Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Tálalószekrény kínálat

Mi tesz egy konyhát még mutatósabbá és praktikusabbá? Egy jó tálalószekrény, amely kiváló pakolófelületet nyújt, ugyanakkor mutatós tárgyainkat is berakhatjuk a vitrinbe.

Nem minden konyha elég nagy ahhoz, hogy külön tálalószekrény is beférjen, ám szerencsés esetben a nappali étkező részében is kiválóan mutat, így nem kell lemondanunk róla.

A tálalószekrény nagy segítség: a nem mindennap használt étkezőkészlettől kezdve a nagy tálakon és edényeken át a vitrinbe rakható, mutatós tárgyakig bármi beletehető, ezzel is kevésbé terheljük a konyhaszekrényt.

Ha a tálaló szót hallják, legtöbben a hagyományos megjelenésű, díszlécekkel, antikolt ajtólapokkal, üvegdíszítéssel ellátott, éger-, juhar vagy calvados színárnyalatokban kapható szekrényekre gondolnak.

Ezek kétségtelenül nagyon szépek egy hagyományos konyhában, rusztikus kivitelezésben különösen magukkal ragadóak!

Ám ma már a klasszikus stílust is számos tálalószekrény képviseli, a modern stílusról nem is beszélve.

Ha igazán klasszikus tálaló kell – melynek társaságában akár a 19. században is érezhetjük magunkat -, tökéletes választás az antikolt, patinázott dió színű, keretes ajtós, elegáns lábakkal készült tálalószekrény vagy a csodálatos faragással, patinázott sárga réz fogantyúkkal csábító modell.

Klasszikus stílusban azonban kissé letisztultabb formavezetésű, mégis nagyon elegáns és méretes tálaló is kapható, ahogyan a stíl tálalószekrények szerelmesei is megtalálják a nekik valót!

A konyhaszekrények megragadó külsejét cseppet sem befolyásolja, hogy tömör tölgyfából- vagy bútorlapból készültek-e.

Azok, akik a fenyőbútor megjelenését kedvelik, remek választás lehet a nem tömör fenyőből készült, de a modern bútor külsejét és a természetes megjelenést ötvöző tálalószekrény.

A modern konyha rajongóinak sem kell aggódniuk – igen változatos a kínálat ebben a kategóriában.

Elképesztően jól mutat egy modern nappaliban vagy étkezőben egy visszafogottan elegáns, két frontszínnel készült tálalószekrény, vékony oldal vitrinnel, vagy középre helyezett vitrinnel!

Aki kedveli a szögletes vonalvezetésű, minimalista terekbe is tökéletes bútorokat, annak a megvilágítható üvegpolcokkal felszerelt, vitrines modellek, több féle sötét vagy világos árnyalatban ideális választások lesznek! Az egyedi formavilágú tálalók ugyancsak a minimál stílus rajongóinak kedvencei lehetnek.

Visszafogottan modernek, de mégis elegánsak a homokfúvott üvegekkel hódító, szögletes, lábakon álló modellek, vagy az unalmasnak cseppet sem nevezhető, többszínű, fekete vitrinnel készült, ledes világítással egyedibbé tett tálalószekrények. Csak kapkodjuk a fejünket!Kapcsolódó cikkek

Fotelbe huppanva

Fotelbe huppanva

A nyugalom kicsi szigete…
Matracok rugós változatban

Matracok rugós változatban

A matrac is legyen a legjobb!
Kanapé, amin jó aludni

Kanapé, amin jó aludni

Gyors váltás: ülőhelyből alvóhelyet!
Igazi különlegesség: design kanapé

Igazi különlegesség: design kanapé

Ha valami nagyon más kell!
Falra szerelhető lámpák

Falra szerelhető lámpák

Hogy a kedvencek őrizzék a csemete álmát…