Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Gyerekasztal íráshoz, gépezéshez

Gyerekszobában is jól mutathat egy felnőtteknek tervezett asztal, ám a lurkók birodalmára általában a színes, bohókás bútorok jellemzőek. Legyen ilyen az íróasztal is!

Jó munkához jó íróasztal is kell! Különösen igaz ez a gyerekekre, akik főleg otthon végzik a házi feladatot, tanulnak meg rajzolni, festeni, később pedig sok időt töltenek az asztal mellett tanulással.

Persze nem biztos, hogy mindig megjön az ihlet, de esélyes, hogy egy mutatós tanulóasztal azért jobban csábít arra, hogy leüljenek mellé! Legyen hát szép, elég nagy és praktikus!

Egyszerű megjelenésű, de színes részletekkel feldobott asztal mutatna jól a gyerkőc szobájában? Számos modellből választhatunk, melyek író- és számítógépasztalok egyben.

Különösen jó választások a bútorlapos, juhar alapszínű, vidám zöld, narancssárga vagy tengerészkék fiókokkal, ajtókkal készült asztalok, ha a szobában eleve ezek az uralkodó színek.

Üde megjelenést kölcsönöznek a kisbútornak, annyi bizonyos. Igaz ez a kreatív tevékenységekhez is kiváló gyerek íróasztal esetében is, melyeknek variálható a dőlésszöge és magassága is, így igazán sokoldalú és a színes, fiús-lányos változatok mellett fenyő árnyalatban is kapható.

Kamaszok kedvencei lehetnek a már felnőttesebb megjelenésű, sonoma tölgy-szürke antracit illetve vad juhar-fehér és lime sárga párosításával készült, meglehetősen uniszex számítógépasztalok, amelyek mutatós külsejükön túl igen praktikusak is.

Íróasztalt, tanulóasztalt aszerint is válasszunk, hogy mekkora mennyiségű holminak kell elférnie az asztalban – mindig jól jön a több fiók vagy ajtós pakoló rész, de persze vannak csak egyfiókos változatok is. Fontos, hogy a lényeg a gyerek keze ügyében legyen!Kapcsolódó cikkek

Nappali

Nappali

Ahol a legtöbb időt töltjük...
Fürdőszoba

Fürdőszoba

Mi kapjon helyet benne?
Dolgozószoba

Dolgozószoba

Dolgozószoba és otthoni iroda
Evéshez étkezőgarnitúrát

Evéshez étkezőgarnitúrát

Íme a konyha lelke!
Alaprajz készítés

Alaprajz készítés

Hogyan is kéne alaprajzot készíteni?