Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Memóriás matrac variációk

Szeretnénk, ha az ágyunk az után sem feledné el a számunkra legkellemesebb alváshelyzetet, hogy már kiszálltunk belőle? Válasszunk egy memóriás matracot!

A megfelelően megválasztott bútorok és az ágy önmagában nem garantálja, hogy a hálószoba vagy a vendégszoba valóban nyugalmas pihenőhely lesz számunkra. Különösen, ha kényesek vagyunk a matracra! Ha memóriás matracot választunk, aligha lesz okunk panaszra.

Bármilyen pozícióban alszunk is, tökéletesen elégedettek leszünk egy félkemény, hideghab, kókusz- és memóriás réteggel is ellátott ágybetéttel, vagy egy lágy, memóriás réteggel készült habmatraccal – mindkettő a miénk lehet az alapszöveten túl hideg- vagy melegtartó szövettel is, a fokozott kényelem és kellemes közérzet érdekében.

Külön kellemes közérzetet ad alvás közben a thermocool belső rendszerű hideghab memóriamatrac, mely kizárja, hogy éjszaka beleizzadjunk, de huzata ettől függetlenül levehető, mosható és antibakteriális.

A tökéletesen kényeztető puhaság azonban a lágy memóriás matrac érdeme, 4 centiméteres memóriarétegének köszönhetően!

A memory matracok elsősorban az átlagos testsúlyúak számára adnak ideális alátámasztást. A memóriás réteg a hőre reagál, körbeveszi a testet, ezzel megteremtve a tökéletes kényelmet. A gerincet kiválóan pihenteti.

Az igen rugalmas, káros anyagokat nem tartalmazó memóriaréteg a természetes latexre hasonlít, és nemcsak remekül támaszt alá, de a matracot megfelelően át is szellőzteti, eredeti formáját pedig gyorsan visszanyeri.

Mindennapos alvásra rendkívül alkalmasak ezek a matracok, az egyedi méret rendelése a memóriás matracok esetében is lehetséges!Kapcsolódó cikkek

Kárpittal bevont franciaágyak

Kárpittal bevont franciaágyak

Tökéletes, ha vagány, ha elegáns!
Gyerekeknek, ifjúságnak való ágykeretek

Gyerekeknek, ifjúságnak való ágykeretek

Kényelem és praktikum gyermekeknek!
Bútorvásárlás előtt

Bútorvásárlás előtt

Tippek, hogy jó bútort válassz!
Lámpát az asztalra!

Lámpát az asztalra!

Klasszikustól a futurisztikusig – ha kell egy jó asztali lámpa!
Tároljunk rattanban, fonottban

Tároljunk rattanban, fonottban

Ha csak egy kicsi és hangulatos kell…