Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Kókusz-latex matrac variációk

Szükségünk van mindennapos alváshoz egy igazán kényelmes matracra? Ne csak ágykeretünk legyen ideális, hanem az is, ami bele kerül!

Sokan forgolódnak éjszakánként, nem találva a megfelelő pozíciót. Nekik sem kell azonban aggódniuk, ha tökéletes ágybetétet szeretnének már választott bútorukba. A kókusz-latex matracok többféle kiképzéssel lehetnek a miénk: lágy, félkemény vagy kemény változatban, kényelmi zónákkal.

Természetes anyagaik miatt nemcsak a kényelmes, de az egészséges alvásról is gondoskodnak! A természetes latex, mely szinte körülöleli a testet, káros anyagoktól mentes és antiallergén, pontrugalmassága pedig fokozott kényelmet biztosít.

Azoknak, akik mindenhogyan alszanak, tehát nincs úgymond állandó pozíciójuk, javasolt a lágy vagy félkemény, kényelmi zónákkal ellátott latex matrac, kókuszmerevítéssel - többnyire a kisebb testsúlyúak járnak jól ezekkel az ágybetétekkel, de a super ortoped változat az átlagos testsúlyúak számára is kiváló fekvőalkalmatosság.

A réteges szerkezetnek köszönhető, hogy bármilyen pozícióban alszunk is, megfelelő az alátámasztás – a latex igazodik a test körvonalához, a kókuszrétegek pedig tökéletesen alátámasztanak. Az Elite lágy/félkemény matracot forgatni is tudjuk – más-más a két oldal keménysége, mivel benne a kókuszmerevítés aszimmetrikus: olyan, mintha két matracunk lenne!

Ha inkább oldalt szeretünk feküdni, a lágy kókusz-latex matracban találjuk meg az igazit, mely szintén zónákkal van ellátva, latex matrac és az átlagos súlyúak ideális fekhelye. Huzatát levehetjük és kimoshatjuk.

A többi ágybetét az alap matracszövet mellett olyan huzatokkal kérhető, melyek megtartják a meleget, ez télen igen hasznos – nyáron pedig a kellemes hűvösről gondoskodnak. A kínálat kecsegtető - ám ha nem felel meg egyik matracméret sem, azok akár egyedi méretben is kérhetők.

Mindennapos alvásra kiválóak, remek szolgálatot tesznek, legyen szó a hálószoba vagy akár a vendégszoba kényelméről!Kapcsolódó cikkek

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái
Nincs többé folt?

Nincs többé folt?

Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?
Bútorvásárlás előtt

Bútorvásárlás előtt

Tippek, hogy jó bútort válassz!
Előszobabútorok fenyőből

Előszobabútorok fenyőből

Előszoba, fenyő csalogatókkal
Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

A nagy kérdés!