Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Bárszék, ülőke és kisszék választék

A konyhai bárpulthoz keresünk a hangulatba illeszkedő széket, ülőkét, esetleg üzletünkbe volna szükségünk rá? A legmutatósabb modellekből válogathatunk.

Ha valaha is volt olyan vágyunk, hogy felmásszunk egy mutatós bárszékre, itt az ideje, hogy ezt minden nap megtehessük! Akár saját konyhánkba kellene, akár üzletünk bárpultjához, nagy a kínálat, csak a stílust kell kiválasztanunk. Igazi kisbútor, mely sokban hozzájárul az étkező, a konyha vagy a bár hangulatához.

A bárszékeket és ülőke típusú kisszék típusokat nem hosszas üldögélésre találták ki, arra azonban tökéletesek, hogy gyorsan bekapjunk egy ebédet, vagy elfogyasszunk egy italt.

A gázliftes bárszék típusok a legváltozatosabb stílusban lehetnek a miénk – ha modernet, fényes csillogásút szeretnénk, a krómozott acél lábbal készült, textilbőr ülőkés modellek ideálisak lehetnek számunkra.

Feketében, fehérben, pirosban, csak ülőrésszel vagy támlával is rendkívül stílusosak – számos típusuk van.

Ha kerek kialakítású, „belehuppanós” bárszék az álmunk, ugyanúgy teljesülhet a vágyunk, mint ha egy trendi, üde színekben készült, formaöntött modell tetszik nekünk, netán puha ülőfelületű, krómozott acél vázas, divatos nappalikban is remekül mutató bárszék. Stílusát tekintve igazodjon a helyiséghez, amely otthon ad neki.

Ha kevésbé dizájnos, inkább konzervatívabb megjelenésű bárszéket szeretnénk, válasszunk a klasszikus stílusú lábtartós modellek közül: tömörfa lábakkal, textilbőr ülőfelületükkel igen elegánsak.

Átmenet is létezik a modern és a klasszikus között – bézs, barna vagy fekete textilbőr bevonattal, kényelmes háttámlával, de tömörfa lábaikkal ezek a bárszékek az eleganciát kiválóan ötvözik a modern megjelenéssel.

Számos csinos modell közül választhat, akiknek fontos a párnázott ülőfelület. 

Ilyennel az egyszerű megjelenésű tömörfa bárszék is szolgál, aki azonban a rétegelt lemez ülőfelülettel is elégedett, több mutatós darabból választhat.

A konyha sarkában is remekül mutat egy ilyen kis garnitúra, étkezéshez, kávézáshoz nagyon hangulatos! A mutatós színű ülőkoronggal kapható ülőke kisszékek pedig bármikor kisegítenek minket, ha kell még egy plusz hely az étkezőasztalnál.Kapcsolódó cikkek

A bútort ápolni kell

A bútort ápolni kell

Így őrizzük a bútorok szépségét!
Masszázs- és relaxfotelekről

Masszázs- és relaxfotelekről

Doktor a nappaliban: relax- és masszázsfotel
Sarokba való ülőgarnitúrák

Sarokba való ülőgarnitúrák

Sok jó ember sarokban is elfér…