Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Összhang elemes bútorokkal

A praktikus megoldások hívei biztosan szívesen látnák az elemes bútorokat otthonukban – a választott elemek ugyanis tetszés szerint rendezhetők el, ráadásul több helyiség is berendezhető velük.

Ha szeretjük a levegős tereket és az újszerű megoldásokat, az elemes bútorokat nekünk találták ki. Mi tartozik egy elemes bútorcsaládba? Nos, minden, ami kell ahhoz, hogy egy helyiség berendezése makulátlan legyen: szekrény, kisszekrény, ágy, gardrób, komód, könyvespolc, vitrin, asztal, számítógépasztal, kiegészítők, tv-állvány és még akár szék is.

Mindezek a hőn áhított stílusban és színekben! Legyen szó akár a gyerekszoba, akár a hálószoba, a nappali, a dolgozószoba, az étkező vagy a vendégszoba bebútorozásáról, mindegyikbe találunk megfelelőt.

Csupán a stílus a kérdés – a klasszikus bútorok szerelmeseinek ugyanúgy több fajta elemes bútor áll rendelkezésére, gyönyörű, elegáns színekben, melyekkel több helyiség berendezése máris kész, mint a modern vagy a minimalista stílus rajongóinak.

Egy szoba képe egységesebb lesz ezekkel a darabokkal, és ez igaz egy iroda esetében is.

Az elemek közül azokat vesszük meg, amelyekre szükségünk van, és már csak a kanapét, az ülőgarnitúrát kell hozzájuk kiválasztani.

Izgalmas variációs lehetőségek tárulnak elénk, az elemes bútorok mozgatása, helyezgetése ráadásul egyszerűbb, mint egy egész szekrénysoré.

A fürdőszoba ugyancsak berendezhető elemes bútorok segítségével – ha egy igazán mutatós és összhangot sugárzó fürdőt szeretnénk, ragadjuk meg a lehetőséget! Képzeljük csak el, milyen szép, ha a csap fölött levő és az oldalt elhelyezkedő szekrények, a tükrös szekrény és a csap alatti komód is teljesen egyforma! Válasszunk elé egy csinos szőnyeget, és máris tökéletes az összhatás. Csak győzzünk tervezgetni!Kapcsolódó cikkek

Dohányzóasztalok puff ülőhelyekkel

Dohányzóasztalok puff ülőhelyekkel

Dohányzóasztal „törpében”
Kárpittal bevont franciaágyak

Kárpittal bevont franciaágyak

Tökéletes, ha vagány, ha elegáns!
Ha klasszikus ágykeret kell...

Ha klasszikus ágykeret kell...

Nem is lehetne ennél klasszikusabb!
Alaprajz készítés

Alaprajz készítés

Hogyan is kéne alaprajzot készíteni?