Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Evéshez étkezőgarnitúrát

Ha még nincs meg az étkezőgarnitúra, itt az ideje, hogy kiválasszuk! Étkezéshez, társasági összejövetelekhez, könnyed teázáshoz egyformán találunk megfelelőt!

Egy étkezőgarnitúra kiválasztása nem kis feladat, hiszen ez a bútordarab a konyha lelke! Állhat a nappaliban vagy az ebédlőben is: mindenképp meghatározza a helyiség hangulatát. Mielőtt vásárolunk, érdemes eldöntenünk, milyen stílusú étkező illik leginkább hozzánk, ahogyan azt is, hogy mekkora méretű. Egy-egy mutatós étkezőgarnitúra körül ugyanis, bár lehet nagyon ízléses, talán nem fér el mindenki kényelmesen.

Ha nagy a család, vagy az étkezőt nemcsak az evés alkalmával, hanem nagyobb összejövetelekre is használjuk, olyan garnitúrára lesz szükségünk, mely legalább hat személynek ad helyet. Még jobb, ha bővíthető, kihúzható: a bővítéssel a társaság is nőhet!

A méretesebb étkezők sorában megtaláljuk a klasszikus megjelenésű garnitúrákat, melyeknek letisztult eleganciája szinte asztalhoz csábít.

A tömör fa vagy MDF lappal variált étkezők csodás látványt nyújtanak, valósággal „trónolnak” a konyhában, az ebédlőben. Számos gyönyörű színben kaphatók: lehet antikolt cseresznye, éger, dió, calvados, mogyoró színű vagy fehér, bámulatosan mutat majd a helyén!

A klasszikus elegancia is lehet azonban kissé modernebb, ezért ezek az étkezőgarnitúra típusok újszerűbb, izgalmasabb részletekkel is választhatók – fonott gyékény ülőfelülettel, rácsozott vagy érdekes mintájú, különös formájú háttámlával.

Voksolhatunk egzotikus külsejű étkezőre vagy bőrre emlékeztető modern étkezőgarnitúrára, melynek asztala szintén kinyitható, akár nyolcan is körülülhetik.

A stabilabb étkezőgarnitúrák kedvelőinek masszívabb darabok is szép számmal akadnak!

A modern stílus vagy a minimalista berendezés rajongói „gátlástalanul” válogathatnak a többségében kisebb méretű, ám annál különlegesebb és változatos megjelenésű étkezőgarnitúra-kínálatban, melyek közt ugyanúgy találunk bővíthető asztalos típusokat.

Egy kisebb konyhába, ahol nem fér el nagyobb asztal, mindenképp egy praktikus, de mutatós darab való: a klasszikus modelleken túl népszerűek a krómozott acéllábakkal, légies üveglappal, textilbőr ülőfelületekkel készült étkezők, vagy akár a trendi, kerek asztalos, áttetsző, polikarbonát székekkel ellátott garnitúrák is.

Ha nem töltünk az étkezőgarnitúra mellett sok időt, a kerek étkezőasztal is jó megoldás!

Nem kell aggódnunk akkor sem, ha valami extrém, az átlagostól eltérő étkező asztal mellett szeretnénk ebédelni, vacsorázni! Ne tévesszenek meg a szinte légies garnitúrák üveglapos asztalaikkal, mert igen stabilak és zavarba ejtően szépek - ráadásul akár fekete-piros székes garnitúrák is választhatunk!Kapcsolódó cikkek

Modern stílusú ágykeretek

Modern stílusú ágykeretek

Modern és elegáns ágyat egyszerre!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Minden apró részlet számít!
Gyerek forgószék választék

Gyerek forgószék választék

Tanulni kényelmesen, forgószékben!
Sarokétkező kínálat

Sarokétkező kínálat

Hangulatot a sarokba!
Éjjeliszekrény-kínálat

Éjjeliszekrény-kínálat

Ne hagyjuk ki az éjjeliszekrényt!