Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Ha kell egy jó tv-állvány...

Már költözéskor felmerül, hová is tehetnénk le biztonságosan a tévét! Választhatunk olyan állványt, melyre csak a készülék fér el, de akár polcokkal- és csukható részekkel kiegészített bútordarabot is.

Fontos, hogy a tévé készülék egy stabil helyen álljon, ám az sem lényegtelen, mekkora helyet foglal e tv-tartó és mennyire illeszkedik a szobába. Központi helyen lesz-e a tévé, vagy meghúzódik a sarokban? Jó lenne, ha a tv-állvány egyben a komód szerepét is betöltené, netán polcokkal is kiegészülne? Érdemes ezt a néhány szempontot figyelembe vennünk, mielőtt döntünk.

Számos típusú kiegészítő közül válogathatunk ugyanis: valóban vannak csak a készülék tárolására alkalmas tv-állványok és olyanok, melyek többrészes bútordarabként funkcionálnak - ezért ha plusz pakolófelületként is szükségünk lenne az állványra, mindenképp javasolt egy ilyen típust választanunk.

A következő lépés a stílus. Bármilyen hangulatú, bármilyen stílusban van berendezve a nappali vagy a helyiség, ahol tévézünk, a tv-tartónak alkalmazkodnia kell hozzá.

A kisbútorok és a nagyobb tv szekrények között is megtaláljuk az egyszerű stílusúakat – ha nem igazán modern, de nem is klasszikus  lakásunk berendezése, ezek ideális darabnak bizonyulhatnak számunkra.

Görgős lábakkal vannak ellátva, könnyen mozgathatók, bükk színűek, de voksolhatunk a fenyőbútor megjelenésűekre is, áthidalóval.

Számos modell áll a modern illetve minimál bútorok kedvelőinek rendelkezésére: az üvegtalpas, MDF-bútorlapos változatoktól kezdve az alumínium vagy műanyag fogantyús, fabútor megjelenésű, letisztult formájú állványokon át a skandináv típusúakig.

A hagyományos stílus kedvelőinek is több választási lehetőségük van. Pácolt vagy antikolt tömör nyírfából készült vagy akár csodás faragással, patinázott sárga réz fogantyúkkal ellátott modelleken pihenhet a tévéjük!

Tv-állvány kiválasztásánál ne feledjük, hogy számos darab elemes bútorcsaládhoz tartozik, ezért ha tetszik egy állvány, akár egész szobánkat berendezhetjük a stílusában. Kellemes vadászatot!Kapcsolódó cikkek

Kárpittal bevont franciaágyak

Kárpittal bevont franciaágyak

Tökéletes, ha vagány, ha elegáns!
Ha klasszikus ágykeret kell...

Ha klasszikus ágykeret kell...

Nem is lehetne ennél klasszikusabb!
Fenyő íróasztal kínálat

Fenyő íróasztal kínálat

Hangulatot ad a munkához…!
Fából, bútorlapból készült asztalok

Fából, bútorlapból készült asztalok

Klasszikusat vagy meghökkentőt?
Falra szerelhető lámpák

Falra szerelhető lámpák

Hogy a kedvencek őrizzék a csemete álmát…