Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Memóriás matrac variációk

Szeretnénk, ha az ágyunk az után sem feledné el a számunkra legkellemesebb alváshelyzetet, hogy már kiszálltunk belőle? Válasszunk egy memóriás matracot!

A megfelelően megválasztott bútorok és az ágy önmagában nem garantálja, hogy a hálószoba vagy a vendégszoba valóban nyugalmas pihenőhely lesz számunkra. Különösen, ha kényesek vagyunk a matracra! Ha memóriás matracot választunk, aligha lesz okunk panaszra.

Bármilyen pozícióban alszunk is, tökéletesen elégedettek leszünk egy félkemény, hideghab, kókusz- és memóriás réteggel is ellátott ágybetéttel, vagy egy lágy, memóriás réteggel készült habmatraccal – mindkettő a miénk lehet az alapszöveten túl hideg- vagy melegtartó szövettel is, a fokozott kényelem és kellemes közérzet érdekében.

Külön kellemes közérzetet ad alvás közben a thermocool belső rendszerű hideghab memóriamatrac, mely kizárja, hogy éjszaka beleizzadjunk, de huzata ettől függetlenül levehető, mosható és antibakteriális.

A tökéletesen kényeztető puhaság azonban a lágy memóriás matrac érdeme, 4 centiméteres memóriarétegének köszönhetően!

A memory matracok elsősorban az átlagos testsúlyúak számára adnak ideális alátámasztást. A memóriás réteg a hőre reagál, körbeveszi a testet, ezzel megteremtve a tökéletes kényelmet. A gerincet kiválóan pihenteti.

Az igen rugalmas, káros anyagokat nem tartalmazó memóriaréteg a természetes latexre hasonlít, és nemcsak remekül támaszt alá, de a matracot megfelelően át is szellőzteti, eredeti formáját pedig gyorsan visszanyeri.

Mindennapos alvásra rendkívül alkalmasak ezek a matracok, az egyedi méret rendelése a memóriás matracok esetében is lehetséges!Kapcsolódó cikkek

Lakberendezési stílusok

Lakberendezési stílusok

Neked melyik jön be?
Étkezzünk kint: kültéri garnitúrán

Étkezzünk kint: kültéri garnitúrán

Végre újra kipakolhatunk!
Falra szerelhető lámpák

Falra szerelhető lámpák

Hogy a kedvencek őrizzék a csemete álmát…
Konyhabútor: a konyha lelke

Konyhabútor: a konyha lelke

Állandó társ a konyhában