Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Fenyő íróasztal kínálat

Sokat ülünk az íróasztal előtt, estébe nyúlik a munka? Legyen a társunk egy igazi tömör fenyő asztal, amely a kellemes közérzetet megadja…

Ha szeretjük a bútorokat, amelyek körülvesznek minket, jobban tudunk koncentrálni is – megfelelő környezetben jobban fog az agy. A kellemes közérzethez sokban hozzájárul a szépséges, tömör fenyő íróasztal, amely igazi társ a tanulásban és a munkában.

Ez az egyszerű, de természetes külsejű, olajozott árnyalatú asztal meghitt melegséggel telíti a szoba sarkát, ahová elhelyezzük – számos pakolófelületével pedig igen praktikus bútordarab.

Számítógépasztal és íróasztal egyben: kihúzható billentyűzettartóval rendelkezik, és kapható hozzá monitortartó azonos színben és stílusban, amelyet azonban bármikor levehetünk az asztalról.

Így az máris az egyszerű íróasztal szerepét tölti be.

Ez különösen hasznos, ha laptopot használunk asztali gép helyett, vagy írni, rajzolni szeretnénk az asztalon.

A csukható, ajtós részben nagyméretű dokumentumok, tárgyak is elférnek, a fiókokba pedig a munkához szükséges legtöbb apróbb holmit bepakolhatjuk.

Cédék tárolására is alkalmas ez a remekbe szabott tömör fenyő íróasztal. Természetesen nemcsak az otthoni gyerekszoba vagy nappali, hanem az iroda hangulatos kiegészítője is lehet. Hogy jobban menjen a munka…!Kapcsolódó cikkek

Fából, bútorlapból készült asztalok

Fából, bútorlapból készült asztalok

Klasszikusat vagy meghökkentőt?
Nappalink dísze: a szekrénysor

Nappalink dísze: a szekrénysor

Amit a legjobban várunk!
Hálószoba

Hálószoba

Itt születnek a szép álmok!
Hab matrac változatok

Hab matrac változatok

"Habos-babos" álmok
Fotelbe huppanva

Fotelbe huppanva

A nyugalom kicsi szigete…