Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Csillár és lámpa mennyezetre

Vidám, mutatós gyereklámpa vagy hangulatos hálószoba csillár szükségeltetik? Könnyen rálelhetünk az igazira, nem kell sokáig keresgélnünk!

Ne gondoljuk, hogy a bútorok mellett a fényforrás külseje nem annyira lényeges: egy szép csillár, egy mutatós mennyezeti lámpa sokban hozzájárul a helyiség hangulatához! Sőt, ez a lakberendezési kiegészítő akár a szoba különleges dísze is lehet. Hogyan? Lássuk, milyen lámpa lenne a legalkalmasabb a gyerekszobába!

Kisgyermekünk biztosan örömmel nézegetne egy méhecske- vagy egy helikopter formájú csillárt – ezek a függő mennyezeti lámpa típusok nemcsak aranyosak, de mutatósak is, ideálisak csemeténk birodalmába.

A plafonról újabb kis kedvenc őrzi az álmukat. Ám ha szemünk fénye szereti Micimackót vagy a Hercegnőket, a Disney figurás papírlámpa lesz számára az igazi – a gyűjtemény egy „újabb taggal” bővül…

A nagyobbacskák számára rendkívül mutatós, színes ajánlat az ABC betűivel készült lámpa család, melynek plafonról függő, de falra szerelhető változatai is vannak.

A spotlámpás variáció különösen érdekes, vidám és fiatalos – ezek a lámpa modellek még egy kamasz szobában is időtállóak, cseppet sem tekinthetők gyerekesnek.

A keleties hangulatot kedvelők számára, hálószobába, gyerekszobába vagy nappaliba is hangulatos a rizspapírból és lágy műanyagból készült rizslámpa, különféle mintákkal. Könnyed, egyszerű fényforrás, mégis remek hangulatteremtő, akár díszként is kiválóan funkcionál…

Csak választanunk kell, és a kellemes hangulat máris előállt!Kapcsolódó cikkek

Ha klasszikus ágykeret kell...

Ha klasszikus ágykeret kell...

Nem is lehetne ennél klasszikusabb!
Hab matrac változatok

Hab matrac változatok

"Habos-babos" álmok
Kókusz-latex matrac variációk

Kókusz-latex matrac variációk

Álmodjunk kókuszban!
Tálalószekrény kínálat

Tálalószekrény kínálat

Így legyen a konyhánk még szebb!
Matracok rugós változatban

Matracok rugós változatban

A matrac is legyen a legjobb!