Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Emeletes- és galériaágy tudnivalók

Gyerekként mókás volt megmászni, hogy feljussunk a matracunkra, az alja azonban kiváló játékteret biztosított számunkra – sokaknak vannak emeletes ágyas emlékei, miért ne venne saját gyermekének is ilyet?

Mi sem egyszerűbb és nagyszerűbb megoldás egy gyerekszoba sarkába, mint egy emeletes- vagy galériaágy? Mindegy, hogy helyszűkében vagyunk vagy sem, ez az ágykeret ideális az izgő-mozgó csemetéknek, akik számára nemcsak a fekhely szerepét tölti majd be ez a gyermekbútor, hanem remek, megmászható „játszótér” is.

Kis szoba esetén tökéletes két lurkó elhelyezésére, így több hely marad a többi bútornak és játszani is.

A galériaágy csak felül tartalmaz fekvőhelyet, de tökéletes kis kuckó alakítható ki alatta. Ha eljön az este, a - jobbra és balra is szerelhető - létra segítségével könnyű felmászni az ágyra és aludni térni.

A több típusú emeletes- és galériaágy tömörfa fenyőből készül, masszív, natúr lakkozott árnyalatával nagyon kedves hangulatú és szép.

Vidám, színes takarókkal, díszpárnákkal különösen mutatós! Fiókok és ágyneműtartós rész nem tartozik hozzá, de lehet rendelni.

Aláépíthető fenyő szekrények szintén kaphatók a galériaágyhoz, így valóban teljes kis csukott házacska rendezhető be az ágy alatt, ahol rengeteg játék elfér és a lurkók hosszú időre el tudják foglalni magukat. Mutatós fenyő polcocskák egészíthetik ki az együttest, sőt, akár csúszda is az ágykeretre szerelhető! Valóságos játszóház a gyerekszobában…

Az emeletes ágy modern, kissé „felnőttesebb” változatban is kapható, hajlított szélekkel, galériaágy változata pedig alul komódokkal és fiókokkal kapható. Ez a típus fehér vagy sötét szilva frontelemekkel is beszerezhető, hogy külseje változatosabb legyen, ha pedig fémvázas ágy jobban illik a gyerekszobába, szintén megtaláljuk a nekünk valót!Kapcsolódó cikkek

Vendégágy kanapék

Vendégágy kanapék

Hogy a vendégnek is mindig legyen hely!
Dekorálás fali képpel

Dekorálás fali képpel

Képpel egyszerű dekorálni!
Fenyő íróasztal kínálat

Fenyő íróasztal kínálat

Hangulatot ad a munkához…!
Gardróbot a ruhának!

Gardróbot a ruhának!

Gardróbszekrény - ami mindig kell...
Kiegészítőt a gyerekszobába!

Kiegészítőt a gyerekszobába!

Aranyos, színes kiegészítőt a lurkónak!