Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Ha kell egy jó tv-állvány...

Már költözéskor felmerül, hová is tehetnénk le biztonságosan a tévét! Választhatunk olyan állványt, melyre csak a készülék fér el, de akár polcokkal- és csukható részekkel kiegészített bútordarabot is.

Fontos, hogy a tévé készülék egy stabil helyen álljon, ám az sem lényegtelen, mekkora helyet foglal e tv-tartó és mennyire illeszkedik a szobába. Központi helyen lesz-e a tévé, vagy meghúzódik a sarokban? Jó lenne, ha a tv-állvány egyben a komód szerepét is betöltené, netán polcokkal is kiegészülne? Érdemes ezt a néhány szempontot figyelembe vennünk, mielőtt döntünk.

Számos típusú kiegészítő közül válogathatunk ugyanis: valóban vannak csak a készülék tárolására alkalmas tv-állványok és olyanok, melyek többrészes bútordarabként funkcionálnak - ezért ha plusz pakolófelületként is szükségünk lenne az állványra, mindenképp javasolt egy ilyen típust választanunk.

A következő lépés a stílus. Bármilyen hangulatú, bármilyen stílusban van berendezve a nappali vagy a helyiség, ahol tévézünk, a tv-tartónak alkalmazkodnia kell hozzá.

A kisbútorok és a nagyobb tv szekrények között is megtaláljuk az egyszerű stílusúakat – ha nem igazán modern, de nem is klasszikus  lakásunk berendezése, ezek ideális darabnak bizonyulhatnak számunkra.

Görgős lábakkal vannak ellátva, könnyen mozgathatók, bükk színűek, de voksolhatunk a fenyőbútor megjelenésűekre is, áthidalóval.

Számos modell áll a modern illetve minimál bútorok kedvelőinek rendelkezésére: az üvegtalpas, MDF-bútorlapos változatoktól kezdve az alumínium vagy műanyag fogantyús, fabútor megjelenésű, letisztult formájú állványokon át a skandináv típusúakig.

A hagyományos stílus kedvelőinek is több választási lehetőségük van. Pácolt vagy antikolt tömör nyírfából készült vagy akár csodás faragással, patinázott sárga réz fogantyúkkal ellátott modelleken pihenhet a tévéjük!

Tv-állvány kiválasztásánál ne feledjük, hogy számos darab elemes bútorcsaládhoz tartozik, ezért ha tetszik egy állvány, akár egész szobánkat berendezhetjük a stílusában. Kellemes vadászatot!Kapcsolódó cikkek

Memóriás matrac variációk

Memóriás matrac variációk

Meg ugyan nem masszíroz, de tudja, mire vágyunk!
Nappalink dísze: a szekrénysor

Nappalink dísze: a szekrénysor

Amit a legjobban várunk!
Tálalószekrény kínálat

Tálalószekrény kínálat

Így legyen a konyhánk még szebb!
Gardróbot fenyőből!

Gardróbot fenyőből!

Fenyőbe a ruhákkal!
Lámpát az asztalra!

Lámpát az asztalra!

Klasszikustól a futurisztikusig – ha kell egy jó asztali lámpa!