Lakberendezési Ötletek

Lakberendezési ötletek a szebb otthonért!

 

Kókuszmatrac változatok

Hogyan alhatnánk a legkényelmesebben? Egy, az átlagos- és nagyobb testsúlyúaknak is remek tartást biztosító kókusz matrac ideális választás lehet.

A tökéletes ágykerettől kevésbé leszünk elbűvölve, ha rossz az ágybetétünk, és reggelente csapnivaló a közérzetünk, sőt fájdalmak is gyötörnek. A megfelelő bútorhoz fontos a jó matrac is – nem nyúlhatunk mellé egy ideális kókuszmatraccal! Ennél a matractípusnál is lényeges azonban, hogyan szeretünk aludni.

Ha legtöbbször háton fekszünk, vagy nem tudjuk igazán megmondani, melyik a kedvenc pózunk – tehát többféleképpen alszunk az éjszaka folyamán - egy kemény vagy félkemény, forgatható, többrétegű kókusz-hideghab matrac a mi választásunk.

A forradalmian új, a természetes latex tulajdonságaihoz hasonlóakkal bíró ortopédikus hideghab káros anyagok nélkül készül, nemcsak az egészséges alátámasztást oldja meg, de a matrac megfelelő átszellőzését is.

Azoknak, akiknek éjjel inkább háton, vagy hason szokásuk aludni, a kemény kókusz matrac ajánlott: nem hátrány az sem, ha az átlagosnál nagyobb testsúlyhoz kell!

Ez az ágybetét heterogén hab matrac, mely kókuszrosttal és perforált latex fekvőfelülettel gondoskodik a jó alátámasztásról, valamint a mikroklíma kialakításáról.

Használatával elkerülhető a végtagok zsibbadása, mivel a perforált lemez izomzat-stimuláló, vérkeringés-elősegítő is.

A kétféle választható huzat garantálja, hogy a matracon mindig jól fogjuk érezni magunkat. Vagy szőtt, steppelt felső rétegűt kérünk jó nedvességelvezetéssel, vagy puha frottírt, ugyancsak tökéletes folyadékelvezetéssel, de bőrbarát anyagból, amelyet ki is moshatunk.

A kókuszmatracok melegen ajánlottak mindennapos alvásra, a hálószoba és a vendégszoba kihagyhatatlan tartozékai és egyedi méretben is kérhetők.Kapcsolódó cikkek

Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Lámpák gyermeknek, dekorációnak

Világítsunk és dekoráljunk egyben!
Memóriás matrac variációk

Memóriás matrac variációk

Meg ugyan nem masszíroz, de tudja, mire vágyunk!
Fenyő komódba jó pakolni

Fenyő komódba jó pakolni

Fenyőbe az apróságokkal!
Tömör fenyőből készült ágykeretek

Tömör fenyőből készült ágykeretek

Csodás álom masszív fenyőben!
Gyerek forgószék választék

Gyerek forgószék választék

Tanulni kényelmesen, forgószékben!