Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Lámpát az asztalra!

Praktikus, de mutatós asztali lámpa a vágyunk? Alighanem képzelni sem tudunk annyiféle változatot, amennyi most elénk tárul!

Íróasztalra, komódra, éjjeliszekrényre kellene egy megfelelő világítást biztosító, de kellemes hangulatú, mutatós lámpa? A nagyon modern modellektől a hagyományos megjelenésűeken át a gyermekeknek valókig számos remek fényforrásból választhatunk.

Ha jól jönne a nappali komódjára egy szép, hangulatos lámpa, kezdetnek máris itt vannak a hagyományos külsejű, ernyős, többféle színben kapható gömb alakú modellek – sosem mennek ki a divatból!

Elegánsabbak és különös zöld, barna, narancs színben vehetők birtokba a csepp alakú, de egyszerű stílusú lámpák; hasonló színekkel csábítanak, de elsősorban a keleties hangulatot kedvelőknek tetszhetnek a mutatós, mintás Bahia lámpatípusok.

A klasszikus stílus rajongói csakis egy elegáns, ún. bank lámpa, vagy egy antik stílusú, visszafogott színekkel készült asztali lámpa mellett dönthetnek.

Azoknak, akik szeretik a hagyományos stílusú, de igazán praktikus lakberendezési kiegészítőket, a többfelé mozgatható, forgó, asztal fölé magasodó fém, búrás lámpák ajánlottak!

Ez a modell főleg a dolgozólámpa szerepét tölti be és többféle változata van – talpas, tehát nem asztal szélére szerelhető is -, ezért nem kell megelégednünk egy típussal – sőt, egészen modern alakban is kaphatók: már-már futurisztikus, szögletes, de vonzó, elegáns megjelenéssel.

Ha a mozgathatóság annyira nem cél, íróasztalra ideálisak a számos színvariációban birtokba vehető, csiptethető kislámpák, a dupla búrájú modellek, vagy a törzsön levő csúszkával igény szerint állítható, szintén fém- és műanyag ötvözésével készült asztali lámpa család.

Elsősorban a gyerekek szobájában mutatnak jól a mesefigurás, asztalra állítható lámpák, de a csillámporos éjjeli lámpa modellek is.

A különleges lávalámpa igen látványos az asztalon, de csak hangulatfénynek ajánlott. Akárcsak a sólámpák, sómécsesek vagy az ún. tofu asztali lámpa – remek hangulatteremtők, de olvasáshoz, tanuláshoz és munkához a feljebb található modellek közül válasszunk!Kapcsolódó cikkek

Étkezőszékek az asztalhoz

Étkezőszékek az asztalhoz

Hogy ülni legyen a legjobb!
Kókuszmatrac változatok

Kókuszmatrac változatok

Kókuszos álmokat!
Gyerekmatracot a keretbe

Gyerekmatracot a keretbe

Gyerekágyból sem hiányozhat!
Csillár és lámpa mennyezetre

Csillár és lámpa mennyezetre

Nemcsak világít, hangulatba is hoz!
Ha kell egy álló lámpa...

Ha kell egy álló lámpa...

Hiányzik egy kis hangulat?