Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Fürdőszoba

Ebben a felgyorsult, iparosodott világban rengeteg választék áll a lehetőségünkre. Falra szerelhető, álló, pultra helyezhető, mindenféle színben és formában, kisebb és nagyobb méretekben egyaránt.

Egy kényelmes fürdőszobához adunk neked segítséget, hogy milyen méretekben gondolkodj.

Mosdótál: A kényelmes kézmosás érdekében 60x40cm-es csapban gondolkodj. Hogy te és a cuccaid is elférjenek kell 60x90cm.

Zuhanyzó: Zuhanykabin anyaga sokféle lehet mostanság: üveg, plexi, műanyag, kerámia stb. Ha tálca nélküli változatot választasz, figyelj rá, hogy a padló a lefolyó felé lejtsen egy picit.

Fürdőkád: Átlagosan 160-180cm hosszúak, de választhatsz sarok kádat is, vagy kisebb helyre aszimmetrikus kádat.

Mosógép: Ha a fürdőben akarod elhelyezni, akkor mindenképp szakíts neki helyet. A felültöltős mosógépek sokkal kisebb helyet foglalnak. 1 keskenyebb, 2 mivel az ajtó fent van, ezért a fürdő területéből nem foglal sok helyet.

Szennyes: A szennyes tárolónak is számolj helyet, ha már a mosógép a fürdőben van.

WC: Minimális szélessége 80-85cm, de a kagyló elé számolj még 60cm-t, hogy kényelmesen leülhess, és ne kelljen úgymond nyitott ajtónál...

Dolgok tárolása: Mosószer, smink, WC-papír, tisztítószer stb. Ha nem szereted a vendégeid előtt tartani, akkor számolj szekrénnyel, tükrös fali szekrénnyel stb. Ilyenkor jöhet jól az a csap, amit rá kell helyezni egy komódra. Így kapunk egy kis tároló egységet.Kapcsolódó cikkek

Bútorvásárlás előtt

Bútorvásárlás előtt

Tippek, hogy jó bútort válassz!
Puff nekünk!

Puff nekünk!

Külön kis ülőbirodalom - ülőkék és puffok
Masszázs- és relaxfotelekről

Masszázs- és relaxfotelekről

Doktor a nappaliban: relax- és masszázsfotel
Étkezzünk kint: kültéri garnitúrán

Étkezzünk kint: kültéri garnitúrán

Végre újra kipakolhatunk!