Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Ha kell egy álló lámpa...

Ha nem elsődleges fényforrást keresünk, csupán egy kis derengés hiányzik a szobából, amely kiváló hangulattal szolgálna egy relaxálós-romantikázós estéhez, ne keressünk tovább…

A legtöbb ember olykor vágyik arra, hogy hazatérve egy kicsit megpihenjen, relaxáljon a félhomályos szobában. Romantikázáshoz sincs szükségünk teljesen megvilágított helyiségre! Ebből a célból érdemes tehát beszerezni egy olyan fényforrást, amely nem zavaró, de azért ad egy kis derengést a szobában, sőt, akár még az egészségmegőrzéshez is hozzájárul.

Utóbbira tökéletes egy mutatós párásító álló lámpa. Modernebb és klasszikusabb külsővel is rendelkezésre áll, a különbséget csak a lábak kinézetében találunk.

Fehér, narancs, de zöld változatban is kellemes hangulatot ad – világítás, de levegőt párásító dekorációs lakberendezési kiegészítő is egyben. Igazi dísz!

Nem párologtat, de gyönyörűen mutat és tökéletes hangulatteremtő az álló rizslámpa is, zöld, sárga vagy narancs színben. Rizspapírból készült, diszkrét lámpa és dekoráció, amely rendkívül feldobja a szoba hangulatát.

Ha azonban egy igazán modern, játékos megoldásra vágyunk, válasszuk a szobába a hosszúkás lávalámpát. A közelében nehéz nem rá figyelni: valósággal vonzza a tekintetet az érdekes optikai illúzió, melyet nyújt.

A különleges látvány a lámpa belsejében áramló, olvadt viaszbuborékoknak köszönhető. Számos színváltozatban a miénk lehet, hogy minél jobban igazodhasson a helyiség színeihez, ahová majd kerül. Ez az álló lámpa méret és alak szerint is választható – mindenképp egyedi dísze lesz a szobának! Szóval, ha csak egy kis hangulat világítás hiányzik, ne habozzunk…válasszunk!Kapcsolódó cikkek

Nincs többé folt?

Nincs többé folt?

Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?
Összhang elemes bútorokkal

Összhang elemes bútorokkal

Elemenként lesz izgalmas a szoba...
Vákuummatrac változatok

Vákuummatrac változatok

Hogy a kellemes meleg is meglegyen…
Jó bőr ez az ülőgarnitúra!

Jó bőr ez az ülőgarnitúra!

Kényelem- és látványkirály: a bőr ülőgarnitúra
Kárpittal bevont franciaágyak

Kárpittal bevont franciaágyak

Tökéletes, ha vagány, ha elegáns!