Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Csillár és lámpa mennyezetre

Vidám, mutatós gyereklámpa vagy hangulatos hálószoba csillár szükségeltetik? Könnyen rálelhetünk az igazira, nem kell sokáig keresgélnünk!

Ne gondoljuk, hogy a bútorok mellett a fényforrás külseje nem annyira lényeges: egy szép csillár, egy mutatós mennyezeti lámpa sokban hozzájárul a helyiség hangulatához! Sőt, ez a lakberendezési kiegészítő akár a szoba különleges dísze is lehet. Hogyan? Lássuk, milyen lámpa lenne a legalkalmasabb a gyerekszobába!

Kisgyermekünk biztosan örömmel nézegetne egy méhecske- vagy egy helikopter formájú csillárt – ezek a függő mennyezeti lámpa típusok nemcsak aranyosak, de mutatósak is, ideálisak csemeténk birodalmába.

A plafonról újabb kis kedvenc őrzi az álmukat. Ám ha szemünk fénye szereti Micimackót vagy a Hercegnőket, a Disney figurás papírlámpa lesz számára az igazi – a gyűjtemény egy „újabb taggal” bővül…

A nagyobbacskák számára rendkívül mutatós, színes ajánlat az ABC betűivel készült lámpa család, melynek plafonról függő, de falra szerelhető változatai is vannak.

A spotlámpás variáció különösen érdekes, vidám és fiatalos – ezek a lámpa modellek még egy kamasz szobában is időtállóak, cseppet sem tekinthetők gyerekesnek.

A keleties hangulatot kedvelők számára, hálószobába, gyerekszobába vagy nappaliba is hangulatos a rizspapírból és lágy műanyagból készült rizslámpa, különféle mintákkal. Könnyed, egyszerű fényforrás, mégis remek hangulatteremtő, akár díszként is kiválóan funkcionál…

Csak választanunk kell, és a kellemes hangulat máris előállt!Kapcsolódó cikkek

Dohányzóasztalok puff ülőhelyekkel

Dohányzóasztalok puff ülőhelyekkel

Dohányzóasztal „törpében”
Tömör fenyőből készült ágykeretek

Tömör fenyőből készült ágykeretek

Csodás álom masszív fenyőben!
Ha kell egy álló lámpa...

Ha kell egy álló lámpa...

Hiányzik egy kis hangulat?
Puff nekünk!

Puff nekünk!

Külön kis ülőbirodalom - ülőkék és puffok
Igazi különlegesség: design kanapé

Igazi különlegesség: design kanapé

Ha valami nagyon más kell!