Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Fenyő íróasztal kínálat

Sokat ülünk az íróasztal előtt, estébe nyúlik a munka? Legyen a társunk egy igazi tömör fenyő asztal, amely a kellemes közérzetet megadja…

Ha szeretjük a bútorokat, amelyek körülvesznek minket, jobban tudunk koncentrálni is – megfelelő környezetben jobban fog az agy. A kellemes közérzethez sokban hozzájárul a szépséges, tömör fenyő íróasztal, amely igazi társ a tanulásban és a munkában.

Ez az egyszerű, de természetes külsejű, olajozott árnyalatú asztal meghitt melegséggel telíti a szoba sarkát, ahová elhelyezzük – számos pakolófelületével pedig igen praktikus bútordarab.

Számítógépasztal és íróasztal egyben: kihúzható billentyűzettartóval rendelkezik, és kapható hozzá monitortartó azonos színben és stílusban, amelyet azonban bármikor levehetünk az asztalról.

Így az máris az egyszerű íróasztal szerepét tölti be.

Ez különösen hasznos, ha laptopot használunk asztali gép helyett, vagy írni, rajzolni szeretnénk az asztalon.

A csukható, ajtós részben nagyméretű dokumentumok, tárgyak is elférnek, a fiókokba pedig a munkához szükséges legtöbb apróbb holmit bepakolhatjuk.

Cédék tárolására is alkalmas ez a remekbe szabott tömör fenyő íróasztal. Természetesen nemcsak az otthoni gyerekszoba vagy nappali, hanem az iroda hangulatos kiegészítője is lehet. Hogy jobban menjen a munka…!Kapcsolódó cikkek

Dohányzóasztalok puff ülőhelyekkel

Dohányzóasztalok puff ülőhelyekkel

Dohányzóasztal „törpében”
Sokoldalú darab: a könyvespolc

Sokoldalú darab: a könyvespolc

Egy praktikus könyvtartó és térelválasztó!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Minden apró részlet számít!
Falra szerelhető lámpák

Falra szerelhető lámpák

Hogy a kedvencek őrizzék a csemete álmát…