Fejléc scriptblokk

Memóriás matrac variációk

Szeretnénk, ha az ágyunk az után sem feledné el a számunkra legkellemesebb alváshelyzetet, hogy már kiszálltunk belőle? Válasszunk egy memóriás matracot!

A megfelelően megválasztott bútorok és az ágy önmagában nem garantálja, hogy a hálószoba vagy a vendégszoba valóban nyugalmas pihenőhely lesz számunkra. Különösen, ha kényesek vagyunk a matracra! Ha memóriás matracot választunk, aligha lesz okunk panaszra.

Bármilyen pozícióban alszunk is, tökéletesen elégedettek leszünk egy félkemény, hideghab, kókusz- és memóriás réteggel is ellátott ágybetéttel, vagy egy lágy, memóriás réteggel készült habmatraccal – mindkettő a miénk lehet az alapszöveten túl hideg- vagy melegtartó szövettel is, a fokozott kényelem és kellemes közérzet érdekében.

Külön kellemes közérzetet ad alvás közben a thermocool belső rendszerű hideghab memóriamatrac, mely kizárja, hogy éjszaka beleizzadjunk, de huzata ettől függetlenül levehető, mosható és antibakteriális.

A tökéletesen kényeztető puhaság azonban a lágy memóriás matrac érdeme, 4 centiméteres memóriarétegének köszönhetően!

A memory matracok elsősorban az átlagos testsúlyúak számára adnak ideális alátámasztást. A memóriás réteg a hőre reagál, körbeveszi a testet, ezzel megteremtve a tökéletes kényelmet. A gerincet kiválóan pihenteti.

Az igen rugalmas, káros anyagokat nem tartalmazó memóriaréteg a természetes latexre hasonlít, és nemcsak remekül támaszt alá, de a matracot megfelelően át is szellőzteti, eredeti formáját pedig gyorsan visszanyeri.

Mindennapos alvásra rendkívül alkalmasak ezek a matracok, az egyedi méret rendelése a memóriás matracok esetében is lehetséges!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Világítsunk és dekoráljunk egyben!
Sarokba való ülőgarnitúrák

Sarokba való ülőgarnitúrák

Sok jó ember sarokban is elfér…
Elemes összhang a gyerekszobában

Elemes összhang a gyerekszobában

Így lesz meg a tökéletes harmónia!
Étkezzünk kint: kültéri garnitúrán

Étkezzünk kint: kültéri garnitúrán

Végre újra kipakolhatunk!
Takaróval fedett franciaágyak

Takaróval fedett franciaágyak

Egyszerű és nagyszerű, csodás színekben!