Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Forgószék és tárgyalószék kínálat

Nem számít, ha számos igényünk merül fel, milyen forgószék is való nekünk. A választék olyan széles, hogy aligha maradunk hoppon.

Az íróasztal már megvan, de kellene hozzá egy jó szék? A kényelmi szempontokat figyelembe véve is számos modell közül választhatunk, a legváltozatosabb színekben és megjelenéssel. Akár „főnökök” is lehetünk egy csinos bőrszékben!
Ha felvetődik bennünk, vajon tárgyalószék vagy forgószék – és azon belül milyen típus - lenne a jobb választás, fontoljuk meg, mennyit is ülünk azon a széken. Ez döntő kérdés lehet abban, milyen kialakítású szék a legmegfelelőbb.

Természetes, hogy egy tárgyalószéken kevesebbet ülünk, mint egy irodaszéken vagy forgószéken, amelyben akár teljes napunkat is eltöltjük. Eszerint érdemes választani, de persze a stílus sem utolsó szempont, sőt! Kiváló a kínálat, legyen szó akár a dolgozószoba, az iroda vagy a gyerekszoba berendezéséről.

Sokan elsősorban elegánsnak tudják elképzelni forgószéküket. Egy főnöki forgószék valóban mutatós, nemcsak elegáns, de tiszteletet parancsoló is: választhatjuk műbőr- és bőr kombinációval, fix karfákkal, alacsonyabb vagy magasabb háttámlával, hintamechanikával, mely a még fokozottabb luxus érzetről gondoskodik.

Növeli a kényelmet az ergonomikus kialakítás is. Ezek a forgószékek többnyire stílusosan fekete, bézs vagy barna színekben vehetők birtokba.

Válogathatunk azonban meglehetősen modern, sőt, „hipermodern” változataikból is! Egy meghökkentő vagy dizájnos háttámla még nem jelenti azt, hogy ez a forgószék kevésbé állja meg a helyét, ha kényelemről és egészségről van szó, a textilbőr bevonat pedig ugyancsak elegáns! Minimál- és high-tech stílusú helyiségekbe tökéletesek.

Ám nemcsak az alaposan kiképzett főnöki székek szolgálnak kényelemmel.

Különleges megjelenésük, mutatós külsejük miatt sokan választják irodai forgószéknek illetve otthoni széknek a hintamechanikával ugyanúgy ellátott, textilbőr keretes modelleket, kényelmes, párnázott háttámlával, valamilyen üde színben.

A szövet ülőfelületű modellek, akár piros vagy zöld árnyalatban, vagy a membrán szövet háttámlás forgószékek – melyeknél a támla dőlésszöge is állítható - ugyancsak állják a sarat 8 órás munkaidőben. Ha exkluzív megjelenésre vágyunk, a műbőrrel bevont, krómozott acél csővázas modell lesz számunkra az igazi!

Gyermekeknek szintúgy választhatunk felnőttes megjelenésű forgószéket, amin tanulhatnak, olvashatnak vagy rajzolhatnak az asztalnál – a szövet huzatos, egyszerű formájú tökéletes a számukra, melynek állítható a magassága.

De ha egyedibb darabot szeretnénk – vagy egy igazán „csajos” széket -, jól jöhet egy formás vonalú, textilbőr bevonatú modell, amely akár narancsszínben is a miénk lehet.

A focirajongó fiúknak nagyon tetszhet a szintén textilbőr bevonatú, futball-labda-háttámlás forgószék, ha pedig a gyerkőc szereti a cicákat, a macskás háttámlának fog örülni. A jó közérzetről a mintás textilbőr bevonatos forgószékek is gondoskodnak! Tessék válogatni.Kapcsolódó cikkek

Éjjeliszekrény-kínálat

Éjjeliszekrény-kínálat

Ne hagyjuk ki az éjjeliszekrényt!
Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

Adunk egy kis segítséget, hogy a legjobbat választhasd!
A gyermek kanapéja

A gyermek kanapéja

Kisembernek kis bútort!
Dolgozószoba

Dolgozószoba

Dolgozószoba és otthoni iroda
Pakoljunk komódba, kisszekrénybe!

Pakoljunk komódba, kisszekrénybe!

Komódba a holmikkal!