Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Szükséges plusz: tükör, fogas, szobainas

Ez bizony jó kérdés: mit kezdenénk tükör nélkül, vagy egy megfelelő fogas híján? Jól jön egy újságtartó is a lapoknak, no és a szobainas, ami gyűretlenül tartja ruháinkat.

Talán elsőre nem gondoljuk úgy, hogy minden kisbútor elengedhetetlen számunkra – pedig nagy segítséget jelentenek, akár az előszoba, a nappali vagy a hálószoba tartozékai! Ha nem akarjuk, hogy ruháink és kabátjaink, amelyekre ugyebár sosem árt vigyázni, gyűröttek legyenek, szükségünk lesz szobainasra és fogasra.

Egy szép tükör sem hiányozhat a makulátlan külsőhöz, ha pedig nem szeretnénk, hogy az újságok össze-vissza hányódjanak, célszerű őket újságtartóba tenni!

A fogas minden valamirevaló otthon tartozéka – akár a falra szerelve, akár álló formában. Csak az a kérdés, milyen típus mutatna jól az előszobában.

Ha a hagyományos megjelenésűt szeretjük, a lakkozott tömörfából készült darabok fognak elcsábítani minket, de ugyancsak a klasszikus berendezésű otthonokba illik a márvány talpú, gömb akasztós-, vagy az elegáns, tömörfa lábú, márvány talpú modell, krómozott acél akasztókkal. Igen változatos színekben kaphatók!

Ha a klasszikus típusúaknál modernebbre vágyunk, a fiatalos, színes, festett acél fogas, rendhagyó akasztókkal vagy a szoborszerű külsejével vonzó krómozott acél is tökéletes választás lehet. A tömörfa-és acél ruhafogas minimál terekben is kiválóan mutat, melynek külön előnyei kivehető vállfa alakú akasztói.

A gyermekfogasok a kicsik fantáziáját igyekeznek kielégíteni: élénk színű ceruzafogassal, kutyafejjel vagy autóval díszített fogassal szoktathatjuk ők a rendre! Ha pedig álló fogasnak nincs hely, praktikus és mutatós falra akaszthatót is választhatunk, akár játékos stílusban is.

A szobainasok körében is nagy a választék – fabútorok mellé remek döntés a természetes külsejű, bükk és acél kombinációjával készült darab, mely többféle külsővel lehet a miénk. Modern, ízléses és egyben elegáns a hajlított tömörfa és krómozott acél szobainas, melyet szintén többfajta változatban szerezhetünk be.

Fémvázas modellre is pakolhatunk, vagy voksolhatunk egy egyszerű, műanyag- és krómozott acél párosítással készült ruhaállványra, amely inkább kiegészítő, mintsem bútor, de gördíthető és praktikus, állítható szélességgel-magassággal.

Egy újságtartó nemcsak hasznos, mutatós kisbútor is a szobában! Akár falra akasztható változatban, rétegelt lemezből, elegáns színben is birtokba vehetjük, de az általános darabok a padlón  állnak.

Ugyanez a típus álló formában is kapható, számos mutatós alakzatban, ám ha egy klasszikus újságtartót szeretnénk, szépen ívelt krómozott acél lesz a nekünk való.

A játékos, trendi, akrilból készült, színpompás újságtartók egy divatos otthonban, de a gyerekszoba részeként is megállják helyüket.

Mi a helyzet a tükörrel? Ha nem volt az előszobabútor része, mindenképp érdemes választanunk egy igazán mutatósat!

A klasszikus stílus rajongói az elegáns megjelenésű, „koronás” tükrök, vagy a századelős hangulatú, pácolt tömör nyírfa tükör és hozzáillő fogasok közül választhatnak – fehér színben is kaphatók, antikolt tömör nyírfából -, de az ovális tömör gumifa tükör is remek kiegészítő lehet a falon!

Szép, fakeretes álló tükör modernebb otthonba is kapható, de ha igazán modern, minimál stílusú otthonokba is illeszkedő darabokra vágyunk, számos falra szerelhető, divatos, letisztult modellben nézegethetjük magunkat, a legváltozatosabb színekben! A tükrök bútorcsalád részei, így akár az egész helyiség berendezhető a stílusukban. Mire várunk?Kapcsolódó cikkek

Tálalószekrény kínálat

Tálalószekrény kínálat

Így legyen a konyhánk még szebb!
Tároljunk rattanban, fonottban

Tároljunk rattanban, fonottban

Ha csak egy kicsi és hangulatos kell…
Festés

Festés

Elsőként mindig felmerülő kérdés: Saját magunk fessük a falakat, vagy bízzuk egy mesterre.
Ha a kanapé és a heverő fix

Ha a kanapé és a heverő fix

(Főleg) egyszemélyes kényelem
Dolgozószoba

Dolgozószoba

Dolgozószoba és otthoni iroda