Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Előszobai- és cipősszekrény választék

Melyik az a helyiség, amelyet először lát valaki, ha belép egy lakásba? Természetesen az előszoba. Nem nehéz kellemes, hívogató helyiséget csinálni belőle, a megfelelő bútorokkal!

Talán azt gondoljuk: nálunk túlságosan kicsi az előszoba ahhoz, hogy hangulatos kis belépő válhasson belőle, de ez nem igaz – ha megtaláljuk az odaillő kisbútort, aligha kell más a helyiségbe, ráadásul megvan az ideális tárolónk is.

Mielőtt vásárolunk, érdemes felmérni persze, mi fér el az előszobában: ha csupán egy kis előszobafal, az sem baj, sőt, két-három kabátnak, sapkáknak, kiegészítőknek ezen is jut hely. Helytakarékos megoldás, kellemes hangulatú kisbútorral, mely még tükröt is tartalmaz.

Az egyszerű, de hangulatos megjelenésű bútorok hívei egész előszobabútort is elhelyezhetnek, amely egy magas akasztós szekrényt, valamint cipősszekrényt is tartalmaz, a tükör előtt pedig kész kis készülődő felület van. Bükk vagy éger színben ezek a kisbútorok ideálisak!

Kiválóan mutat megfelelő környezetben a modern előszobafal is, szintén bükk, éger, lund vagy noce tango árnyalatban és többféle variációban: változik a tükör, a cipősszekrény helye, valamint a fiókos rész is, de minden kényelmesen elhelyezhető benne, kalaptartóval és akasztóval is fel vannak szerelve.

Az igazán modern modellek akár egy nappaliban is megállnák helyüket: minimál, szögletes stílusban, divatos, mutatós, kétféle színkombinációval, matt alumínium (vagy annak tűnő műanyag) fogantyúkkal, különálló szekrény-, cipősszekrény- és akasztó-kalaptartó résszel, valamint középre helyezett, ugyanolyan stílusú tükörrel.

Modern stílusban természetesen kisméretű, egybeépített előszoba bútor is kapható, amely megjelenésében semmiben sem marad el méretesebb társaitól, sőt. Gyönyörű a skandináv stílusú modell az elemes előszobabútorok sorában, de klasszikus stílusban is találunk előszobabútort, mely keretezett díszléceivel és koronás tetejével semmiben sem lóg majd ki hagyományos bútoraink közül!

No és ha csak egy cipőtartóra lenne szükségünk, szintén több fajtából választhatunk: modern helyiségbe inkább a változtatható hosszúságú, krómozott acél cipőtartó illik, műanyag lábakkal, azoknál viszont, akik a fabútorok hívei, az acélrudakkal felszerelt, tömörfa keretes modell mutat majd jól…Mindenki megtalálja az igazit!Kapcsolódó cikkek

Nappalink dísze: a szekrénysor

Nappalink dísze: a szekrénysor

Amit a legjobban várunk!
Pakoljunk komódba, kisszekrénybe!

Pakoljunk komódba, kisszekrénybe!

Komódba a holmikkal!
Forgószék és tárgyalószék kínálat

Forgószék és tárgyalószék kínálat

Munkára csábító ülőhelyek…
Sarokétkező kínálat

Sarokétkező kínálat

Hangulatot a sarokba!
Csillár és lámpa mennyezetre

Csillár és lámpa mennyezetre

Nemcsak világít, hangulatba is hoz!