Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Konyhabútor: a konyha lelke

Általában igencsak hosszútávra vásárolunk konyhabútort – ezért fontos a jó döntés. A mutatós külső mellett azért nem árt, ha jól kézre áll és ki tudjuk használni!

Egy szép és praktikus konyhabútor igazi főnyeremény! Ha sok időt töltünk a konyhában, bizony nem mindegy, min kell dolgoznunk, mekkora a munkalap vagy a tároló hely, no és hogy tetszik-e a konyhabútorunk!

Nem elég, ha mutatós, divatos a konyhaszekrény, fontos, hogy minden elférjen benne, ami fontos és kézre is álljanak a dolgok, ez sokban megkönnyíti a gyors, problémamentes sütés-főzést.

Fontos, hogy egy fal mellett fér-e el a szekrény, vagy esetleg csak L-alakban: eszerint válasszunk bútort, amely akár elemes is lehet.

Hagyományos stílusú az otthonunk? Klasszikus konyhabútor lesz a legjobb barátunk.

A keretléces vagy díszítőmarással ellátott modellek elemes vagy blokk konyha formában is rendelhetők, csodálatos dió-, tölgy-, szilva-, juhar-, éger-, calvados vagy fehér színben.

Az elegáns megjelenésű patinázott dió árnyalatú konyhabútor patinázott réz fogantyúkkal az egyik legszebb klasszikus modell, a rá jellemző egyenes vonalvezetés azonban több modellnél is megtalálható: jó választás a 19. századi hangulatot kedvelők konyhájába.

Akik azonban szeretik az izgalmas újításokat, rafinált kivitelezést, azokat sokféle érdekes megoldásokkal készült modern vagy minimalista stílusú konyhaszekrény várja! A modern modellek sorában egészen újszerű élmény a nem függőlegesen, hanem vízszintesen nyíló felső szekrények, a téglalap alakú, sötét vitrinek.

A fémes csillogású fogantyúk, a letisztult formavilág külön modern hangulatot kölcsönöz ezeknek a konyhabútoroknak, de ha valami igazán üdítő újdonságra vágyunk, válasszuk a kávé-mintás vagy citrom-mintás matricával középen megtört blokk konyhabútort, valósággal felfrissíti a szekrény külsejét!

Egészen kisméretű bútor választására is van lehetőség, amely főként a modern konyhaszekrények jellemzője. Választhatunk lábakon álló konyhabútort és anélkülit is – kis belmagasságú otthonokba az utóbbi a jó döntés. Legyen a szekrény a konyha és az étkező igazi dísze!Kapcsolódó cikkek

Kanapé, amin jó aludni

Kanapé, amin jó aludni

Gyors váltás: ülőhelyből alvóhelyet!
Étkezzünk kint: kültéri garnitúrán

Étkezzünk kint: kültéri garnitúrán

Végre újra kipakolhatunk!
Étkezőszékek az asztalhoz

Étkezőszékek az asztalhoz

Hogy ülni legyen a legjobb!
Dekorálás fali képpel

Dekorálás fali képpel

Képpel egyszerű dekorálni!