Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Éjjeliszekrény-kínálat

Kicsi, helytakarékos, szép és praktikus, mi az? Természetesen az éjjeliszekrény, amelyet bármikor szolgálatunkba állíthatunk az ágy vagy a kanapé mellett!

Sokan vagyunk, akik lefekvés előtt még szeretünk egy kicsit szöszmötölni, olvasgatni, vagy akár leveleket nézegetni a laptopon. Az ágy tökéletes hely a sziesztára délután is, bármikor rá lehet kuporodni lazítani, ahogyan a kanapéra is.

Ám mindig jól jön mellé egy kis kiegészítő, amelyre könnyen lerakhatjuk a dolgainkat. Tetejére ráfér nemcsak az olvasólámpa, hanem a könyv, amit épp olvasunk, a teás csésze, a manikűr készlet vagy a mini számítógép.

Az éjjeliszekrény fiókjaiban pedig rejtve marad számos apróság, ami egyébként jó, ha a kéznél van.

Van egyfiókos-egy polcos változat, de kétfiókos és polcos vagy csak polcos változat is, így annyi pakolófelülettel szolgál számunkra, amennyire igény van.

Helytakarékos kisbútor, aminek még a legzsúfoltabb szobában is akad helye! Mindig az ágy mellett lehet, amire szükségünk van, ebben a helyes kis tárolószekrényben!

Hálóba, gyerekszobába, vendégszobába egyaránt remek kiegészítő, de a nappaliban is megállja a helyét.

Klasszikus berendezésű az otthonunk? Legyen az éjjeliszekrény is hagyományos – antikoltan vagy akár kovácsoltvas díszítéssel is választhatjuk. Egyszerű külsejű, de valamilyen hangulatos fa árnyalatú kisszekrény típust szeretnénk? Válasszunk kedvünkre!

Modernben gondolkodunk? Akkor a szögletes vonalvezetésű, változatos formájú éjjeliszekrények nekünk valók – minimál stílusú szobánkba is találunk megfelelőt! A gyerekek birodalmába válasszunk színes fiókos, narancs, zöld vagy kék frontrészekkel készült modellt, kiválóan feldobja a helyiséget! No persze egy eredeti fenyő éjjeliszekrény is ugyanolyan jól mutathat…Kapcsolódó cikkek

Sarokétkező kínálat

Sarokétkező kínálat

Hangulatot a sarokba!
Puff nekünk!

Puff nekünk!

Külön kis ülőbirodalom - ülőkék és puffok
Memóriás matrac variációk

Memóriás matrac variációk

Meg ugyan nem masszíroz, de tudja, mire vágyunk!
Modern stílusú ágykeretek

Modern stílusú ágykeretek

Modern és elegáns ágyat egyszerre!