Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Tároljunk rattanban, fonottban

Szükség volna még egy tárolóra, de nem kell nagyméretű, elég egy kis hangulatteremtő? Itt az ideális megoldás.

Szeretjük a kisméretű, hangulatteremtő bútordarabokat? Apróbb dolgok tárolására kiválóan alkalmasak, sőt, akár több funkciót is betöltenek egyszerre! A különböző magasságú, több-kevesebb fiókkal vagy kosárkával rendelkező rattan és fonott komódok, tárolók ideálisak, ha már csak egy kicsi hiányzik…

Ezen mutatós kis bútordarabok segítségével gyorsan eltüntethető a rendetlenség, ráadásul remekül néznek ki - akár dísztárgyak, gyertyák is kerülhetnek a tetejükre.

Ha egy kis, kanapé mellé állítható tároló kell, amelyen még a kávéscsésze is elfér, ha jól jönne egy gyékény kosaras, magas modell vagy szükségünk van egy lépcsőnek is használható darabra, mindegyik esetben ötletes megoldás lehet egy rattan vagy fonott tároló.

Kitűnő alternatíva a dobozok helyett, amelyek - különösen egymás hegyén-hátán -, cseppet sem mutatósak.

Ülőke szintén kapható kosárkás tárolókkal. Alul elférnek az apróbb dolgaink, de kényelmes ülőhellyel is szolgál ez a mutatós bútordarab.

Nappaliban, a hálószoba vagy a gyerekszoba sarkában, de akár a fürdőszobában is jól kihasználhatóak. Az előszoba ugyancsak hangulatossá válik egy ilyen aranyos kis bútortól!

Kellemes megjelenésű kiegészítők, nem sok helyet foglaló pakoló felületek, ráadásul a natúr színek mellett akár zöldben is kaphatók. A textil bélés különösen nőiessé teszi őket, de anélkül is számos modellből válogathatunk.

Akár alacsony, akár magas mutatna jól a kiszemelt helyen, vagy egy szélesebb komód, amely ülésre is használható, megtaláljuk a nekünk való modellt! Hangulatos keresgélést!Kapcsolódó cikkek

Falra szerelhető lámpák

Falra szerelhető lámpák

Hogy a kedvencek őrizzék a csemete álmát…
Dolgozószoba

Dolgozószoba

Dolgozószoba és otthoni iroda
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

A fő szempontok...
Festés

Festés

Elsőként mindig felmerülő kérdés: Saját magunk fessük a falakat, vagy bízzuk egy mesterre.
Ha kell egy jó tv-állvány...

Ha kell egy jó tv-állvány...

A tv-állvány is öltöztetheti a szobát