Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Sokoldalú darab: a könyvespolc

A könyvespolcot nemcsak a kötetek tárolására használjuk – számos kis apróság, emlék elfér rajta, igazi kis dísz a lakásban. Emellett pedig remek térelválasztó!

Nagy kincs egy jó könyvespolc – de még nagyobb, ha több van belőle! E könnyen variálható és mozgatható bútordarabok nagyon hasznosak. Két helyiség közé is egyszerűen berakhatóak térelválasztásra, vagy leválaszthatunk velük egy részt a szobából, külön kis kuckónak.

Fő funkciójuk persze a könyvek, dísztárgyak, apróságok tárolása – ezért legnagyobb részt polcokból állnak, de a fiókok és csukott ajtók plusz, értékes pakolófelületet jelentenek. Érdemes szemezgetni közülük!

Egyszerű megjelenésű, letisztult formavezetésű modellre vágyunk? A gyerekszoba, de a nappali is könnyed, vidám hangulatú lesz velük, tölgy-, noce tango-, juhar- vagy akár világos alma árnyalatban – az ifjúsági könyvespolcokat bohókás, élénk frontrészek törik meg.

Bükk és olasz dió színben ez az egyszerű modell ugyanakkor kissé komolyabb külsőt mutat. Ha a fenyőbútor megjelenésű polcokat, szekrényeket kedveljük, nekünk való a természetes külsőt és a modern bútort harmonikusan ötvöző könyvespolc-család.

Modern pakolófelületet szeretnénk? Kiválóan pakolhatóak és nagyon mutatósak az ívelt lábakkal, lekerekített élekkel készült, természetes árnyalatú, de itt-ott izgalmas részletekkel tarkított könyvespolcok.

Egy fényes szürke frontú tároló az alsó részen, csillogó króm fogantyúk, a polcok szokatlan elrendezése… ezek a kisbútorok könnyed és fiatalos hangulatot kölcsönöznek, ugyanakkor elegendő tárolókapacitással is bírnak.

Modernek, ám elbűvölően elegánsak fekete színben is - acélnak tűnő műanyag-, vagy fényes króm fogantyúkkal különösen szépek. Ha a kettőt ötvözni szeretnénk, választhatunk formára modern, színre azonban elegáns darabot – a nagyméretű könyvespolcok nemcsak kitűnő választások, de a legmutatósabb térelválasztók is.

Ellenben ha klasszikus könyvespolcra vágyunk, csakis egy masszív, pácolt tömör nyírfa, díszkeret léces, laminált bútorlapos, vagy a fehér színű - hölgyek szobájában különösen mutatós -, antikolt tömör nyírfa pakoló lehet könyveink és dísztárgyaink tárolója. Maguk is valóságos díszek a lakásban!Kapcsolódó cikkek

Falra szerelhető lámpák

Falra szerelhető lámpák

Hogy a kedvencek őrizzék a csemete álmát…
Bútorvásárlás előtt

Bútorvásárlás előtt

Tippek, hogy jó bútort válassz!
Nappali

Nappali

Ahol a legtöbb időt töltjük...
Kiegészítőt a gyerekszobába!

Kiegészítőt a gyerekszobába!

Aranyos, színes kiegészítőt a lurkónak!
Dolgozószoba

Dolgozószoba

Dolgozószoba és otthoni iroda