Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Ha kell egy jó tv-állvány...

Már költözéskor felmerül, hová is tehetnénk le biztonságosan a tévét! Választhatunk olyan állványt, melyre csak a készülék fér el, de akár polcokkal- és csukható részekkel kiegészített bútordarabot is.

Fontos, hogy a tévé készülék egy stabil helyen álljon, ám az sem lényegtelen, mekkora helyet foglal e tv-tartó és mennyire illeszkedik a szobába. Központi helyen lesz-e a tévé, vagy meghúzódik a sarokban? Jó lenne, ha a tv-állvány egyben a komód szerepét is betöltené, netán polcokkal is kiegészülne? Érdemes ezt a néhány szempontot figyelembe vennünk, mielőtt döntünk.

Számos típusú kiegészítő közül válogathatunk ugyanis: valóban vannak csak a készülék tárolására alkalmas tv-állványok és olyanok, melyek többrészes bútordarabként funkcionálnak - ezért ha plusz pakolófelületként is szükségünk lenne az állványra, mindenképp javasolt egy ilyen típust választanunk.

A következő lépés a stílus. Bármilyen hangulatú, bármilyen stílusban van berendezve a nappali vagy a helyiség, ahol tévézünk, a tv-tartónak alkalmazkodnia kell hozzá.

A kisbútorok és a nagyobb tv szekrények között is megtaláljuk az egyszerű stílusúakat – ha nem igazán modern, de nem is klasszikus  lakásunk berendezése, ezek ideális darabnak bizonyulhatnak számunkra.

Görgős lábakkal vannak ellátva, könnyen mozgathatók, bükk színűek, de voksolhatunk a fenyőbútor megjelenésűekre is, áthidalóval.

Számos modell áll a modern illetve minimál bútorok kedvelőinek rendelkezésére: az üvegtalpas, MDF-bútorlapos változatoktól kezdve az alumínium vagy műanyag fogantyús, fabútor megjelenésű, letisztult formájú állványokon át a skandináv típusúakig.

A hagyományos stílus kedvelőinek is több választási lehetőségük van. Pácolt vagy antikolt tömör nyírfából készült vagy akár csodás faragással, patinázott sárga réz fogantyúkkal ellátott modelleken pihenhet a tévéjük!

Tv-állvány kiválasztásánál ne feledjük, hogy számos darab elemes bútorcsaládhoz tartozik, ezért ha tetszik egy állvány, akár egész szobánkat berendezhetjük a stílusában. Kellemes vadászatot!Kapcsolódó cikkek

Ha klasszikus ágykeret kell...

Ha klasszikus ágykeret kell...

Nem is lehetne ennél klasszikusabb!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Minden apró részlet számít!
Kiegészítőt a gyerekszobába!

Kiegészítőt a gyerekszobába!

Aranyos, színes kiegészítőt a lurkónak!
Vendégágy kanapék

Vendégágy kanapék

Hogy a vendégnek is mindig legyen hely!
Matracok rugós változatban

Matracok rugós változatban

A matrac is legyen a legjobb!