Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Sarokétkező kínálat

!Kevés ennél praktikusabb és kedvesebb bútordarab van! Egy mutatós sarokétkező garnitúra nemcsak kiváló étkező alkalmatosság, de általában a beszélgetések színhelye is.

Vonzó egy bútordarab a sarokétkező! Választhatja az is, akinek lenne helye nagyobb garnitúrának, a kis konyhával rendelkezők számára pedig ideális! Akár a nappaliszoba része is lehet ez az étkezőgarnitúra, jól megfér bármelyik sarokban – a szoba másik fele ettől még nyugodtan lehet igazi nappali.

A kedves kis sarokpadon mindenki szívesen foglal helyet, olyan, akár egy kuckó!

A pad mellett azonban a sarokétkezőhöz bővíthető asztal és két különálló szék is jár. A kárpitozott ülőfelület kényelmes, az egész étkezőgarnitúra egyszerű, de hangulatos!

Konyhánk vagy nappalink színeihez igazodva választhatjuk calvados-, éger, bükk, cseresznye vagy pácolt tölgy árnyalatban.

A praktikus sarokétkező hagyományosabb stílusban is rendelkezésre áll – bútorlapból készült sarokpaddal, de tömör fa székekkel és étkezőasztallal. A pad rekeszes, tehát értékes pakolófelületet is jelent!

Népszerű ugyanakkor az egyszerű, de bájos megjelenésű, laminált bútorlapos, piros vagy kék huzattal és a székek helyett kárpitozott ülőfelületű sámlikkal szolgáló típus is.

A modernséget és az eleganciát ötvözi viszont a laminált MDF asztallapos, pácolt tömörfa lábakkal készült, lakkozott székekkel ellátott sarokétkező – bármelyik modern konyhában vagy nappaliban megállja a helyét.

Elegáns textilbőr huzaton foglalhatunk helyet, amely lehet barna, bézs, de zöld vagy piros is. Maga az étkező is több mutatós árnyalatban kérhető, ezért biztos, hogy megtaláljuk a nekünk valót!Kapcsolódó cikkek

Matracvédő, takaró és párna kínálat

Matracvédő, takaró és párna kínálat

Egy kis plusz az alváshoz!
Dolgozószoba

Dolgozószoba

Dolgozószoba és otthoni iroda
Gardróbot fenyőből!

Gardróbot fenyőből!

Fenyőbe a ruhákkal!
Puff nekünk!

Puff nekünk!

Külön kis ülőbirodalom - ülőkék és puffok
Sarokba való ülőgarnitúrák

Sarokba való ülőgarnitúrák

Sok jó ember sarokban is elfér…