Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Bárszék, ülőke és kisszék választék

A konyhai bárpulthoz keresünk a hangulatba illeszkedő széket, ülőkét, esetleg üzletünkbe volna szükségünk rá? A legmutatósabb modellekből válogathatunk.

Ha valaha is volt olyan vágyunk, hogy felmásszunk egy mutatós bárszékre, itt az ideje, hogy ezt minden nap megtehessük! Akár saját konyhánkba kellene, akár üzletünk bárpultjához, nagy a kínálat, csak a stílust kell kiválasztanunk. Igazi kisbútor, mely sokban hozzájárul az étkező, a konyha vagy a bár hangulatához.

A bárszékeket és ülőke típusú kisszék típusokat nem hosszas üldögélésre találták ki, arra azonban tökéletesek, hogy gyorsan bekapjunk egy ebédet, vagy elfogyasszunk egy italt.

A gázliftes bárszék típusok a legváltozatosabb stílusban lehetnek a miénk – ha modernet, fényes csillogásút szeretnénk, a krómozott acél lábbal készült, textilbőr ülőkés modellek ideálisak lehetnek számunkra.

Feketében, fehérben, pirosban, csak ülőrésszel vagy támlával is rendkívül stílusosak – számos típusuk van.

Ha kerek kialakítású, „belehuppanós” bárszék az álmunk, ugyanúgy teljesülhet a vágyunk, mint ha egy trendi, üde színekben készült, formaöntött modell tetszik nekünk, netán puha ülőfelületű, krómozott acél vázas, divatos nappalikban is remekül mutató bárszék. Stílusát tekintve igazodjon a helyiséghez, amely otthon ad neki.

Ha kevésbé dizájnos, inkább konzervatívabb megjelenésű bárszéket szeretnénk, válasszunk a klasszikus stílusú lábtartós modellek közül: tömörfa lábakkal, textilbőr ülőfelületükkel igen elegánsak.

Átmenet is létezik a modern és a klasszikus között – bézs, barna vagy fekete textilbőr bevonattal, kényelmes háttámlával, de tömörfa lábaikkal ezek a bárszékek az eleganciát kiválóan ötvözik a modern megjelenéssel.

Számos csinos modell közül választhat, akiknek fontos a párnázott ülőfelület. 

Ilyennel az egyszerű megjelenésű tömörfa bárszék is szolgál, aki azonban a rétegelt lemez ülőfelülettel is elégedett, több mutatós darabból választhat.

A konyha sarkában is remekül mutat egy ilyen kis garnitúra, étkezéshez, kávézáshoz nagyon hangulatos! A mutatós színű ülőkoronggal kapható ülőke kisszékek pedig bármikor kisegítenek minket, ha kell még egy plusz hely az étkezőasztalnál.Kapcsolódó cikkek

Kókuszmatrac változatok

Kókuszmatrac változatok

Kókuszos álmokat!
Összhang elemes bútorokkal

Összhang elemes bútorokkal

Elemenként lesz izgalmas a szoba...
Falra szerelhető lámpák

Falra szerelhető lámpák

Hogy a kedvencek őrizzék a csemete álmát…
Éjjeliszekrény-kínálat

Éjjeliszekrény-kínálat

Ne hagyjuk ki az éjjeliszekrényt!
Nappalink dísze: a szekrénysor

Nappalink dísze: a szekrénysor

Amit a legjobban várunk!