Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Falra szerelhető lámpák

Mit szeretne a gyermek? Természetesen odavan a mesefigurákért, mint a legtöbb kortársa, de az is lehet, hogy Pókember vagy a Verdák rajongója! Vigyük be őket a szobájába!

Játék és kellemes fényforrás egyben – ideális lámpa a gyerekszobába egy olyan modell, amely a csemete kedvenc mesehőseit ábrázolja.

Ez a fali lámpa nem túl méretes, de kellő fényt ad, hangulatos sarokká varázsolva azt a szoba részt, ahová kerül. Tökéletes ágy fölé, asztal mellé is, és nemcsak többféle mesefigurával díszítve, de számos formában és színvilággal kapható!

Természetes, hogy egy kisfiú szobájába inkább a kék, vagy a barna, esetleg sárga szín illik – válasszuk a világítást is ilyen árnyalatban, hiszen ez a kicsi, de mutatós lakberendezési kiegészítő mindegyik jellegzetes színben a miénk lehet.

Világoskék lámpa jönne jól, Pókemberrel? Kék keretes, kerek fényforrás a Verdák szereplőivel vagy téglalap alakú, de kerekített szélű lámpa kék alapon, a Micimackó hőseivel? Mindegyik megoldható.

A kis hölgyek esetében hasonló a kínálat: rózsaszín vagy sárga fali lámpa ugyancsak többféle formában kapható, ezekről azonban Hófehérke, Csipkerózsika, Csingling, a High School Musical szereplői vagy éppenséggel Micimackó, Tigris és Malacka mosolyognak.

Ideális és játékos megoldás arra, hogy gyermekünk kis kedvencei este is vele maradjanak, sőt világításként még hasznukat is vegyük…! Válasszunk a szebbnél szebb modellek közül!Kapcsolódó cikkek

Sarokba való ülőgarnitúrák

Sarokba való ülőgarnitúrák

Sok jó ember sarokban is elfér…
Tálalószekrény kínálat

Tálalószekrény kínálat

Így legyen a konyhánk még szebb!
Sokoldalú darab: a könyvespolc

Sokoldalú darab: a könyvespolc

Egy praktikus könyvtartó és térelválasztó!
Gyerekszoba

Gyerekszoba

Játék és alvás. De hogy fér meg egymás mellett a kettő?
Tömör fenyőből készült ágykeretek

Tömör fenyőből készült ágykeretek

Csodás álom masszív fenyőben!