Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Gyerekmatracot a keretbe

A gyermekmatracnak éppoly minőséginek kell lennie, mint a felnőttekének. És némileg strapabíróbbnak is, hiszen a csemeték nem mindig kímélik bútoraikat…

Miközben a felnőttek számos matrac típus közül válogathatnak, különösen, ha derékfájósak vagy egyéb problémáik vannak, egy kisgyermeknek nincs annyi elvárása az ágybetéttel szemben. Ennek ellenére már gyermekkorban fontos, hogy a fekhely egészséges legyen!

Az ágy az egyik legfontosabb gyerekbútor, mely már a gyerekszoba kezdeti berendezésének is része. Olyan matrac kell bele, amely biztosítja az ideális fekvést és zavartalan alvást.

A gyerekmatracok méretre kisebbek, mint a felnőtteknek valók, a kókuszréteg – rétegelt vagy sima kókusz - és a megfelelő huzat azonban esetükben is igen fontos.

Választhatjuk a gyerekmatrac egyszerűbb változatát, mely ugyanakkor 9 centiméteres kókuszréteggel készült, de olyat is, amely két kókuszréteggel és ortopédikus hab maggal van ellátva.

A kicsiknél különösen fontos a megfelelő huzat. Ezzel sem lesz gondunk: az ifjúsági matracokat antiallergén huzattal vehetjük birtokba, amely természetesen zipzár segítségével levehető és bármikor kimosható – valljuk be, erre egy gyermek esetében nagy szükség lehet. Elég, ha kicsit nem figyelünk oda, és nem restek akár csokival is összekenni a fekhelyet. Emellett bármikor bármi rácsöppenhet, ráfolyhat az ágybetétre.

A gyerekmatracok egyedi méretben is a miénk lehetnek, ha a 60-szor 120 cm valami miatt nem ideális a csemete számára, vagy egy különleges ágyhoz kellene az ágybetét. Hosszú ideig használhatjuk ezeket a strapabíró darabokat, melyek garantálják a kényelmes alvás mellett a higiénikus környezetet is – éljünk velük!Kapcsolódó cikkek

Hálószoba

Hálószoba

Itt születnek a szép álmok!
Fából, bútorlapból készült asztalok

Fából, bútorlapból készült asztalok

Klasszikusat vagy meghökkentőt?
Összhang elemes bútorokkal

Összhang elemes bútorokkal

Elemenként lesz izgalmas a szoba...
Vendégágy kanapék

Vendégágy kanapék

Hogy a vendégnek is mindig legyen hely!
Fenyő komódba jó pakolni

Fenyő komódba jó pakolni

Fenyőbe az apróságokkal!