Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Modern stílusú ágykeretek

Lendületes, fiatalos, modern hálószoba a vágyunk? Ha még nincs is igazán meg az elképzelés az ágyról, nem kell tovább kutatnunk!

Egy modern bútorokkal berendezett lakásban a hálószoba is hozzájárul az egységes kép megteremtéséhez. De milyen ágyat válasszunk, ha egy kicsit vagány, kicsit más, mégis mutatós és kényelmes modellt szeretnénk?

Bátran válogassunk a szögletes vonalvezetésű, de igen változatos megjelenésű ágyak között! Csak franciaágyat, de akár több darabból álló hálószoba-berendezést is választhatunk – egyes ágyakhoz ugyanis éjjeliszekrény és komód is tartozik, az ágyneműtartós részt viszont nélkülöznünk kell. Egyes modellek alá rendelhető.

A 2 személyes modern ágykeretek között megtaláljuk a bútorlapból készült legkülönfélébb változatokat.

Ám az igazán természetes megjelenésről sem kell lemondanunk, hiszen csodálatos tömörfa ágykeretek is várnak ránk, wenge, natúr (gőzölt bükk), fehér, mahagóni, dió vagy cseresznye színben.

A rendkívül divatos, peremes franciaágyaknak a peremszélessége is változó, így igazán könnyű megtalálni a nekünk megfelelő darabot.

A modern ágykeretek többsége egyben elegáns is, ez sokban megkönnyíti azoknak a dolgát, akik nem szeretnének lemondani az eleganciáról, de hálójukat nem klasszikus stílusban képzelik el.

A bükk- vagy tölgy ágykeretek, különböző árnyalatúra pácolva a fabútorok mellett is remekül mutatnak. Ha szeretjük a fenyőbútorok megjelenését, a természetes külső és a modern bútor harmóniáját nagyszerűen ötvözi a biofenyő színű bútorlapos franciaágy. A modern ágykeretek lapraszerelten kaphatók, csak ideális helyüket kell kitalálnunk!Kapcsolódó cikkek

Előszobabútorok fenyőből

Előszobabútorok fenyőből

Előszoba, fenyő csalogatókkal
Csillár és lámpa mennyezetre

Csillár és lámpa mennyezetre

Nemcsak világít, hangulatba is hoz!
Takaróval fedett franciaágyak

Takaróval fedett franciaágyak

Egyszerű és nagyszerű, csodás színekben!
Nappali

Nappali

Ahol a legtöbb időt töltjük...
Kókusz-latex matrac variációk

Kókusz-latex matrac variációk

Álmodjunk kókuszban!