Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Tálalószekrény kínálat

Mi tesz egy konyhát még mutatósabbá és praktikusabbá? Egy jó tálalószekrény, amely kiváló pakolófelületet nyújt, ugyanakkor mutatós tárgyainkat is berakhatjuk a vitrinbe.

Nem minden konyha elég nagy ahhoz, hogy külön tálalószekrény is beférjen, ám szerencsés esetben a nappali étkező részében is kiválóan mutat, így nem kell lemondanunk róla.

A tálalószekrény nagy segítség: a nem mindennap használt étkezőkészlettől kezdve a nagy tálakon és edényeken át a vitrinbe rakható, mutatós tárgyakig bármi beletehető, ezzel is kevésbé terheljük a konyhaszekrényt.

Ha a tálaló szót hallják, legtöbben a hagyományos megjelenésű, díszlécekkel, antikolt ajtólapokkal, üvegdíszítéssel ellátott, éger-, juhar vagy calvados színárnyalatokban kapható szekrényekre gondolnak.

Ezek kétségtelenül nagyon szépek egy hagyományos konyhában, rusztikus kivitelezésben különösen magukkal ragadóak!

Ám ma már a klasszikus stílust is számos tálalószekrény képviseli, a modern stílusról nem is beszélve.

Ha igazán klasszikus tálaló kell – melynek társaságában akár a 19. században is érezhetjük magunkat -, tökéletes választás az antikolt, patinázott dió színű, keretes ajtós, elegáns lábakkal készült tálalószekrény vagy a csodálatos faragással, patinázott sárga réz fogantyúkkal csábító modell.

Klasszikus stílusban azonban kissé letisztultabb formavezetésű, mégis nagyon elegáns és méretes tálaló is kapható, ahogyan a stíl tálalószekrények szerelmesei is megtalálják a nekik valót!

A konyhaszekrények megragadó külsejét cseppet sem befolyásolja, hogy tömör tölgyfából- vagy bútorlapból készültek-e.

Azok, akik a fenyőbútor megjelenését kedvelik, remek választás lehet a nem tömör fenyőből készült, de a modern bútor külsejét és a természetes megjelenést ötvöző tálalószekrény.

A modern konyha rajongóinak sem kell aggódniuk – igen változatos a kínálat ebben a kategóriában.

Elképesztően jól mutat egy modern nappaliban vagy étkezőben egy visszafogottan elegáns, két frontszínnel készült tálalószekrény, vékony oldal vitrinnel, vagy középre helyezett vitrinnel!

Aki kedveli a szögletes vonalvezetésű, minimalista terekbe is tökéletes bútorokat, annak a megvilágítható üvegpolcokkal felszerelt, vitrines modellek, több féle sötét vagy világos árnyalatban ideális választások lesznek! Az egyedi formavilágú tálalók ugyancsak a minimál stílus rajongóinak kedvencei lehetnek.

Visszafogottan modernek, de mégis elegánsak a homokfúvott üvegekkel hódító, szögletes, lábakon álló modellek, vagy az unalmasnak cseppet sem nevezhető, többszínű, fekete vitrinnel készült, ledes világítással egyedibbé tett tálalószekrények. Csak kapkodjuk a fejünket!Kapcsolódó cikkek

Forgószék és tárgyalószék kínálat

Forgószék és tárgyalószék kínálat

Munkára csábító ülőhelyek…
Kárpittal bevont franciaágyak

Kárpittal bevont franciaágyak

Tökéletes, ha vagány, ha elegáns!
Ha kell egy álló lámpa...

Ha kell egy álló lámpa...

Hiányzik egy kis hangulat?
Puff nekünk!

Puff nekünk!

Külön kis ülőbirodalom - ülőkék és puffok