Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Jó bőr ez az ülőgarnitúra!

Micsoda látvány! Alighanem sokan szeretnének egy igazi bőr ülőgarnitúrát nappalijukba – nem is kérdés, hogy „ő” lesz a szoba királya!

Legyen az elemes vagy sarokülőgarnitúra, tulajdonosát és a vendégeket is tökéletesen elbájolja! Többségünk megbűvölten áll meg a bútorboltban egy valódi bőr ülőgarnitúra előtt, amely kétségtelenül páratlan látványt nyújt - no és bármilyen stílusú vagy színű, időtálló kényelmet és pihenést nyújt használójának.

Ha elemes, többféle variációban a miénk lehet: birtokba vehetjük 2 személyes vagy 3 személyes kanapéval és egy vagy két fotellel, azaz 3 2 1, vagy 3 1 1 változatban vásárolhatjuk meg, így elhelyezésének lehetőségei is kedvezőek.

A sarokülőgarnitúra ellenben kisebb helyen elfér, mégis kellemes pihenő kuckóval szolgál és néhány vendéget is könnyen leültethetünk rá. Egyes garnitúrákhoz puff is választható.

Egy valódi bőr ülőgarnitúra használata igazi élmény: megjelenése előkelő, az igazi luxus érzését adja, ráadásul szépsége egyformán megmutatkozik, akár klasszikus, akár modern stílusú a bútor.

Egy hagyományos berendezésű otthonba ugyanúgy találhatunk tökéletes bőrgarnitúrát – elsősorban sötét és bézs színben illik ide - mint egy fiatalos, modern lakásba, netán egy minimalista stílusú nappaliba: utóbbiban az élénkpiros, vagy a fehér-zöld kombinációjú bőr ülőgarnitúra is verhetetlen választás.

Ez az elegáns bútordarab ráadásul több lehetőséget rejt, hiszen a bőrgarnitúra kanapéja kinyitható ágynak – vendégágynak ajánlott -, és további előny, hogy az együttes ágyneműtartós résszel is el van látva. Érdemes ugyanakkor nagyobb terekbe választani, mert egy valódi bőr ülőgarnitúra helyet követel magának – kis szobában nehezen érvényesülhet. Fontos, hogy a látvány akkor tökéletes, ha az ülőgarnitúra hozzá kiválóan passzoló bútorokkal egészül ki!Kapcsolódó cikkek

Trópusi keményfából készült ágykeretek

Trópusi keményfából készült ágykeretek

Pihentető élmény egy királyi ágyban
Sarokétkező kínálat

Sarokétkező kínálat

Hangulatot a sarokba!
Memóriás matrac variációk

Memóriás matrac variációk

Meg ugyan nem masszíroz, de tudja, mire vágyunk!
Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái