Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Hab matrac változatok

Amennyiben ágykeretünkbe habmatracot választanánk, érdemes megfontolnunk, milyen pozícióban alszunk leggyakrabban, a jó választás kedvéért.

Attól, hogy a hálószoba csendes, nyugodt és sötét, még nem biztos, hogy tökéletesen fogunk aludni! Nagyon fontos, hogy az ágykerethez megfelelő matrac is tartozzon. Legyen kényelmes, szellőzzön kellően és a gerincünk, derekunk se bánja választásunkat!

A hideghab matracoknak - melyek mindennapos alvásra kiválóak - más-más a keménységük, annak köszönhetően, hogy különböző térfogat sűrűségű habokat használnak készítésükkor.

Ezen ágybetétek között is megvan azonban, milyen típusún érdemes aludnia annak, aki háton, hason, vagy éppen oldalt fekve alszik leginkább – vegyük figyelembe ezt, hogy a legmegfelelőbb alátámasztást biztosíthassuk magunknak!

A félkemény hideghab matrac azoknak való elsősorban, akik mindenhogyan alszanak, nincs egy megszokott, állandó pozíciójuk. Közülük is inkább az átlagos testsúlyúak válasszák!

Az ortopédikus hideghab tulajdonságaiban csaknem megegyezik a természetes latexével, ezért a matracok tökéletes szellőzése és alátámasztása egyértelmű. Az alap szövet mellett a speciális hideg- vagy melegtartó huzatok választása hozzájárulhat a kellemesebb közérzethez!

A lágy habmatracok az oldalt alvók alvását teszik kényelmessé – főleg átlagos testsúlyúak számára ideálisak, de nincs rájuk testtömeg korlátozás -, kétféle huzatuk pedig gondoskodik a gondtalan álomról.

Kérhető szőtt, steppelt felső rétegű, kiváló nedvességelvezetéssel, vagy frottír, puha, bőrbarát és szintén jó folyadékelvezető tulajdonságokkal – utóbbi huzatot mosni is lehet.

Ugyanilyen huzatokkal lehet a miénk a kemény hideghab matrac, mely a háton alvóknak tesz jó szolgálatot, átlagos testsúlyúaknak remek alátámasztást ad, de szintén választhatják nagyobb testsúlyúak is. Ha nem tetszik a méretük, az ágybetétek akár egyedi méretben is birtokba vehetőek – győzzön a kényelem!Kapcsolódó cikkek

Ülőgarnitúra elemekből

Ülőgarnitúra elemekből

Nélkülözhetetlen elemek a nappaliba!
Vákuummatrac változatok

Vákuummatrac változatok

Hogy a kellemes meleg is meglegyen…
Ha kell egy álló lámpa...

Ha kell egy álló lámpa...

Hiányzik egy kis hangulat?
Ha klasszikus ágykeret kell...

Ha klasszikus ágykeret kell...

Nem is lehetne ennél klasszikusabb!