Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Forgószék és tárgyalószék kínálat

Nem számít, ha számos igényünk merül fel, milyen forgószék is való nekünk. A választék olyan széles, hogy aligha maradunk hoppon.

Az íróasztal már megvan, de kellene hozzá egy jó szék? A kényelmi szempontokat figyelembe véve is számos modell közül választhatunk, a legváltozatosabb színekben és megjelenéssel. Akár „főnökök” is lehetünk egy csinos bőrszékben!
Ha felvetődik bennünk, vajon tárgyalószék vagy forgószék – és azon belül milyen típus - lenne a jobb választás, fontoljuk meg, mennyit is ülünk azon a széken. Ez döntő kérdés lehet abban, milyen kialakítású szék a legmegfelelőbb.

Természetes, hogy egy tárgyalószéken kevesebbet ülünk, mint egy irodaszéken vagy forgószéken, amelyben akár teljes napunkat is eltöltjük. Eszerint érdemes választani, de persze a stílus sem utolsó szempont, sőt! Kiváló a kínálat, legyen szó akár a dolgozószoba, az iroda vagy a gyerekszoba berendezéséről.

Sokan elsősorban elegánsnak tudják elképzelni forgószéküket. Egy főnöki forgószék valóban mutatós, nemcsak elegáns, de tiszteletet parancsoló is: választhatjuk műbőr- és bőr kombinációval, fix karfákkal, alacsonyabb vagy magasabb háttámlával, hintamechanikával, mely a még fokozottabb luxus érzetről gondoskodik.

Növeli a kényelmet az ergonomikus kialakítás is. Ezek a forgószékek többnyire stílusosan fekete, bézs vagy barna színekben vehetők birtokba.

Válogathatunk azonban meglehetősen modern, sőt, „hipermodern” változataikból is! Egy meghökkentő vagy dizájnos háttámla még nem jelenti azt, hogy ez a forgószék kevésbé állja meg a helyét, ha kényelemről és egészségről van szó, a textilbőr bevonat pedig ugyancsak elegáns! Minimál- és high-tech stílusú helyiségekbe tökéletesek.

Ám nemcsak az alaposan kiképzett főnöki székek szolgálnak kényelemmel.

Különleges megjelenésük, mutatós külsejük miatt sokan választják irodai forgószéknek illetve otthoni széknek a hintamechanikával ugyanúgy ellátott, textilbőr keretes modelleket, kényelmes, párnázott háttámlával, valamilyen üde színben.

A szövet ülőfelületű modellek, akár piros vagy zöld árnyalatban, vagy a membrán szövet háttámlás forgószékek – melyeknél a támla dőlésszöge is állítható - ugyancsak állják a sarat 8 órás munkaidőben. Ha exkluzív megjelenésre vágyunk, a műbőrrel bevont, krómozott acél csővázas modell lesz számunkra az igazi!

Gyermekeknek szintúgy választhatunk felnőttes megjelenésű forgószéket, amin tanulhatnak, olvashatnak vagy rajzolhatnak az asztalnál – a szövet huzatos, egyszerű formájú tökéletes a számukra, melynek állítható a magassága.

De ha egyedibb darabot szeretnénk – vagy egy igazán „csajos” széket -, jól jöhet egy formás vonalú, textilbőr bevonatú modell, amely akár narancsszínben is a miénk lehet.

A focirajongó fiúknak nagyon tetszhet a szintén textilbőr bevonatú, futball-labda-háttámlás forgószék, ha pedig a gyerkőc szereti a cicákat, a macskás háttámlának fog örülni. A jó közérzetről a mintás textilbőr bevonatos forgószékek is gondoskodnak! Tessék válogatni.Kapcsolódó cikkek

Kókusz-latex matrac variációk

Kókusz-latex matrac variációk

Álmodjunk kókuszban!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

A fő szempontok...
Trópusi keményfából készült ágykeretek

Trópusi keményfából készült ágykeretek

Pihentető élmény egy királyi ágyban
Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái
Csak ágyráccsal tökéletes....

Csak ágyráccsal tökéletes....

De milyen ágyráccsal?