Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Jó bőr ez az ülőgarnitúra!

Micsoda látvány! Alighanem sokan szeretnének egy igazi bőr ülőgarnitúrát nappalijukba – nem is kérdés, hogy „ő” lesz a szoba királya!

Legyen az elemes vagy sarokülőgarnitúra, tulajdonosát és a vendégeket is tökéletesen elbájolja! Többségünk megbűvölten áll meg a bútorboltban egy valódi bőr ülőgarnitúra előtt, amely kétségtelenül páratlan látványt nyújt - no és bármilyen stílusú vagy színű, időtálló kényelmet és pihenést nyújt használójának.

Ha elemes, többféle variációban a miénk lehet: birtokba vehetjük 2 személyes vagy 3 személyes kanapéval és egy vagy két fotellel, azaz 3 2 1, vagy 3 1 1 változatban vásárolhatjuk meg, így elhelyezésének lehetőségei is kedvezőek.

A sarokülőgarnitúra ellenben kisebb helyen elfér, mégis kellemes pihenő kuckóval szolgál és néhány vendéget is könnyen leültethetünk rá. Egyes garnitúrákhoz puff is választható.

Egy valódi bőr ülőgarnitúra használata igazi élmény: megjelenése előkelő, az igazi luxus érzését adja, ráadásul szépsége egyformán megmutatkozik, akár klasszikus, akár modern stílusú a bútor.

Egy hagyományos berendezésű otthonba ugyanúgy találhatunk tökéletes bőrgarnitúrát – elsősorban sötét és bézs színben illik ide - mint egy fiatalos, modern lakásba, netán egy minimalista stílusú nappaliba: utóbbiban az élénkpiros, vagy a fehér-zöld kombinációjú bőr ülőgarnitúra is verhetetlen választás.

Ez az elegáns bútordarab ráadásul több lehetőséget rejt, hiszen a bőrgarnitúra kanapéja kinyitható ágynak – vendégágynak ajánlott -, és további előny, hogy az együttes ágyneműtartós résszel is el van látva. Érdemes ugyanakkor nagyobb terekbe választani, mert egy valódi bőr ülőgarnitúra helyet követel magának – kis szobában nehezen érvényesülhet. Fontos, hogy a látvány akkor tökéletes, ha az ülőgarnitúra hozzá kiválóan passzoló bútorokkal egészül ki!Kapcsolódó cikkek

Ha klasszikus ágykeret kell...

Ha klasszikus ágykeret kell...

Nem is lehetne ennél klasszikusabb!
Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

A nagy kérdés!
Hab matrac változatok

Hab matrac változatok

"Habos-babos" álmok
Fából, bútorlapból készült asztalok

Fából, bútorlapból készült asztalok

Klasszikusat vagy meghökkentőt?
Dohányzóasztal figurákkal

Dohányzóasztal figurákkal

Ki tartja az asztalomat?