Fejléc scriptblokk

Falra szerelhető lámpák

Mit szeretne a gyermek? Természetesen odavan a mesefigurákért, mint a legtöbb kortársa, de az is lehet, hogy Pókember vagy a Verdák rajongója! Vigyük be őket a szobájába!

Játék és kellemes fényforrás egyben – ideális lámpa a gyerekszobába egy olyan modell, amely a csemete kedvenc mesehőseit ábrázolja.

Ez a fali lámpa nem túl méretes, de kellő fényt ad, hangulatos sarokká varázsolva azt a szoba részt, ahová kerül. Tökéletes ágy fölé, asztal mellé is, és nemcsak többféle mesefigurával díszítve, de számos formában és színvilággal kapható!

Természetes, hogy egy kisfiú szobájába inkább a kék, vagy a barna, esetleg sárga szín illik – válasszuk a világítást is ilyen árnyalatban, hiszen ez a kicsi, de mutatós lakberendezési kiegészítő mindegyik jellegzetes színben a miénk lehet.

Világoskék lámpa jönne jól, Pókemberrel? Kék keretes, kerek fényforrás a Verdák szereplőivel vagy téglalap alakú, de kerekített szélű lámpa kék alapon, a Micimackó hőseivel? Mindegyik megoldható.

A kis hölgyek esetében hasonló a kínálat: rózsaszín vagy sárga fali lámpa ugyancsak többféle formában kapható, ezekről azonban Hófehérke, Csipkerózsika, Csingling, a High School Musical szereplői vagy éppenséggel Micimackó, Tigris és Malacka mosolyognak.

Ideális és játékos megoldás arra, hogy gyermekünk kis kedvencei este is vele maradjanak, sőt világításként még hasznukat is vegyük…! Válasszunk a szebbnél szebb modellek közül!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Kárpittal bevont franciaágyak

Kárpittal bevont franciaágyak

Tökéletes, ha vagány, ha elegáns!
Étkezzünk kint: kültéri garnitúrán

Étkezzünk kint: kültéri garnitúrán

Végre újra kipakolhatunk!
Kanapé, amin jó aludni

Kanapé, amin jó aludni

Gyors váltás: ülőhelyből alvóhelyet!
Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Világítsunk és dekoráljunk egyben!
Csillár és lámpa mennyezetre

Csillár és lámpa mennyezetre

Nemcsak világít, hangulatba is hoz!