Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Sokoldalú darab: a könyvespolc

A könyvespolcot nemcsak a kötetek tárolására használjuk – számos kis apróság, emlék elfér rajta, igazi kis dísz a lakásban. Emellett pedig remek térelválasztó!

Nagy kincs egy jó könyvespolc – de még nagyobb, ha több van belőle! E könnyen variálható és mozgatható bútordarabok nagyon hasznosak. Két helyiség közé is egyszerűen berakhatóak térelválasztásra, vagy leválaszthatunk velük egy részt a szobából, külön kis kuckónak.

Fő funkciójuk persze a könyvek, dísztárgyak, apróságok tárolása – ezért legnagyobb részt polcokból állnak, de a fiókok és csukott ajtók plusz, értékes pakolófelületet jelentenek. Érdemes szemezgetni közülük!

Egyszerű megjelenésű, letisztult formavezetésű modellre vágyunk? A gyerekszoba, de a nappali is könnyed, vidám hangulatú lesz velük, tölgy-, noce tango-, juhar- vagy akár világos alma árnyalatban – az ifjúsági könyvespolcokat bohókás, élénk frontrészek törik meg.

Bükk és olasz dió színben ez az egyszerű modell ugyanakkor kissé komolyabb külsőt mutat. Ha a fenyőbútor megjelenésű polcokat, szekrényeket kedveljük, nekünk való a természetes külsőt és a modern bútort harmonikusan ötvöző könyvespolc-család.

Modern pakolófelületet szeretnénk? Kiválóan pakolhatóak és nagyon mutatósak az ívelt lábakkal, lekerekített élekkel készült, természetes árnyalatú, de itt-ott izgalmas részletekkel tarkított könyvespolcok.

Egy fényes szürke frontú tároló az alsó részen, csillogó króm fogantyúk, a polcok szokatlan elrendezése… ezek a kisbútorok könnyed és fiatalos hangulatot kölcsönöznek, ugyanakkor elegendő tárolókapacitással is bírnak.

Modernek, ám elbűvölően elegánsak fekete színben is - acélnak tűnő műanyag-, vagy fényes króm fogantyúkkal különösen szépek. Ha a kettőt ötvözni szeretnénk, választhatunk formára modern, színre azonban elegáns darabot – a nagyméretű könyvespolcok nemcsak kitűnő választások, de a legmutatósabb térelválasztók is.

Ellenben ha klasszikus könyvespolcra vágyunk, csakis egy masszív, pácolt tömör nyírfa, díszkeret léces, laminált bútorlapos, vagy a fehér színű - hölgyek szobájában különösen mutatós -, antikolt tömör nyírfa pakoló lehet könyveink és dísztárgyaink tárolója. Maguk is valóságos díszek a lakásban!Kapcsolódó cikkek

Dekorálás fali képpel

Dekorálás fali képpel

Képpel egyszerű dekorálni!
Fenyő komódba jó pakolni

Fenyő komódba jó pakolni

Fenyőbe az apróságokkal!
Kárpittal bevont franciaágyak

Kárpittal bevont franciaágyak

Tökéletes, ha vagány, ha elegáns!
Kanapé, amin jó aludni

Kanapé, amin jó aludni

Gyors váltás: ülőhelyből alvóhelyet!
Bútorvásárlás előtt

Bútorvásárlás előtt

Tippek, hogy jó bútort válassz!