Fejléc scriptblokk

Csak ágyráccsal tökéletes....

Milyen is lenne egy remekbe szabott ágykeret ágyrács nélkül? Az ágyrács teszi igazán kényelmessé alvásunkat, ezért fontos a jó választás.

Kiválasztottuk álomágyunkat – nagyon helyes! Ám nemcsak az a lényeges, milyen a bútor megjelenése és az ágykeret. Szükségünk lesz egy megfelelő ágyrácsra is, hogy alvásunk tökéletes lehessen. Sokszor állunk azonban tanácstalanul az előtt, milyen legyen az ágyrács, melyiket éri meg megvenni, használni?

Nos, többféle, igazán komfortos darabból választhatunk, melyekkel a hálószoba vagy a vendégszoba ágyát tökéletes pihenőhellyé tehetjük. Farugós ágyrácsot kell beszereznünk, mely rugalmasabbá varázsolja matracunkat.

Az ágybetéthez kell igazodnunk – ha az hideghab, latex- vagy habszivacs matrac, akkor van szükségünk tömör bükkfából készült, farugós ágyrácsra, melynek keménységét a derékrészen szabályozni tudjuk, el van látva stabilizáló szalagokkal.

Ha lényeges a fokozott kényelem, olyat is kérhetünk, melynek lábvégét és fejvégét állíthatjuk. Sőt, ennek az ágyrácsnak elektromosan állítható változata is van!

Az egészséges alvás hívei tökéletesen megbízhatnak a farugós ágyrácsban, mivel kevésbé kemény, kényelmes, rugalmas fekvőfelületet biztosít, különösen oldalt alvóknak kiváló.

Természetesen alap, fix változatot is kérhetünk a fent felsorolt típusú matracokhoz, amely olcsóbb, de nem állítható a láb- és fejvége.

Fontos tudni, hogy valóban csak a habszivacs-, hideghab és latex matrac alá érdemes vásárolnunk ilyen ágyrácsot, mert bonellrugós-, táskarugós és zsákrugós matracokhoz nem javasolt a használata, ezeknek stabil feltámasztás kell.

Jó hír, hogy mostmár exkluzív ágyrácsokból is válogathatunk, melyeknek nemcsak elektromosan állítható a fej- és lábvége, de keménysége is változtatható! Fix változatban is a miénk lehet persze – luxus érzésünket pedig csak fokozza a különleges megjelenés, a műanyag tokok és az ezüstös fólia...


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Tároljunk rattanban, fonottban

Tároljunk rattanban, fonottban

Ha csak egy kicsi és hangulatos kell…
Forgószék és tárgyalószék kínálat

Forgószék és tárgyalószék kínálat

Munkára csábító ülőhelyek…
Festés

Festés

Elsőként mindig felmerülő kérdés: Saját magunk fessük a falakat, vagy bízzuk egy mesterre.
Dolgozószoba

Dolgozószoba

Dolgozószoba és otthoni iroda