Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Konyhabútor: a konyha lelke

Általában igencsak hosszútávra vásárolunk konyhabútort – ezért fontos a jó döntés. A mutatós külső mellett azért nem árt, ha jól kézre áll és ki tudjuk használni!

Egy szép és praktikus konyhabútor igazi főnyeremény! Ha sok időt töltünk a konyhában, bizony nem mindegy, min kell dolgoznunk, mekkora a munkalap vagy a tároló hely, no és hogy tetszik-e a konyhabútorunk!

Nem elég, ha mutatós, divatos a konyhaszekrény, fontos, hogy minden elférjen benne, ami fontos és kézre is álljanak a dolgok, ez sokban megkönnyíti a gyors, problémamentes sütés-főzést.

Fontos, hogy egy fal mellett fér-e el a szekrény, vagy esetleg csak L-alakban: eszerint válasszunk bútort, amely akár elemes is lehet.

Hagyományos stílusú az otthonunk? Klasszikus konyhabútor lesz a legjobb barátunk.

A keretléces vagy díszítőmarással ellátott modellek elemes vagy blokk konyha formában is rendelhetők, csodálatos dió-, tölgy-, szilva-, juhar-, éger-, calvados vagy fehér színben.

Az elegáns megjelenésű patinázott dió árnyalatú konyhabútor patinázott réz fogantyúkkal az egyik legszebb klasszikus modell, a rá jellemző egyenes vonalvezetés azonban több modellnél is megtalálható: jó választás a 19. századi hangulatot kedvelők konyhájába.

Akik azonban szeretik az izgalmas újításokat, rafinált kivitelezést, azokat sokféle érdekes megoldásokkal készült modern vagy minimalista stílusú konyhaszekrény várja! A modern modellek sorában egészen újszerű élmény a nem függőlegesen, hanem vízszintesen nyíló felső szekrények, a téglalap alakú, sötét vitrinek.

A fémes csillogású fogantyúk, a letisztult formavilág külön modern hangulatot kölcsönöz ezeknek a konyhabútoroknak, de ha valami igazán üdítő újdonságra vágyunk, válasszuk a kávé-mintás vagy citrom-mintás matricával középen megtört blokk konyhabútort, valósággal felfrissíti a szekrény külsejét!

Egészen kisméretű bútor választására is van lehetőség, amely főként a modern konyhaszekrények jellemzője. Választhatunk lábakon álló konyhabútort és anélkülit is – kis belmagasságú otthonokba az utóbbi a jó döntés. Legyen a szekrény a konyha és az étkező igazi dísze!Kapcsolódó cikkek

Hab matrac változatok

Hab matrac változatok

"Habos-babos" álmok
Tálalószekrény kínálat

Tálalószekrény kínálat

Így legyen a konyhánk még szebb!
Étkezőasztal választék

Étkezőasztal választék

Hogy az evés hangulatos is legyen!
Alaprajz készítés

Alaprajz készítés

Hogyan is kéne alaprajzot készíteni?
Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái