Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Puff nekünk!

Bizony nem döntünk rosszul, ha erre a praktikus kis darabra szavazunk, mert nemcsak kiváló kiegészítője ülőgarnitúránknak, de rekesze plusz pakolófelületet is rejthet.

Egy kedves kis bútordarab, amelyre mindig szükség lehet – a puff vagy ülőke remek szolgálatot tesz. Előfordul, hogy még többszemélyes ülőgarnitúránkra, kanapénkra sem fér el minden vendég, nem elég a hely a családtagoknak. Ilyenkor egy puff könnyen bevethető. Ha kéznél van, mindig lesz plusz ülőhely!

Leginkább a nappali része, az ülőgarnitúra mellett, hiszen a sarkok és kanapék tökéletes kiegészítője - de bármelyik szobában tarthatjuk, sőt, egy nyírfa antikolt ülőke még a konyhában is jól mutat.

Ebben a stílusban akár ülőkés komódot is vásárolhatunk, amely jelentős hellyel toldja meg pakolófelületeink számát, ráadásul a komódba helyezett tárgyak rejtve maradnak.

Ezek a kárpitozott, aranyos bútorok a gyerekszoba kedvencei is lehetnek, a csemeték előszeretettel foglalják el a kis „ülőbirodalmat” – nem mellesleg a rekeszes puff belsejébe játékaik is elférnek, gyorsan összekapkodhatóak a földről, ha rendet kell rakni.

Az ülőkék és puffok szövete strapabíró, legtöbbjükre többféle szövetet is választhatunk, hogy a szoba hangulatához, színeihez minél jobban passzoljon! Egyes modellek divatos, textilbőr bevonattal is a miénk lehetnek.

Különösen kényelmes egy bonellrugós puff – görgős lábakkal pedig rendkívül praktikus is, hiszen könnyebben tologathatjuk oda, ahol éppen szükség van rá. Lábtartónak is kiváló!

Választhatunk a konzervatívabb, egyszerűbb stílusú puffokból, ülőkékből, de a fiatalos, elegáns, modern, csillogó felületű és minimalista térbe remekül illeszkedő darabok közül is. Ízlésünk szerint lehet kerek vagy négyszögletes, sőt téglatest alakú - a klasszikus bútorok mellé az antikolt modellek különösen ajánlottak!Kapcsolódó cikkek

Gyerek forgószék választék

Gyerek forgószék választék

Tanulni kényelmesen, forgószékben!
Forgószék és tárgyalószék kínálat

Forgószék és tárgyalószék kínálat

Munkára csábító ülőhelyek…
Tömör fenyőből készült ágykeretek

Tömör fenyőből készült ágykeretek

Csodás álom masszív fenyőben!
Üveglapos dohányzóasztalok

Üveglapos dohányzóasztalok

Merész elegancia a nappaliban
Dolgozószoba

Dolgozószoba

Dolgozószoba és otthoni iroda