Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Üveglapos dohányzóasztalok

Amellett, hogy milyen ülőgarnitúrát vagy kanapét választunk nappalinkba, fontos a dohányzóasztal is, amelyet „keretbe foglal”: ha üvegre vágyunk, ne keressünk tovább!

Egy dohányzóasztal a nappaliban éppolyan feltűnő, mint maga az ülőgarnitúra. Különösen, ha egy egyedi, kellemes külsejű, elegáns darabról van szó! Márpedig az üveg dohányzóasztalok nemigen lehetnek másmilyenek.

Az üveg eleganciát kölcsönöz a dohányzóasztalnak, akkor is, ha krómozott acél lábakon áll, és akkor is, ha falábakon, ezért több stílushoz is jól „alkalmazkodik”. Ha pedig igazán modern szobába keresünk ilyen bútort, merész megoldások közül választhatunk. 

Fontos ugyanakkor, hogy ne csak stílus szerint döntsünk, hanem aszerint is, mi lesz a dohányzóasztal funkciója!

Egy kicsi, kerek, éppen csak jelzésértékű dohányzóasztal elegendő egy kávéscsésze lerakására vagy a távirányító elhelyezésére, ám egy vacsorát tálcán már aligha fogyaszthatunk el rajta.

Ha vendégeket ültetünk le a kanapéra, a dohányzóasztalon el kell férnie jó néhány pohárnak, tányérnak, süteményestálnak is. Van, aki az újságtartót is igényli, másnak kevésbé fontos.

Bármekkorát keresünk is, számos stílusú üveg dohányzóasztal közül válogathatunk: fiatalos, merész vonalvezetésűt ugyanúgy találunk, mint kissé hagyományosabb megjelenésűt.

Kerek, kicsi, vagy négyszögletes, méretesebb darabra vágyunk? Az egészen apró, egyszerű kisasztaloktól kezdve az egyedi formájú, hajlított dohányzóasztalokig bármelyikre voksolhatunk, ha az megfelelően illeszkedik ülőgarnitúránkhoz és bútorainkhoz.

Ezen asztalok jellegzetessége, az üveglap is többféle, színtelen, sötétített és homokfúvott árnyalatával járul hozzá a minél egységesebb nappaliszoba képéhez. Sőt, a retró hangulatú, gurulós, piros pöttyös modellnek is egész biztosan meglesz a helye! Élményteli válogatást!Kapcsolódó cikkek

Lakberendezési stílusok

Lakberendezési stílusok

Neked melyik jön be?
Falra szerelhető lámpák

Falra szerelhető lámpák

Hogy a kedvencek őrizzék a csemete álmát…
Vendégágy kanapék

Vendégágy kanapék

Hogy a vendégnek is mindig legyen hely!
Ha kell egy jó tv-állvány...

Ha kell egy jó tv-állvány...

A tv-állvány is öltöztetheti a szobát
Étkezőszékek az asztalhoz

Étkezőszékek az asztalhoz

Hogy ülni legyen a legjobb!