Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Gardróbot fenyőből!

Ki mondta, hogy egy fenyő szekrény nem lehet elegáns? A gyönyörű, natúr megjelenés mellett bőséges tárolóhellyel szolgál és valósággal behozza a természetet a szobánkba.

Kevés ennél meghittebb hangulatot árasztó bútor létezik - egy igazi tömör fenyő szekrény melegséget csempész otthonunkba, világossá teszi a helyiségeket és már nézni is gyönyörűség!

Nem kell tovább keresnünk, ha szeretjük a fenyő bútorokat, és még nincs meg a megfelelő gardróbszekrényünk. Többféle kombinációban birtokba vehetjük – a kérdés csak az, mekkora szekrényre van szükségünk, és milyen tároló részek legyenek benne.

Praktikus, kényelmes, no és rendkívül mutatós a 3 ajtós és csak részben fenyő gardrób, eleganciában cseppet sem marad el nagyobb változatától.

Kiváló azoknak, akiknek bőven elég egy akasztós rész, két fiók és egy méretes tükör, vagy nem fér el nagyobb szekrény a szobában.

Tömör fenyő változatban a gardrób 4 ajtóval, négy fiókkal és két tükörrel is a miénk lehet: egy kétszemélyes szoba elengedhetetlen kelléke! Mindkét lakó kényelmesen öltözködhet a méretes és gyönyörű gardróbszekrény előtt, megvan a „saját térfele”.

Ez a mutatós, hangulatos bútordarab a nappali, a hálószoba, a gyerekszoba vagy a vendégszoba tökéletes szekrénye is lehet, lényeg, hogy legyen mit bele pakolni!

A kisebbik szekrény natúr lakkozott, a nagyméretű gardrób olajozott színben vásárolható meg. Csodálatos, természetes megjelenésével rendkívül vonzó, hát még a benne levő hely, amit remekül kihasználhatunk! Ha tetszik a gardrób, stílusában éjjeliszekrényt és ágykeretet is rendelhetünk. Ha szeretjük a fenyő illatát…Kapcsolódó cikkek

Masszázs- és relaxfotelekről

Masszázs- és relaxfotelekről

Doktor a nappaliban: relax- és masszázsfotel
Összhang elemes bútorokkal

Összhang elemes bútorokkal

Elemenként lesz izgalmas a szoba...
Nappalink dísze: a szekrénysor

Nappalink dísze: a szekrénysor

Amit a legjobban várunk!
Ha klasszikus ágykeret kell...

Ha klasszikus ágykeret kell...

Nem is lehetne ennél klasszikusabb!
Fenyő komódba jó pakolni

Fenyő komódba jó pakolni

Fenyőbe az apróságokkal!