Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Gyerekmatracot a keretbe

A gyermekmatracnak éppoly minőséginek kell lennie, mint a felnőttekének. És némileg strapabíróbbnak is, hiszen a csemeték nem mindig kímélik bútoraikat…

Miközben a felnőttek számos matrac típus közül válogathatnak, különösen, ha derékfájósak vagy egyéb problémáik vannak, egy kisgyermeknek nincs annyi elvárása az ágybetéttel szemben. Ennek ellenére már gyermekkorban fontos, hogy a fekhely egészséges legyen!

Az ágy az egyik legfontosabb gyerekbútor, mely már a gyerekszoba kezdeti berendezésének is része. Olyan matrac kell bele, amely biztosítja az ideális fekvést és zavartalan alvást.

A gyerekmatracok méretre kisebbek, mint a felnőtteknek valók, a kókuszréteg – rétegelt vagy sima kókusz - és a megfelelő huzat azonban esetükben is igen fontos.

Választhatjuk a gyerekmatrac egyszerűbb változatát, mely ugyanakkor 9 centiméteres kókuszréteggel készült, de olyat is, amely két kókuszréteggel és ortopédikus hab maggal van ellátva.

A kicsiknél különösen fontos a megfelelő huzat. Ezzel sem lesz gondunk: az ifjúsági matracokat antiallergén huzattal vehetjük birtokba, amely természetesen zipzár segítségével levehető és bármikor kimosható – valljuk be, erre egy gyermek esetében nagy szükség lehet. Elég, ha kicsit nem figyelünk oda, és nem restek akár csokival is összekenni a fekhelyet. Emellett bármikor bármi rácsöppenhet, ráfolyhat az ágybetétre.

A gyerekmatracok egyedi méretben is a miénk lehetnek, ha a 60-szor 120 cm valami miatt nem ideális a csemete számára, vagy egy különleges ágyhoz kellene az ágybetét. Hosszú ideig használhatjuk ezeket a strapabíró darabokat, melyek garantálják a kényelmes alvás mellett a higiénikus környezetet is – éljünk velük!Kapcsolódó cikkek

Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Minden apró részlet számít!
Csak ágyráccsal tökéletes....

Csak ágyráccsal tökéletes....

De milyen ágyráccsal?
Jó bőr ez az ülőgarnitúra!

Jó bőr ez az ülőgarnitúra!

Kényelem- és látványkirály: a bőr ülőgarnitúra
Alaprajz készítés

Alaprajz készítés

Hogyan is kéne alaprajzot készíteni?
A színek jelentése

A színek jelentése

A színek hatással vannak ránk. Érzelmi világunkra a legfőképp.