Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Gyerekmatracot a keretbe

A gyermekmatracnak éppoly minőséginek kell lennie, mint a felnőttekének. És némileg strapabíróbbnak is, hiszen a csemeték nem mindig kímélik bútoraikat…

Miközben a felnőttek számos matrac típus közül válogathatnak, különösen, ha derékfájósak vagy egyéb problémáik vannak, egy kisgyermeknek nincs annyi elvárása az ágybetéttel szemben. Ennek ellenére már gyermekkorban fontos, hogy a fekhely egészséges legyen!

Az ágy az egyik legfontosabb gyerekbútor, mely már a gyerekszoba kezdeti berendezésének is része. Olyan matrac kell bele, amely biztosítja az ideális fekvést és zavartalan alvást.

A gyerekmatracok méretre kisebbek, mint a felnőtteknek valók, a kókuszréteg – rétegelt vagy sima kókusz - és a megfelelő huzat azonban esetükben is igen fontos.

Választhatjuk a gyerekmatrac egyszerűbb változatát, mely ugyanakkor 9 centiméteres kókuszréteggel készült, de olyat is, amely két kókuszréteggel és ortopédikus hab maggal van ellátva.

A kicsiknél különösen fontos a megfelelő huzat. Ezzel sem lesz gondunk: az ifjúsági matracokat antiallergén huzattal vehetjük birtokba, amely természetesen zipzár segítségével levehető és bármikor kimosható – valljuk be, erre egy gyermek esetében nagy szükség lehet. Elég, ha kicsit nem figyelünk oda, és nem restek akár csokival is összekenni a fekhelyet. Emellett bármikor bármi rácsöppenhet, ráfolyhat az ágybetétre.

A gyerekmatracok egyedi méretben is a miénk lehetnek, ha a 60-szor 120 cm valami miatt nem ideális a csemete számára, vagy egy különleges ágyhoz kellene az ágybetét. Hosszú ideig használhatjuk ezeket a strapabíró darabokat, melyek garantálják a kényelmes alvás mellett a higiénikus környezetet is – éljünk velük!Kapcsolódó cikkek

Fotelbe huppanva

Fotelbe huppanva

A nyugalom kicsi szigete…
Csak ágyráccsal tökéletes....

Csak ágyráccsal tökéletes....

De milyen ágyráccsal?
Sarokba való ülőgarnitúrák

Sarokba való ülőgarnitúrák

Sok jó ember sarokban is elfér…
Dohányzóasztal figurákkal

Dohányzóasztal figurákkal

Ki tartja az asztalomat?
Dekorálás fali képpel

Dekorálás fali képpel

Képpel egyszerű dekorálni!