Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Jó bőr ez az ülőgarnitúra!

Micsoda látvány! Alighanem sokan szeretnének egy igazi bőr ülőgarnitúrát nappalijukba – nem is kérdés, hogy „ő” lesz a szoba királya!

Legyen az elemes vagy sarokülőgarnitúra, tulajdonosát és a vendégeket is tökéletesen elbájolja! Többségünk megbűvölten áll meg a bútorboltban egy valódi bőr ülőgarnitúra előtt, amely kétségtelenül páratlan látványt nyújt - no és bármilyen stílusú vagy színű, időtálló kényelmet és pihenést nyújt használójának.

Ha elemes, többféle variációban a miénk lehet: birtokba vehetjük 2 személyes vagy 3 személyes kanapéval és egy vagy két fotellel, azaz 3 2 1, vagy 3 1 1 változatban vásárolhatjuk meg, így elhelyezésének lehetőségei is kedvezőek.

A sarokülőgarnitúra ellenben kisebb helyen elfér, mégis kellemes pihenő kuckóval szolgál és néhány vendéget is könnyen leültethetünk rá. Egyes garnitúrákhoz puff is választható.

Egy valódi bőr ülőgarnitúra használata igazi élmény: megjelenése előkelő, az igazi luxus érzését adja, ráadásul szépsége egyformán megmutatkozik, akár klasszikus, akár modern stílusú a bútor.

Egy hagyományos berendezésű otthonba ugyanúgy találhatunk tökéletes bőrgarnitúrát – elsősorban sötét és bézs színben illik ide - mint egy fiatalos, modern lakásba, netán egy minimalista stílusú nappaliba: utóbbiban az élénkpiros, vagy a fehér-zöld kombinációjú bőr ülőgarnitúra is verhetetlen választás.

Ez az elegáns bútordarab ráadásul több lehetőséget rejt, hiszen a bőrgarnitúra kanapéja kinyitható ágynak – vendégágynak ajánlott -, és további előny, hogy az együttes ágyneműtartós résszel is el van látva. Érdemes ugyanakkor nagyobb terekbe választani, mert egy valódi bőr ülőgarnitúra helyet követel magának – kis szobában nehezen érvényesülhet. Fontos, hogy a látvány akkor tökéletes, ha az ülőgarnitúra hozzá kiválóan passzoló bútorokkal egészül ki!Kapcsolódó cikkek

Vákuummatrac változatok

Vákuummatrac változatok

Hogy a kellemes meleg is meglegyen…
Evéshez étkezőgarnitúrát

Evéshez étkezőgarnitúrát

Íme a konyha lelke!
Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

Adunk egy kis segítséget, hogy a legjobbat választhasd!
Fürdőszoba

Fürdőszoba

Mi kapjon helyet benne?
Lakberendezési stílusok

Lakberendezési stílusok

Neked melyik jön be?