Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Kókusz-latex matrac variációk

Szükségünk van mindennapos alváshoz egy igazán kényelmes matracra? Ne csak ágykeretünk legyen ideális, hanem az is, ami bele kerül!

Sokan forgolódnak éjszakánként, nem találva a megfelelő pozíciót. Nekik sem kell azonban aggódniuk, ha tökéletes ágybetétet szeretnének már választott bútorukba. A kókusz-latex matracok többféle kiképzéssel lehetnek a miénk: lágy, félkemény vagy kemény változatban, kényelmi zónákkal.

Természetes anyagaik miatt nemcsak a kényelmes, de az egészséges alvásról is gondoskodnak! A természetes latex, mely szinte körülöleli a testet, káros anyagoktól mentes és antiallergén, pontrugalmassága pedig fokozott kényelmet biztosít.

Azoknak, akik mindenhogyan alszanak, tehát nincs úgymond állandó pozíciójuk, javasolt a lágy vagy félkemény, kényelmi zónákkal ellátott latex matrac, kókuszmerevítéssel - többnyire a kisebb testsúlyúak járnak jól ezekkel az ágybetétekkel, de a super ortoped változat az átlagos testsúlyúak számára is kiváló fekvőalkalmatosság.

A réteges szerkezetnek köszönhető, hogy bármilyen pozícióban alszunk is, megfelelő az alátámasztás – a latex igazodik a test körvonalához, a kókuszrétegek pedig tökéletesen alátámasztanak. Az Elite lágy/félkemény matracot forgatni is tudjuk – más-más a két oldal keménysége, mivel benne a kókuszmerevítés aszimmetrikus: olyan, mintha két matracunk lenne!

Ha inkább oldalt szeretünk feküdni, a lágy kókusz-latex matracban találjuk meg az igazit, mely szintén zónákkal van ellátva, latex matrac és az átlagos súlyúak ideális fekhelye. Huzatát levehetjük és kimoshatjuk.

A többi ágybetét az alap matracszövet mellett olyan huzatokkal kérhető, melyek megtartják a meleget, ez télen igen hasznos – nyáron pedig a kellemes hűvösről gondoskodnak. A kínálat kecsegtető - ám ha nem felel meg egyik matracméret sem, azok akár egyedi méretben is kérhetők.

Mindennapos alvásra kiválóak, remek szolgálatot tesznek, legyen szó a hálószoba vagy akár a vendégszoba kényelméről!Kapcsolódó cikkek

Dekorálás fali képpel

Dekorálás fali képpel

Képpel egyszerű dekorálni!
Fenyő íróasztal kínálat

Fenyő íróasztal kínálat

Hangulatot ad a munkához…!
Modern stílusú ágykeretek

Modern stílusú ágykeretek

Modern és elegáns ágyat egyszerre!
Elemes összhang a gyerekszobában

Elemes összhang a gyerekszobában

Így lesz meg a tökéletes harmónia!
Éjjeliszekrény-kínálat

Éjjeliszekrény-kínálat

Ne hagyjuk ki az éjjeliszekrényt!