Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Összhang elemes bútorokkal

A praktikus megoldások hívei biztosan szívesen látnák az elemes bútorokat otthonukban – a választott elemek ugyanis tetszés szerint rendezhetők el, ráadásul több helyiség is berendezhető velük.

Ha szeretjük a levegős tereket és az újszerű megoldásokat, az elemes bútorokat nekünk találták ki. Mi tartozik egy elemes bútorcsaládba? Nos, minden, ami kell ahhoz, hogy egy helyiség berendezése makulátlan legyen: szekrény, kisszekrény, ágy, gardrób, komód, könyvespolc, vitrin, asztal, számítógépasztal, kiegészítők, tv-állvány és még akár szék is.

Mindezek a hőn áhított stílusban és színekben! Legyen szó akár a gyerekszoba, akár a hálószoba, a nappali, a dolgozószoba, az étkező vagy a vendégszoba bebútorozásáról, mindegyikbe találunk megfelelőt.

Csupán a stílus a kérdés – a klasszikus bútorok szerelmeseinek ugyanúgy több fajta elemes bútor áll rendelkezésére, gyönyörű, elegáns színekben, melyekkel több helyiség berendezése máris kész, mint a modern vagy a minimalista stílus rajongóinak.

Egy szoba képe egységesebb lesz ezekkel a darabokkal, és ez igaz egy iroda esetében is.

Az elemek közül azokat vesszük meg, amelyekre szükségünk van, és már csak a kanapét, az ülőgarnitúrát kell hozzájuk kiválasztani.

Izgalmas variációs lehetőségek tárulnak elénk, az elemes bútorok mozgatása, helyezgetése ráadásul egyszerűbb, mint egy egész szekrénysoré.

A fürdőszoba ugyancsak berendezhető elemes bútorok segítségével – ha egy igazán mutatós és összhangot sugárzó fürdőt szeretnénk, ragadjuk meg a lehetőséget! Képzeljük csak el, milyen szép, ha a csap fölött levő és az oldalt elhelyezkedő szekrények, a tükrös szekrény és a csap alatti komód is teljesen egyforma! Válasszunk elé egy csinos szőnyeget, és máris tökéletes az összhatás. Csak győzzünk tervezgetni!Kapcsolódó cikkek

Asztal íráshoz, gépezéshez

Asztal íráshoz, gépezéshez

Válasszuk ki a dolgozószoba lelkét!
A bútort ápolni kell

A bútort ápolni kell

Így őrizzük a bútorok szépségét!
Tálalószekrény kínálat

Tálalószekrény kínálat

Így legyen a konyhánk még szebb!
Dohányzóasztalok puff ülőhelyekkel

Dohányzóasztalok puff ülőhelyekkel

Dohányzóasztal „törpében”