlával, mintás, trendi textilbőr bevonattal is kaphatók rétegelt lemez gyerek forgószékek, amelyek között szintén találunk lányoknak, fiúknak tetszőt egyaránt.

Kisgyermekek számára van külön meglepetés is: forgószék Micimackós, Mikiegeres, cicás vagy akár pingvines háttámlával – nemcsak aranyos, praktikus választás is, amelyben biztosan szívesen üldögél majd a csemete! Melyik lesz számára az igazi?Kapcsolódó cikkek

Matracvédő, takaró és párna kínálat

Matracvédő, takaró és párna kínálat

Egy kis plusz az alváshoz!
Fenyőből a kiegészítőt is!

Fenyőből a kiegészítőt is!

Ha már fenyő az egész lakás…
Tömör fenyőből készült ágykeretek

Tömör fenyőből készült ágykeretek

Csodás álom masszív fenyőben!
Fából, bútorlapból készült asztalok

Fából, bútorlapból készült asztalok

Klasszikusat vagy meghökkentőt?