Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Lámpát az asztalra!

Praktikus, de mutatós asztali lámpa a vágyunk? Alighanem képzelni sem tudunk annyiféle változatot, amennyi most elénk tárul!

Íróasztalra, komódra, éjjeliszekrényre kellene egy megfelelő világítást biztosító, de kellemes hangulatú, mutatós lámpa? A nagyon modern modellektől a hagyományos megjelenésűeken át a gyermekeknek valókig számos remek fényforrásból választhatunk.

Ha jól jönne a nappali komódjára egy szép, hangulatos lámpa, kezdetnek máris itt vannak a hagyományos külsejű, ernyős, többféle színben kapható gömb alakú modellek – sosem mennek ki a divatból!

Elegánsabbak és különös zöld, barna, narancs színben vehetők birtokba a csepp alakú, de egyszerű stílusú lámpák; hasonló színekkel csábítanak, de elsősorban a keleties hangulatot kedvelőknek tetszhetnek a mutatós, mintás Bahia lámpatípusok.

A klasszikus stílus rajongói csakis egy elegáns, ún. bank lámpa, vagy egy antik stílusú, visszafogott színekkel készült asztali lámpa mellett dönthetnek.

Azoknak, akik szeretik a hagyományos stílusú, de igazán praktikus lakberendezési kiegészítőket, a többfelé mozgatható, forgó, asztal fölé magasodó fém, búrás lámpák ajánlottak!

Ez a modell főleg a dolgozólámpa szerepét tölti be és többféle változata van – talpas, tehát nem asztal szélére szerelhető is -, ezért nem kell megelégednünk egy típussal – sőt, egészen modern alakban is kaphatók: már-már futurisztikus, szögletes, de vonzó, elegáns megjelenéssel.

Ha a mozgathatóság annyira nem cél, íróasztalra ideálisak a számos színvariációban birtokba vehető, csiptethető kislámpák, a dupla búrájú modellek, vagy a törzsön levő csúszkával igény szerint állítható, szintén fém- és műanyag ötvözésével készült asztali lámpa család.

Elsősorban a gyerekek szobájában mutatnak jól a mesefigurás, asztalra állítható lámpák, de a csillámporos éjjeli lámpa modellek is.

A különleges lávalámpa igen látványos az asztalon, de csak hangulatfénynek ajánlott. Akárcsak a sólámpák, sómécsesek vagy az ún. tofu asztali lámpa – remek hangulatteremtők, de olvasáshoz, tanuláshoz és munkához a feljebb található modellek közül válasszunk!Kapcsolódó cikkek

Fenyőből a kiegészítőt is!

Fenyőből a kiegészítőt is!

Ha már fenyő az egész lakás…
Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Világítsunk és dekoráljunk egyben!
Elemes összhang a gyerekszobában

Elemes összhang a gyerekszobában

Így lesz meg a tökéletes harmónia!
Gardróbot a ruhának!

Gardróbot a ruhának!

Gardróbszekrény - ami mindig kell...
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Minden apró részlet számít!