Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Kókuszmatrac változatok

Hogyan alhatnánk a legkényelmesebben? Egy, az átlagos- és nagyobb testsúlyúaknak is remek tartást biztosító kókusz matrac ideális választás lehet.

A tökéletes ágykerettől kevésbé leszünk elbűvölve, ha rossz az ágybetétünk, és reggelente csapnivaló a közérzetünk, sőt fájdalmak is gyötörnek. A megfelelő bútorhoz fontos a jó matrac is – nem nyúlhatunk mellé egy ideális kókuszmatraccal! Ennél a matractípusnál is lényeges azonban, hogyan szeretünk aludni.

Ha legtöbbször háton fekszünk, vagy nem tudjuk igazán megmondani, melyik a kedvenc pózunk – tehát többféleképpen alszunk az éjszaka folyamán - egy kemény vagy félkemény, forgatható, többrétegű kókusz-hideghab matrac a mi választásunk.

A forradalmian új, a természetes latex tulajdonságaihoz hasonlóakkal bíró ortopédikus hideghab káros anyagok nélkül készül, nemcsak az egészséges alátámasztást oldja meg, de a matrac megfelelő átszellőzését is.

Azoknak, akiknek éjjel inkább háton, vagy hason szokásuk aludni, a kemény kókusz matrac ajánlott: nem hátrány az sem, ha az átlagosnál nagyobb testsúlyhoz kell!

Ez az ágybetét heterogén hab matrac, mely kókuszrosttal és perforált latex fekvőfelülettel gondoskodik a jó alátámasztásról, valamint a mikroklíma kialakításáról.

Használatával elkerülhető a végtagok zsibbadása, mivel a perforált lemez izomzat-stimuláló, vérkeringés-elősegítő is.

A kétféle választható huzat garantálja, hogy a matracon mindig jól fogjuk érezni magunkat. Vagy szőtt, steppelt felső rétegűt kérünk jó nedvességelvezetéssel, vagy puha frottírt, ugyancsak tökéletes folyadékelvezetéssel, de bőrbarát anyagból, amelyet ki is moshatunk.

A kókuszmatracok melegen ajánlottak mindennapos alvásra, a hálószoba és a vendégszoba kihagyhatatlan tartozékai és egyedi méretben is kérhetők.Kapcsolódó cikkek

Ha kell egy álló lámpa...

Ha kell egy álló lámpa...

Hiányzik egy kis hangulat?
Fenyőből a kiegészítőt is!

Fenyőből a kiegészítőt is!

Ha már fenyő az egész lakás…
Kárpittal bevont franciaágyak

Kárpittal bevont franciaágyak

Tökéletes, ha vagány, ha elegáns!
Gardróbot a ruhának!

Gardróbot a ruhának!

Gardróbszekrény - ami mindig kell...
Elemes összhang a gyerekszobában

Elemes összhang a gyerekszobában

Így lesz meg a tökéletes harmónia!