Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Hab matrac változatok

Amennyiben ágykeretünkbe habmatracot választanánk, érdemes megfontolnunk, milyen pozícióban alszunk leggyakrabban, a jó választás kedvéért.

Attól, hogy a hálószoba csendes, nyugodt és sötét, még nem biztos, hogy tökéletesen fogunk aludni! Nagyon fontos, hogy az ágykerethez megfelelő matrac is tartozzon. Legyen kényelmes, szellőzzön kellően és a gerincünk, derekunk se bánja választásunkat!

A hideghab matracoknak - melyek mindennapos alvásra kiválóak - más-más a keménységük, annak köszönhetően, hogy különböző térfogat sűrűségű habokat használnak készítésükkor.

Ezen ágybetétek között is megvan azonban, milyen típusún érdemes aludnia annak, aki háton, hason, vagy éppen oldalt fekve alszik leginkább – vegyük figyelembe ezt, hogy a legmegfelelőbb alátámasztást biztosíthassuk magunknak!

A félkemény hideghab matrac azoknak való elsősorban, akik mindenhogyan alszanak, nincs egy megszokott, állandó pozíciójuk. Közülük is inkább az átlagos testsúlyúak válasszák!

Az ortopédikus hideghab tulajdonságaiban csaknem megegyezik a természetes latexével, ezért a matracok tökéletes szellőzése és alátámasztása egyértelmű. Az alap szövet mellett a speciális hideg- vagy melegtartó huzatok választása hozzájárulhat a kellemesebb közérzethez!

A lágy habmatracok az oldalt alvók alvását teszik kényelmessé – főleg átlagos testsúlyúak számára ideálisak, de nincs rájuk testtömeg korlátozás -, kétféle huzatuk pedig gondoskodik a gondtalan álomról.

Kérhető szőtt, steppelt felső rétegű, kiváló nedvességelvezetéssel, vagy frottír, puha, bőrbarát és szintén jó folyadékelvezető tulajdonságokkal – utóbbi huzatot mosni is lehet.

Ugyanilyen huzatokkal lehet a miénk a kemény hideghab matrac, mely a háton alvóknak tesz jó szolgálatot, átlagos testsúlyúaknak remek alátámasztást ad, de szintén választhatják nagyobb testsúlyúak is. Ha nem tetszik a méretük, az ágybetétek akár egyedi méretben is birtokba vehetőek – győzzön a kényelem!Kapcsolódó cikkek

Fotelbe huppanva

Fotelbe huppanva

A nyugalom kicsi szigete…
Nappalink dísze: a szekrénysor

Nappalink dísze: a szekrénysor

Amit a legjobban várunk!
Ha klasszikus ágykeret kell...

Ha klasszikus ágykeret kell...

Nem is lehetne ennél klasszikusabb!
Igazi különlegesség: design kanapé

Igazi különlegesség: design kanapé

Ha valami nagyon más kell!
Gyerekeknek, ifjúságnak való ágykeretek

Gyerekeknek, ifjúságnak való ágykeretek

Kényelem és praktikum gyermekeknek!