Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Igazi különlegesség: design kanapé

Szívesen meglepnénk magunkat és környezetünket egy igazán egyedi kanapéval? Modern lakásokban különösen jól mutatnak a kényelmes design kanapék.

Ha nem kedveljük a szokványos formákat és megszokott stílusokat, csakis design kanapéban gondolkodhatunk! Ezek a modellek ideálisak számunkra, különösen, ha modern az otthonunk, hiszen konzervatív környezetbe nehezebben illeszthetőek ezek a bútorok.

Magukkal ragadó látványt nyújtanak, a nappali különleges díszei, melyeknek nagy része azonban csak ülőhelyként használható.

Az ötvenes-hatvanas évek stílusában keresünk kanapét? Netán egy futurisztikus, fémlábas, dönthető oldalú darabról álmodunk?

Modern, kerek háttámlás, szivacsos kanapét képzeltünk el, esetleg színpompás bőrkanapéra vágyunk? Mindet megtaláljuk a kínálatban.

Az elegancia hívei, a modern, a minimalista stílus rajongói, sőt az egyszerű és praktikus darabok hívei is rálelnek kedvencükre. Sőt, aki a természetes megjelenést részesíti előnyben, az is talál ízlésének megfelelő, mégis modern kanapét.

A design kanapék elsősorban a nappali és a vendégszoba hasznos bútorai lehetnek.

Többségük fix kialakítású, de van olyan modell, mely ággyá alakítható változatban kérhető és ágyneműtartós, mégis, inkább vendégágynak ajánlott. Az ágynak kinyitható modern, fémlábas kanapé típusok szintén csak vendégágyként használhatóak.

Kényelemben mindenesetre nem lesz hiánya annak, aki design kanapét választ, no és ebben a bútordarabban aztán lehet gyönyörködni! Többféle színben rendelhetők, az előkelő textilbőr- illetve valódi bőr bevonat pedig különös eleganciát sugároz: ezeken a modelleken mutat a legjobban.

A különleges formák kedvelői sem fognak csalódni, a kínálatban még puzzle-szerű kanapét is találnak. Ezek a bútorok egyedi színfoltok a lakásban! Vadászatra fel!Kapcsolódó cikkek

Pakoljunk komódba, kisszekrénybe!

Pakoljunk komódba, kisszekrénybe!

Komódba a holmikkal!
Hálószoba

Hálószoba

Itt születnek a szép álmok!
Dohányzóasztal figurákkal

Dohányzóasztal figurákkal

Ki tartja az asztalomat?
Tároljunk rattanban, fonottban

Tároljunk rattanban, fonottban

Ha csak egy kicsi és hangulatos kell…
Kókusz-latex matrac variációk

Kókusz-latex matrac variációk

Álmodjunk kókuszban!