Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Kanapé, amin jó aludni

Jól jönne egy olyan kanapé, amelyet napközben olvasásra, tévézésre használunk, este azonban ágyként funkcionál? Nem kell tovább keresnünk!

Egy mutatós kanapé láttán nem csupán az jut eszünkbe, vajon mennyiért lehet a miénk, és hogyan fér el a szobában. Elgondolkodunk azon is, mennyire praktikus ez a darab?

Ha nincs túlságosan sok helyünk a lakásban, és jó volna, ha a kanapé ágynak is kinyitható lenne, hiszen úgy sokkal kisebb helyet foglal, egy kanapé mindennapos alvásra számunkra tökéletes választás! Nappaliba kiváló, de leahet a gyerekszoba, hálószoba és vendégszoba része is.

Ezek a kanapéágyak és heverők nemcsak szépek és kényelmesek - nagyon egyszerűen 2 személyes ággyá alakíthatók.

Lényeges, hogy a művelet könnyű, hiszen kinek van kedve este, hazaérkezés, vagy egy jó film megtekintése után még az ágyat rángatni, hogy nyugovóra térhessen?

A lebillentős megoldás ideális. A kanapéágy típusok ráadásul ágyneműtartót is rejtenek, melybe az ágyneműn túl akár dobozokat is berakhatunk a szem elől elpakolandó tárgyakkal.

A választék igen széles – színek és megjelenés tekintetében egyaránt. A hagyományos stílust szeretjük? Vagy inkább egy modern szobába keresünk figyelemfelkeltő, és egyben kényelmes bútort?

Mindenre van lehetőség: fiatalos, sőt, vagány kanapéágyat ugyanúgy rendelhetünk, mint konzervatívabb stílusút, ha megvan az összhang, biztos, hogy remekül fog mutatni a szobánkban!

A bonellrugós fekvőfelület elsősorban könnyebb testsúlyú embereknek ajánlott mindennapos alvásra. Vannak azonban megerősített fekvőfelületű modellek is, sőt, gerincvédő vagy relax zónás kanapét is választhatunk, igény szerint!

A kemény háttámla – mely éjjel fekvőfelületként szolgál – csinos díszpárnákkal kiegészülve válik nappal kényelmessé. Voksolhatunk a karpárna, karfa nélküli kanapékra is, ha a karfás változatokat nem kedveljük.

A kanapék egy színben vagy akár többféle szövettel is a miénk lehetnek, így tökéletesen illeszkedhetnek szobánk színeihez, hangulatához! Jó tanács ugyanakkor, hogy az ülőfelületre, ha naponta aludnánk a kanapén, ne textilbőrt válasszunk, mert nehéz lesz rajta rögzíteni a lepedőt, ráadásul télen fázhatunk rajta, nyáron pedig melegebb a kelleténél. Kellemes válogatást!Kapcsolódó cikkek

Sarokétkező kínálat

Sarokétkező kínálat

Hangulatot a sarokba!
Vendégágy kanapék

Vendégágy kanapék

Hogy a vendégnek is mindig legyen hely!
Gyerekszoba

Gyerekszoba

Játék és alvás. De hogy fér meg egymás mellett a kettő?
Sarokba való ülőgarnitúrák

Sarokba való ülőgarnitúrák

Sok jó ember sarokban is elfér…
Gyerekasztal íráshoz, gépezéshez

Gyerekasztal íráshoz, gépezéshez

Jó munkához jó asztalt!