Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Szükséges plusz: tükör, fogas, szobainas

Ez bizony jó kérdés: mit kezdenénk tükör nélkül, vagy egy megfelelő fogas híján? Jól jön egy újságtartó is a lapoknak, no és a szobainas, ami gyűretlenül tartja ruháinkat.

Talán elsőre nem gondoljuk úgy, hogy minden kisbútor elengedhetetlen számunkra – pedig nagy segítséget jelentenek, akár az előszoba, a nappali vagy a hálószoba tartozékai! Ha nem akarjuk, hogy ruháink és kabátjaink, amelyekre ugyebár sosem árt vigyázni, gyűröttek legyenek, szükségünk lesz szobainasra és fogasra.

Egy szép tükör sem hiányozhat a makulátlan külsőhöz, ha pedig nem szeretnénk, hogy az újságok össze-vissza hányódjanak, célszerű őket újságtartóba tenni!

A fogas minden valamirevaló otthon tartozéka – akár a falra szerelve, akár álló formában. Csak az a kérdés, milyen típus mutatna jól az előszobában.

Ha a hagyományos megjelenésűt szeretjük, a lakkozott tömörfából készült darabok fognak elcsábítani minket, de ugyancsak a klasszikus berendezésű otthonokba illik a márvány talpú, gömb akasztós-, vagy az elegáns, tömörfa lábú, márvány talpú modell, krómozott acél akasztókkal. Igen változatos színekben kaphatók!

Ha a klasszikus típusúaknál modernebbre vágyunk, a fiatalos, színes, festett acél fogas, rendhagyó akasztókkal vagy a szoborszerű külsejével vonzó krómozott acél is tökéletes választás lehet. A tömörfa-és acél ruhafogas minimál terekben is kiválóan mutat, melynek külön előnyei kivehető vállfa alakú akasztói.

A gyermekfogasok a kicsik fantáziáját igyekeznek kielégíteni: élénk színű ceruzafogassal, kutyafejjel vagy autóval díszített fogassal szoktathatjuk ők a rendre! Ha pedig álló fogasnak nincs hely, praktikus és mutatós falra akaszthatót is választhatunk, akár játékos stílusban is.

A szobainasok körében is nagy a választék – fabútorok mellé remek döntés a természetes külsejű, bükk és acél kombinációjával készült darab, mely többféle külsővel lehet a miénk. Modern, ízléses és egyben elegáns a hajlított tömörfa és krómozott acél szobainas, melyet szintén többfajta változatban szerezhetünk be.

Fémvázas modellre is pakolhatunk, vagy voksolhatunk egy egyszerű, műanyag- és krómozott acél párosítással készült ruhaállványra, amely inkább kiegészítő, mintsem bútor, de gördíthető és praktikus, állítható szélességgel-magassággal.

Egy újságtartó nemcsak hasznos, mutatós kisbútor is a szobában! Akár falra akasztható változatban, rétegelt lemezből, elegáns színben is birtokba vehetjük, de az általános darabok a padlón  állnak.

Ugyanez a típus álló formában is kapható, számos mutatós alakzatban, ám ha egy klasszikus újságtartót szeretnénk, szépen ívelt krómozott acél lesz a nekünk való.

A játékos, trendi, akrilból készült, színpompás újságtartók egy divatos otthonban, de a gyerekszoba részeként is megállják helyüket.

Mi a helyzet a tükörrel? Ha nem volt az előszobabútor része, mindenképp érdemes választanunk egy igazán mutatósat!

A klasszikus stílus rajongói az elegáns megjelenésű, „koronás” tükrök, vagy a századelős hangulatú, pácolt tömör nyírfa tükör és hozzáillő fogasok közül választhatnak – fehér színben is kaphatók, antikolt tömör nyírfából -, de az ovális tömör gumifa tükör is remek kiegészítő lehet a falon!

Szép, fakeretes álló tükör modernebb otthonba is kapható, de ha igazán modern, minimál stílusú otthonokba is illeszkedő darabokra vágyunk, számos falra szerelhető, divatos, letisztult modellben nézegethetjük magunkat, a legváltozatosabb színekben! A tükrök bútorcsalád részei, így akár az egész helyiség berendezhető a stílusukban. Mire várunk?Kapcsolódó cikkek

Gyerekasztal íráshoz, gépezéshez

Gyerekasztal íráshoz, gépezéshez

Jó munkához jó asztalt!
Dekorálás fali képpel

Dekorálás fali képpel

Képpel egyszerű dekorálni!
Gyerekszoba

Gyerekszoba

Játék és alvás. De hogy fér meg egymás mellett a kettő?
Tároljunk rattanban, fonottban

Tároljunk rattanban, fonottban

Ha csak egy kicsi és hangulatos kell…
Fotelbe huppanva

Fotelbe huppanva

A nyugalom kicsi szigete…