Fejléc scriptblokk

Fából, bútorlapból készült asztalok

Azt a kellemes, meleg hangulatot, amit egy fa bútor áraszt, nehezen lehet felülmúlni. Ez azonban nem jelenti, hogy fából vagy bútorlapból nem lehet extrém dohányzóasztal is.

Ha fa asztalra gondolunk, általában egy klasszikus megjelenésű darab jut eszünkbe – amely kétségtelenül remek kiegészítője egy hagyományos stílusú nappalinak, egy modern szobában ugyanakkor kissé furcsán mutat. Csakhogy a klasszikus dohányzóasztal is lehet többféle, és a modern is lehet a konzervatívabb stílushoz illeszkedő!

Ha faasztal vagy bútorlapos dohányzóasztal a vágyunk, érdemes eldöntenünk, melyik stílus passzolna leginkább kanapénkhoz, bútorainkhoz, de ezen felül azt is, mekkora és milyen formájú asztal elégítené ki igényeinket.

Ha többnyire csak dísznek, vagy egy kávé, tea felszolgálásához kell, egy kisebb, kerek darab is megfelelő lehet, egy ovális asztallapos vagy egy méretesebb, négyszögletes modell azonban már sokkal több lehetőséget nyújt.

Mindig gyönyörű egy elegáns, klasszikus vonalvezetésű fa dohányzóasztal vagy kisasztal, tömör gumifából, tölgy- vagy cseresznye színben.

Aki azonban modern nappalijába keres egy időtálló darabot, bátran választhat egy szép, egyszerű vonalvezetésű, natúr színű, fiatalos, mutatós bútorlapos dohányzóasztalt is, melynek aljában az újságok is bőségesen elférnek. Ezek a modellek bármikor alkalmazkodnak új bútorokhoz is.

Az antikolt darabok, tömör fa dohányzóasztalok – esetleg üvegbetéttel kiegészülve - egy hagyományos nappali tökéletes darabjai lehetnek.

Valósággal az asztal köré vonzzanak viszont bennünket az egyedi modellek! Ezek közt ugyancsak vannak egészen kicsi, meghökkentő külsejűek – például kerek, két irányba kihajtható, helytakarékos, fekete-fehér bútorlapos asztal, mely minimál stílusú otthonokba ideális -, és olyanok is, amelyek köré nagyobb vendégséget szervezhetünk.

Aki formázható dohányzóasztalra vágyik, ilyet is talál. Csak nézzen körül alaposan!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Étkezzünk kint: kültéri garnitúrán

Étkezzünk kint: kültéri garnitúrán

Végre újra kipakolhatunk!
Festés

Festés

Elsőként mindig felmerülő kérdés: Saját magunk fessük a falakat, vagy bízzuk egy mesterre.
Pakoljunk komódba, kisszekrénybe!

Pakoljunk komódba, kisszekrénybe!

Komódba a holmikkal!
Gyerekmatracot a keretbe

Gyerekmatracot a keretbe

Gyerekágyból sem hiányozhat!
Igazi különlegesség: design kanapé

Igazi különlegesség: design kanapé

Ha valami nagyon más kell!