Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Kárpittal bevont franciaágyak

Egy ilyen ágyban aludni igazi élmény! Bármilyen az ízlésünk, egy kárpitozott franciaágy tökéletesen kielégítheti az igényeinket, színre, formára és kényelemre is!

Tökéletes külső, izgalmas megjelenés és persze ideális fekvőfelület: a kárpitozott franciaágyak valósággal elterpeszkednek a hálószobában! Nem könnyű közülük választani, hiszen rendkívül mutatósak és már ránézésre is kényelmesek: szívesen szundítana rajtuk az ember! Mindennapos alvásra egyébként kiválóak.

Számos változatban vehetjük birtokba őket, igazi hangulatteremtők.

Aki például szereti az afrikai mintákat, esetleg otthona ebben a stílusban van berendezve, keresve sem találna jobb fekhelyet az afrikai stílusú kárpitozott franciaágy típusnál, mely elegáns textilbőr és puha zsenília párosításával készült, s még díszpárnáin is elefántok sorakoznak.

Ha elegáns kárpitozott ágyra vágyunk, textilbőr fejtámlával és alsó résszel, valamint zsenília szövettel számos ágyat találunk, amelyek kiválóan passzolhatnak a szobánkba.

A kárpitozott franciaágyakat többféle textilbőrrel vagy szövettel is kérhetjük, így biztos, hogy tökéletesen simulnak majd a hálószoba hangulatába.

Ha egyszerűbb, hagyományos megjelenésű ágyat szeretnénk, a váznak és fekvőfelületnek akkor is megadhatunk más-más szövetet.

A tágas ágyneműtartós rész a fekhely alatt lehetővé teszi, hogy az ágyneműt könnyedén elrejtsük az ágyban, sőt, akár egyéb tárgyakat is ide pakolhassunk. A gázrugós megoldás az egyszerű felnyitást szolgálja – hiszen, ugye, senki sem szeret sokat bajlódni az ágynemű „előhalászásával”!

A bonellrugós fekvőfelület garantálja az egészséges alvást. A heverő-szerű, oldalt támlával ellátott kárpitozott franciaágy sarokba ideális és a hideg faltól is megvéd, no és azok is megtalálják az igazit, akik egy vagány, modern, fekete-piros ágyat képzeltek el fekhelyüknek, mely szintén többféle színösszeállításban kapható. Kellemes álmokat!Kapcsolódó cikkek

Evéshez étkezőgarnitúrát

Evéshez étkezőgarnitúrát

Íme a konyha lelke!
Modern stílusú ágykeretek

Modern stílusú ágykeretek

Modern és elegáns ágyat egyszerre!
Matracok rugós változatban

Matracok rugós változatban

A matrac is legyen a legjobb!
Festés

Festés

Elsőként mindig felmerülő kérdés: Saját magunk fessük a falakat, vagy bízzuk egy mesterre.
Étkezőasztal választék

Étkezőasztal választék

Hogy az evés hangulatos is legyen!