Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Ha olyan lámpát keresünk, amely a világítás mellett a dekoráció szerepét is betölti, néhány remek ajánlat máris akad számunkra.

Legyen szó akár a nappali, akár a hálószoba vagy a gyerekszoba világításáról, a dekorlámpa és gyereklámpa kínálatból könnyen kiválaszthatjuk az igazit. Szeretnénk, ha a nappali vagy a háló egy hangulatos, de kellő világosságot adó fényforrással egészülne ki?

Tökéletes választás lehet számunkra a függő rizslámpa, mutatós keleties motívumokkal, vagy hangulatos pasztell színekben. Álló lámpa szükségeltetik, dekorációnak és hangulatfénynek?

Mi sem célszerűbb, mint egy, különleges optikai illúziója miatt igen vonzó, sőt még a levegőt is párásító lámpa, egy ugyancsak egészséges sólámpa vagy narancs, sárga és zöld színeivel kellemesen hívogató, álló rizslámpa?

Aki modern és mutatós érdekességre vágyik, állítson asztalára vagy a kanapé mellé a földre egy lávalámpát!

Igazi dekorlámpa, amely oldódó viaszbuborékainak mozgása miatt mindig különleges látvánnyal szolgál, és többféle szép színben lehet a miénk – így a bútorokhoz, a szobához leginkább passzolót választhatjuk, sőt, háromféle forma közül válogathatunk.

A csemeték mindig örülnek egy-egy kedves újdonságnak. A gyerekszoba derűjét és játékosságát fokozhatja egy plafonról lógó, helikopert, hajót vagy méhecskét formázó, színes csillár – a kicsit idősebbek sem vetik azonban majd meg a rendkívül vidám, többféle variációban kapható ABC-betűs lámpát.

Csillárként nagyon mutatós, de falra szerelhető és spotlámpa formájú is van, így elhelyezési lehetőségei meglehetősen szélesek.

Rajong a kicsi a mesehősökért? Akkor díszítse szobáját a kedvencek képeivel dekorált lakberendezési kiegészítő: függő, lágy műanyag – vagy papírlámpa, vagy a legkülönbözőbb formában kapható és változatos színvilággal rendelkező figurás asztali- és fali gyermeklámpa.

Akár a Micimackó, akár a Verdák, a High School Musical hősei, Pókember vagy a Hercegnők a kedvencei, bármelyik őrizheti éjjel az álmát, a nekünk leginkább megfelelő lámpaszínben. Ha pedig gyerekszoba, a láva dekorlámpa a csemeték birodalmában is ideális hangulatfény lehet: a lurkó sosem fogja megunni…!Kapcsolódó cikkek

Memóriás matrac variációk

Memóriás matrac variációk

Meg ugyan nem masszíroz, de tudja, mire vágyunk!
Igazi különlegesség: design kanapé

Igazi különlegesség: design kanapé

Ha valami nagyon más kell!
Falra szerelhető lámpák

Falra szerelhető lámpák

Hogy a kedvencek őrizzék a csemete álmát…
Ha klasszikus ágykeret kell...

Ha klasszikus ágykeret kell...

Nem is lehetne ennél klasszikusabb!