Fejléc scriptblokk

Masszázs- és relaxfotelekről

Hazaérve leharcoltnak, túlhajszoltnak érezzük magunkat? Jól esne egy kis masszázs? Egy relax- és masszázsfotel könnyedén oldja a stresszt.

Nem kevesen „esnek” haza úgy, hogy munka után már csak egy kis kikapcsolódásra, relaxációra vágynak – vállaik, hátuk megsínyli a napi munkát, a stressz hatására fáj mindenük.

Megoldást jelenthet otthonra, ha a kedvenc fotel egyben relaxáló és masszázs funkcióval is bír.

Nemcsak egyszerűen leülünk a tévé elé, és feltesszük a lábunkat, hanem olyan fotelben foglalunk helyet, amely megnyugtat és felfrissít! A relax- és masszázsfotelek számos változatban rendelkezésünkre állnak.

Ha lakásunk berendezése hagyományos, többféle pompás, klasszikus stílusú, kényelmes, akár valódi bőr bevonattal készült rugós fotelből választhatunk, amelyek fekete, bordó, barna, bézs, narancs vagy fehér színben lehetnek a miénk.

Fiatalok és idősek egyformán kedvelik ezt az elegáns megjelenést.

A lábtartó funkció tovább fokozza a kényelmet és billenthető fotelekből is választhatunk. Kétszemélyes kanapé szintén kapható billenős relax változatban.

Ha nem kifejezetten masszázsfotel a vágyunk, kiválóan ellazít viszont a hintaszék és a szivacsos relaxágy is, habár utóbbi egy fotelnél nagyobb helyet igényel. Egy lábtartós relaxfotelben szintén kellemesen elpilled az ember. Ezek a modellek a természetességet sugárzó otthonokban kiválóan mutatnak.

Többféle változatból válogathatunk tehát, ráadásul a normál fotel megjelenés biztosítja, hogy a masszázsfotel vagy a relaxfotel ugyanúgy „meghúzódhasson” a sarokban, mint bármelyik másik kisebb bútordarab, mégis tökéletes kényelemmel és extra funkciókkal kényeztessen bennünket egy fárasztó nap után! Melyik lesz a kedvencünk?


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Gardróbot fenyőből!

Gardróbot fenyőből!

Fenyőbe a ruhákkal!
Csillár és lámpa mennyezetre

Csillár és lámpa mennyezetre

Nemcsak világít, hangulatba is hoz!
Fából, bútorlapból készült asztalok

Fából, bútorlapból készült asztalok

Klasszikusat vagy meghökkentőt?
Gyerekmatracot a keretbe

Gyerekmatracot a keretbe

Gyerekágyból sem hiányozhat!