Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Modern stílusú ágykeretek

Lendületes, fiatalos, modern hálószoba a vágyunk? Ha még nincs is igazán meg az elképzelés az ágyról, nem kell tovább kutatnunk!

Egy modern bútorokkal berendezett lakásban a hálószoba is hozzájárul az egységes kép megteremtéséhez. De milyen ágyat válasszunk, ha egy kicsit vagány, kicsit más, mégis mutatós és kényelmes modellt szeretnénk?

Bátran válogassunk a szögletes vonalvezetésű, de igen változatos megjelenésű ágyak között! Csak franciaágyat, de akár több darabból álló hálószoba-berendezést is választhatunk – egyes ágyakhoz ugyanis éjjeliszekrény és komód is tartozik, az ágyneműtartós részt viszont nélkülöznünk kell. Egyes modellek alá rendelhető.

A 2 személyes modern ágykeretek között megtaláljuk a bútorlapból készült legkülönfélébb változatokat.

Ám az igazán természetes megjelenésről sem kell lemondanunk, hiszen csodálatos tömörfa ágykeretek is várnak ránk, wenge, natúr (gőzölt bükk), fehér, mahagóni, dió vagy cseresznye színben.

A rendkívül divatos, peremes franciaágyaknak a peremszélessége is változó, így igazán könnyű megtalálni a nekünk megfelelő darabot.

A modern ágykeretek többsége egyben elegáns is, ez sokban megkönnyíti azoknak a dolgát, akik nem szeretnének lemondani az eleganciáról, de hálójukat nem klasszikus stílusban képzelik el.

A bükk- vagy tölgy ágykeretek, különböző árnyalatúra pácolva a fabútorok mellett is remekül mutatnak. Ha szeretjük a fenyőbútorok megjelenését, a természetes külső és a modern bútor harmóniáját nagyszerűen ötvözi a biofenyő színű bútorlapos franciaágy. A modern ágykeretek lapraszerelten kaphatók, csak ideális helyüket kell kitalálnunk!Kapcsolódó cikkek

Fotelbe huppanva

Fotelbe huppanva

A nyugalom kicsi szigete…
Étkezzünk kint: kültéri garnitúrán

Étkezzünk kint: kültéri garnitúrán

Végre újra kipakolhatunk!
Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Világítsunk és dekoráljunk egyben!
Előszobabútorok fenyőből

Előszobabútorok fenyőből

Előszoba, fenyő csalogatókkal