Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Éjjeliszekrény-kínálat

Kicsi, helytakarékos, szép és praktikus, mi az? Természetesen az éjjeliszekrény, amelyet bármikor szolgálatunkba állíthatunk az ágy vagy a kanapé mellett!

Sokan vagyunk, akik lefekvés előtt még szeretünk egy kicsit szöszmötölni, olvasgatni, vagy akár leveleket nézegetni a laptopon. Az ágy tökéletes hely a sziesztára délután is, bármikor rá lehet kuporodni lazítani, ahogyan a kanapéra is.

Ám mindig jól jön mellé egy kis kiegészítő, amelyre könnyen lerakhatjuk a dolgainkat. Tetejére ráfér nemcsak az olvasólámpa, hanem a könyv, amit épp olvasunk, a teás csésze, a manikűr készlet vagy a mini számítógép.

Az éjjeliszekrény fiókjaiban pedig rejtve marad számos apróság, ami egyébként jó, ha a kéznél van.

Van egyfiókos-egy polcos változat, de kétfiókos és polcos vagy csak polcos változat is, így annyi pakolófelülettel szolgál számunkra, amennyire igény van.

Helytakarékos kisbútor, aminek még a legzsúfoltabb szobában is akad helye! Mindig az ágy mellett lehet, amire szükségünk van, ebben a helyes kis tárolószekrényben!

Hálóba, gyerekszobába, vendégszobába egyaránt remek kiegészítő, de a nappaliban is megállja a helyét.

Klasszikus berendezésű az otthonunk? Legyen az éjjeliszekrény is hagyományos – antikoltan vagy akár kovácsoltvas díszítéssel is választhatjuk. Egyszerű külsejű, de valamilyen hangulatos fa árnyalatú kisszekrény típust szeretnénk? Válasszunk kedvünkre!

Modernben gondolkodunk? Akkor a szögletes vonalvezetésű, változatos formájú éjjeliszekrények nekünk valók – minimál stílusú szobánkba is találunk megfelelőt! A gyerekek birodalmába válasszunk színes fiókos, narancs, zöld vagy kék frontrészekkel készült modellt, kiválóan feldobja a helyiséget! No persze egy eredeti fenyő éjjeliszekrény is ugyanolyan jól mutathat…Kapcsolódó cikkek

Gyerekeknek, ifjúságnak való ágykeretek

Gyerekeknek, ifjúságnak való ágykeretek

Kényelem és praktikum gyermekeknek!
Bútorvásárlás előtt

Bútorvásárlás előtt

Tippek, hogy jó bútort válassz!
Matracok rugós változatban

Matracok rugós változatban

A matrac is legyen a legjobb!
Gyerekasztal íráshoz, gépezéshez

Gyerekasztal íráshoz, gépezéshez

Jó munkához jó asztalt!
Konyhabútor: a konyha lelke

Konyhabútor: a konyha lelke

Állandó társ a konyhában