Fejléc scriptblokk

Gardróbot fenyőből!

Ki mondta, hogy egy fenyő szekrény nem lehet elegáns? A gyönyörű, natúr megjelenés mellett bőséges tárolóhellyel szolgál és valósággal behozza a természetet a szobánkba.

Kevés ennél meghittebb hangulatot árasztó bútor létezik - egy igazi tömör fenyő szekrény melegséget csempész otthonunkba, világossá teszi a helyiségeket és már nézni is gyönyörűség!

Nem kell tovább keresnünk, ha szeretjük a fenyő bútorokat, és még nincs meg a megfelelő gardróbszekrényünk. Többféle kombinációban birtokba vehetjük – a kérdés csak az, mekkora szekrényre van szükségünk, és milyen tároló részek legyenek benne.

Praktikus, kényelmes, no és rendkívül mutatós a 3 ajtós és csak részben fenyő gardrób, eleganciában cseppet sem marad el nagyobb változatától.

Kiváló azoknak, akiknek bőven elég egy akasztós rész, két fiók és egy méretes tükör, vagy nem fér el nagyobb szekrény a szobában.

Tömör fenyő változatban a gardrób 4 ajtóval, négy fiókkal és két tükörrel is a miénk lehet: egy kétszemélyes szoba elengedhetetlen kelléke! Mindkét lakó kényelmesen öltözködhet a méretes és gyönyörű gardróbszekrény előtt, megvan a „saját térfele”.

Ez a mutatós, hangulatos bútordarab a nappali, a hálószoba, a gyerekszoba vagy a vendégszoba tökéletes szekrénye is lehet, lényeg, hogy legyen mit bele pakolni!

A kisebbik szekrény natúr lakkozott, a nagyméretű gardrób olajozott színben vásárolható meg. Csodálatos, természetes megjelenésével rendkívül vonzó, hát még a benne levő hely, amit remekül kihasználhatunk! Ha tetszik a gardrób, stílusában éjjeliszekrényt és ágykeretet is rendelhetünk. Ha szeretjük a fenyő illatát…


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Gyerekasztal íráshoz, gépezéshez

Gyerekasztal íráshoz, gépezéshez

Jó munkához jó asztalt!
Evéshez étkezőgarnitúrát

Evéshez étkezőgarnitúrát

Íme a konyha lelke!
Masszázs- és relaxfotelekről

Masszázs- és relaxfotelekről

Doktor a nappaliban: relax- és masszázsfotel
Jó bőr ez az ülőgarnitúra!

Jó bőr ez az ülőgarnitúra!

Kényelem- és látványkirály: a bőr ülőgarnitúra
Forgószék és tárgyalószék kínálat

Forgószék és tárgyalószék kínálat

Munkára csábító ülőhelyek…