Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Fotelbe huppanva

Mi lehet annál relaxálóbb, mint egy fárasztó nap után kedvenc fotelunkba bekuporodni? Ehhez természetesen kell egy jó fotel is!

Ha az ember megpillant egy csinos kis fotelt, rögtön elképzeli, milyen is lenne kényelmesen elhelyezkedni benne egy jó könyv, egy csésze tea társaságában vagy a kedvenc tévéműsora mellett.

Egy jó fotel valóban nagy előny, ezért ha sok időt töltünk benne, érdemes olyat választani, amely hosszútávon tökéletesen szolgál bennünket: kényelmes támladerék kiképzéssel, megfelelő háttámlával van ellátva, ülése dupla rugózással készül.

A fotel bárhová könnyen elhelyezhető, lehet a nappali, a hálószoba, a gyerekszoba vagy a vendégszoba része. Számos modell egy ülőgarnitúra része, de külön is kapható, ha csak kedvenc sarkunkba szeretnénk beszerezni kellemes ülőhelyet.

Egy klasszikus stílusú bútorokkal ellátott szobában hasonló fotel mutat jól – számos változatban a miénk lehet, akár valódi bőr bevonattal is kérhető.

A hagyományos megoldások kedvelői gurulós fotelben lazíthatnak, sőt fotel helyett egy klasszikus külsejű relax szék is jól mutathat a sarokban.

Aki szeret „elterpeszkedni”, annak terebélyes, modern vagy minimál stílusú, fehér, fekete vagy piros fotel lehet az ideális választás.

A modern lakásokban kiválóan mutatnak a szögletes vonalvezetésű darabok, a természetesség hívei pedig a fa lábakkal ellátott skandináv modellekben érezhetik a legjobban magukat – ez a minimalista stílusú fotel egyébként a hatvanas évek hangulatát idézi.

A szivacsos kagylófotel rendkívül mutatós és vidám, irodába is elegáns, de hosszas ücsörgésre, relaxálásra különleges kiképzés híján kevésbé ajánlott - ugyanakkor kapható többfunkciós fotel is, mely kanapéval kiegészülve teljes ülőgarnitúrává alakul.

A fotelek többféle szövettel, többféle színben rendelhetők – ne halogassuk sokáig, válogassunk kedvünkre!Kapcsolódó cikkek

Nincs többé folt?

Nincs többé folt?

Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?
Dekorálás fali képpel

Dekorálás fali képpel

Képpel egyszerű dekorálni!
Éjjeliszekrény-kínálat

Éjjeliszekrény-kínálat

Ne hagyjuk ki az éjjeliszekrényt!
Forgószék és tárgyalószék kínálat

Forgószék és tárgyalószék kínálat

Munkára csábító ülőhelyek…