Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Étkezzünk kint: kültéri garnitúrán

Megérkezett a jó idő, de nincs mire kiülnünk az erkélyre, a kertbe? Szerezzünk be gyorsan egy kültéri étkezőgarnitúrát! Egy kicsi, de mutatós, helytakarékos modell mindig jó ötlet!

Amikor a nap már nemcsak előbújik, de melegen is süt, semmi kedvünk a szobában tartózkodni – falatozzunk, kávézzunk, beszélgessünk hát a kertben vagy az erkélyen! A teraszra ugyanúgy jól elhelyezhetünk egy kicsi, de kényelmes kerti garnitúrát, mint udvarba, virágos kert mellé.

Egy kerek kisasztal két székkel abszolút kevés helyet foglal, pici erkélyen is mutatós, de természetesen több étkezőszék is körülveheti. A kültéri étkezőgarnitúra-kínálatban mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelőt, akár kis teraszra, akár kertbe keres kinti garnitúrát.

Kellemes, mutatós vonalaival hívogat valamennyi modell – csak választanunk kell!

A biztonsági üveg asztallappal ellátott kerek étkezőasztalkán elférnek a legfontosabb dolgok: teás- és kávés csészék, tányérok, poharak – kisebb vendégség kiszolgálását is megoldja, de tökéletes akkor is, ha csak kávézgatáshoz használjuk.

Aranyos és helytakarékos a barna és krém kombinációjú, csíkos hatású szintetikus rattan étkezőgarnitúra, melynek érdekesen kerekedő székein akár törökülésben is ülhetünk…Az asztal nemcsak kifelé szélesedő lábainak köszönhetően mutatós: polcocskája a pakolásban is segít.

Szintén jól pakolható kisasztallal rendelkezik a sötét barna, szintetikus rattannal bevont kültéri étkezőgarnitúra, mely megjelenését tekintve kissé „vaskosabb”, de abszolút beleillik a természeti környezetbe. Az alul különlegesen kialakított polccal ellátott étkezőasztal bájos látvány, egyedi megjelenést kölcsönöz a praktikus és szép garnitúrának.

Lágy vonalú, világos kerti garnitúrát szeretnénk? Akkor a bézs-sötétzöld párosítású szintetikus rattan étkezőgarnitúra legyen a választásunk, amely színeiben szintén nem üt el a természettől, mutatós látvány kertben és teraszon egyaránt! Mivel az étkezőasztalt és az étkezőszékeket rendelhetjük elemenként is, a kerek asztal köré tulajdonképpen hatan is leülhetnek – ehhez azonban kell egy kissé nagyobb hely!Kapcsolódó cikkek

Kárpittal bevont franciaágyak

Kárpittal bevont franciaágyak

Tökéletes, ha vagány, ha elegáns!
Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

Adunk egy kis segítséget, hogy a legjobbat választhasd!
Fenyő íróasztal kínálat

Fenyő íróasztal kínálat

Hangulatot ad a munkához…!
Konyhabútor: a konyha lelke

Konyhabútor: a konyha lelke

Állandó társ a konyhában