Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Puff nekünk!

Bizony nem döntünk rosszul, ha erre a praktikus kis darabra szavazunk, mert nemcsak kiváló kiegészítője ülőgarnitúránknak, de rekesze plusz pakolófelületet is rejthet.

Egy kedves kis bútordarab, amelyre mindig szükség lehet – a puff vagy ülőke remek szolgálatot tesz. Előfordul, hogy még többszemélyes ülőgarnitúránkra, kanapénkra sem fér el minden vendég, nem elég a hely a családtagoknak. Ilyenkor egy puff könnyen bevethető. Ha kéznél van, mindig lesz plusz ülőhely!

Leginkább a nappali része, az ülőgarnitúra mellett, hiszen a sarkok és kanapék tökéletes kiegészítője - de bármelyik szobában tarthatjuk, sőt, egy nyírfa antikolt ülőke még a konyhában is jól mutat.

Ebben a stílusban akár ülőkés komódot is vásárolhatunk, amely jelentős hellyel toldja meg pakolófelületeink számát, ráadásul a komódba helyezett tárgyak rejtve maradnak.

Ezek a kárpitozott, aranyos bútorok a gyerekszoba kedvencei is lehetnek, a csemeték előszeretettel foglalják el a kis „ülőbirodalmat” – nem mellesleg a rekeszes puff belsejébe játékaik is elférnek, gyorsan összekapkodhatóak a földről, ha rendet kell rakni.

Az ülőkék és puffok szövete strapabíró, legtöbbjükre többféle szövetet is választhatunk, hogy a szoba hangulatához, színeihez minél jobban passzoljon! Egyes modellek divatos, textilbőr bevonattal is a miénk lehetnek.

Különösen kényelmes egy bonellrugós puff – görgős lábakkal pedig rendkívül praktikus is, hiszen könnyebben tologathatjuk oda, ahol éppen szükség van rá. Lábtartónak is kiváló!

Választhatunk a konzervatívabb, egyszerűbb stílusú puffokból, ülőkékből, de a fiatalos, elegáns, modern, csillogó felületű és minimalista térbe remekül illeszkedő darabok közül is. Ízlésünk szerint lehet kerek vagy négyszögletes, sőt téglatest alakú - a klasszikus bútorok mellé az antikolt modellek különösen ajánlottak!Kapcsolódó cikkek

Ha a kanapé és a heverő fix

Ha a kanapé és a heverő fix

(Főleg) egyszemélyes kényelem
Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Világítsunk és dekoráljunk egyben!
A színek jelentése

A színek jelentése

A színek hatással vannak ránk. Érzelmi világunkra a legfőképp.
Kiegészítőt a gyerekszobába!

Kiegészítőt a gyerekszobába!

Aranyos, színes kiegészítőt a lurkónak!