Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Modern stílusú ágykeretek

Lendületes, fiatalos, modern hálószoba a vágyunk? Ha még nincs is igazán meg az elképzelés az ágyról, nem kell tovább kutatnunk!

Egy modern bútorokkal berendezett lakásban a hálószoba is hozzájárul az egységes kép megteremtéséhez. De milyen ágyat válasszunk, ha egy kicsit vagány, kicsit más, mégis mutatós és kényelmes modellt szeretnénk?

Bátran válogassunk a szögletes vonalvezetésű, de igen változatos megjelenésű ágyak között! Csak franciaágyat, de akár több darabból álló hálószoba-berendezést is választhatunk – egyes ágyakhoz ugyanis éjjeliszekrény és komód is tartozik, az ágyneműtartós részt viszont nélkülöznünk kell. Egyes modellek alá rendelhető.

A 2 személyes modern ágykeretek között megtaláljuk a bútorlapból készült legkülönfélébb változatokat.

Ám az igazán természetes megjelenésről sem kell lemondanunk, hiszen csodálatos tömörfa ágykeretek is várnak ránk, wenge, natúr (gőzölt bükk), fehér, mahagóni, dió vagy cseresznye színben.

A rendkívül divatos, peremes franciaágyaknak a peremszélessége is változó, így igazán könnyű megtalálni a nekünk megfelelő darabot.

A modern ágykeretek többsége egyben elegáns is, ez sokban megkönnyíti azoknak a dolgát, akik nem szeretnének lemondani az eleganciáról, de hálójukat nem klasszikus stílusban képzelik el.

A bükk- vagy tölgy ágykeretek, különböző árnyalatúra pácolva a fabútorok mellett is remekül mutatnak. Ha szeretjük a fenyőbútorok megjelenését, a természetes külső és a modern bútor harmóniáját nagyszerűen ötvözi a biofenyő színű bútorlapos franciaágy. A modern ágykeretek lapraszerelten kaphatók, csak ideális helyüket kell kitalálnunk!Kapcsolódó cikkek

Kókusz-latex matrac variációk

Kókusz-latex matrac variációk

Álmodjunk kókuszban!
Előszobabútorok fenyőből

Előszobabútorok fenyőből

Előszoba, fenyő csalogatókkal
Fenyő komódba jó pakolni

Fenyő komódba jó pakolni

Fenyőbe az apróságokkal!
Bútorvásárlás előtt

Bútorvásárlás előtt

Tippek, hogy jó bútort válassz!
Tálalószekrény kínálat

Tálalószekrény kínálat

Így legyen a konyhánk még szebb!