Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

A bútort ápolni kell

Megvenni nem elég, ápolni is megfelelően kell egy bútort, hogy hosszú ideig jó állapotban szolgálhasson bennünket. Szerencsére megvan hozzá a szükséges „szer-arzenál”!

Egy gyönyörű kanapé, ülőgarnitúra megérdemli, hogy alaposan gondozzuk. Nekünk is érdekünk, hogy minél tovább használhassuk, mégpedig szép, megkímélt állapotban!

Bőrgarnitúrák, bőrülések és bármilyen bőr (vagy műbőr) bútor tisztítására ezért ajánlott bőrtisztító gélt beszerezni, mellyel a zsírosodás és a szennyeződés is eltűnik. A megfelelő törődéshez a bőrápoló balzsamok több fajtáját is használhatjuk – táplálja a bőrt és vízlepergetővé varázsolja.

bútorápoló szerek sorában megtaláljuk a tisztító kristályokat és a tisztító zselét is. Az előbbi nemcsak tisztító hatású - políroz és konzervál is.

Tökéletes segítséget jelent, ha egy műanyagfelület, fém- vagy kerámia felület otthonunkban nagyon piszkos, és még a konyhában is kitűnő – akár edényt is tisztíthatunk vele.

A fürdőszoba felületeken is bevethetjük, sőt autókban is, így igazán költséghatékony és hasznos megoldás.

Ugyancsak remek folttisztító és takarításhoz is előnyös társ a tisztító zselé, amely higítható, így csakugyan takarékos bútorápoló szer, melyet a bútorokon túl a szőnyegen és a kárpiton is használhatunk. Sőt, bevethetjük üvegfelületeken is.

Vegyük figyelembe, hogy velúr, illetve nubuk bőrökhöz a fenti termékek használata nem ajánlott. Ezekre velúr tisztítóhabot alkalmazzunk, mely kíméletes ezekhez az anyagokhoz, textilbőrre viszont nem használható.

Hogy még tovább fokozzuk a lehetőségeket, nemcsak bútorápoló szerek, de a tökéletes takarításhoz szükséges mikroszálas törlőkesztyű is megtalálható a kínálatban, valamint a pillanatragasztó, mely másodpercek alatt old meg egy kellemetlen problémát és a legtöbb anyag javítására alkalmas.

Ragasztó a textilekhez is rendelkezésre áll – még ruhák felhajtásához is használható -, sőt textilfrissítővel egyszerűen elűzhetjük az esetleges kellemetlen szagokat a kanapéról, szövetekről.

Használjuk a szükséges, környezetbarát szereket, kiegészítőket a szépség és az élettartam növelése, a kiváló tisztaság, valamint a könnyebb javítások érdekében!Kapcsolódó cikkek

Gyerekmatracot a keretbe

Gyerekmatracot a keretbe

Gyerekágyból sem hiányozhat!
Memóriás matrac variációk

Memóriás matrac variációk

Meg ugyan nem masszíroz, de tudja, mire vágyunk!
Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Világítsunk és dekoráljunk egyben!
Konyhabútor: a konyha lelke

Konyhabútor: a konyha lelke

Állandó társ a konyhában