Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Ha olyan lámpát keresünk, amely a világítás mellett a dekoráció szerepét is betölti, néhány remek ajánlat máris akad számunkra.

Legyen szó akár a nappali, akár a hálószoba vagy a gyerekszoba világításáról, a dekorlámpa és gyereklámpa kínálatból könnyen kiválaszthatjuk az igazit. Szeretnénk, ha a nappali vagy a háló egy hangulatos, de kellő világosságot adó fényforrással egészülne ki?

Tökéletes választás lehet számunkra a függő rizslámpa, mutatós keleties motívumokkal, vagy hangulatos pasztell színekben. Álló lámpa szükségeltetik, dekorációnak és hangulatfénynek?

Mi sem célszerűbb, mint egy, különleges optikai illúziója miatt igen vonzó, sőt még a levegőt is párásító lámpa, egy ugyancsak egészséges sólámpa vagy narancs, sárga és zöld színeivel kellemesen hívogató, álló rizslámpa?

Aki modern és mutatós érdekességre vágyik, állítson asztalára vagy a kanapé mellé a földre egy lávalámpát!

Igazi dekorlámpa, amely oldódó viaszbuborékainak mozgása miatt mindig különleges látvánnyal szolgál, és többféle szép színben lehet a miénk – így a bútorokhoz, a szobához leginkább passzolót választhatjuk, sőt, háromféle forma közül válogathatunk.

A csemeték mindig örülnek egy-egy kedves újdonságnak. A gyerekszoba derűjét és játékosságát fokozhatja egy plafonról lógó, helikopert, hajót vagy méhecskét formázó, színes csillár – a kicsit idősebbek sem vetik azonban majd meg a rendkívül vidám, többféle variációban kapható ABC-betűs lámpát.

Csillárként nagyon mutatós, de falra szerelhető és spotlámpa formájú is van, így elhelyezési lehetőségei meglehetősen szélesek.

Rajong a kicsi a mesehősökért? Akkor díszítse szobáját a kedvencek képeivel dekorált lakberendezési kiegészítő: függő, lágy műanyag – vagy papírlámpa, vagy a legkülönbözőbb formában kapható és változatos színvilággal rendelkező figurás asztali- és fali gyermeklámpa.

Akár a Micimackó, akár a Verdák, a High School Musical hősei, Pókember vagy a Hercegnők a kedvencei, bármelyik őrizheti éjjel az álmát, a nekünk leginkább megfelelő lámpaszínben. Ha pedig gyerekszoba, a láva dekorlámpa a csemeték birodalmában is ideális hangulatfény lehet: a lurkó sosem fogja megunni…!Kapcsolódó cikkek

Memóriás matrac variációk

Memóriás matrac variációk

Meg ugyan nem masszíroz, de tudja, mire vágyunk!
Sarokba való ülőgarnitúrák

Sarokba való ülőgarnitúrák

Sok jó ember sarokban is elfér…
A bútort ápolni kell

A bútort ápolni kell

Így őrizzük a bútorok szépségét!
Fenyőből a kiegészítőt is!

Fenyőből a kiegészítőt is!

Ha már fenyő az egész lakás…