Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Gyerek forgószék választék

Választottunk már megfelelő széket gyermekünk íróasztalához? Ha még nem, itt a lehetőség, hogy megtaláljuk a legjobbat!

Ha már megvan az ideális íróasztal, számítógépasztal, kényelmes szék sem ártana hozzá, álljon akár a nappali tanulósarkában, akár a gyerekszobában.

A megfelelő magasság beállításáról egy gyerek forgószék esetében is a gázliftes megoldás gondoskodik, és szinte kivétel nélkül mindegyik modell fém vagy műanyag csillaglábbal készült, mely megkönnyíti a könnyű mozgást.

De milyen legyen külsőre? Passzoljon a szoba berendezéséhez!

Kisebb és nagyobb gyermekek is örülni fognak egy, felnőttesebb megjelenésű, vidám színeinek köszönhetően azonban gyerekszobába ideális, szövet borítású, műanyag lábas modellnek – többféle mutatós változatban, sőt akár sportos kivitelben is a miénk lehet.

Ezek a kisbútorok népszerűek, hiszen praktikusságuk mellett visszafogottak és tetszetősek.

Ha különlegesebb vonalakra vágyunk, válasszunk a rétegelt lemezes, szép fa árnyalatokban vagy akár fehérben, lilában is kapható forgószékek közül: fiús vagy lányos külsővel, modern eleganciával, dekoratív háttámlával csábítanak bennünket.

Abszolút divatos széket kapunk, ha a teljes textilbőr bevonatú, narancs vagy fehér székre voksolunk, netán a mélyzöld vagy piros, műanyag, párnázott modellre: ezeken aztán élmény üldögélni!

Magas támlával, mintás, trendi textilbőr bevonattal is kaphatók rétegelt lemez gyerek forgószékek, amelyek között szintén találunk lányoknak, fiúknak tetszőt egyaránt.

Kisgyermekek számára van külön meglepetés is: forgószék Micimackós, Mikiegeres, cicás vagy akár pingvines háttámlával – nemcsak aranyos, praktikus választás is, amelyben biztosan szívesen üldögél majd a csemete! Melyik lesz számára az igazi?Kapcsolódó cikkek

Fenyőből a kiegészítőt is!

Fenyőből a kiegészítőt is!

Ha már fenyő az egész lakás…
Ha kell egy álló lámpa...

Ha kell egy álló lámpa...

Hiányzik egy kis hangulat?
Tálalószekrény kínálat

Tálalószekrény kínálat

Így legyen a konyhánk még szebb!
Gardróbot fenyőből!

Gardróbot fenyőből!

Fenyőbe a ruhákkal!
Sokoldalú darab: a könyvespolc

Sokoldalú darab: a könyvespolc

Egy praktikus könyvtartó és térelválasztó!